Bu Blogda Ara

2 Mayıs 2011 Pazartesi

DEJAVU VAAT


Brütüs Helvacı katıldığı bir radyo programında "eğer başkan olursam bir formamızı taraftarlarımız seçecek" demiş.

Bunu önümüzdeki sezon için söylemiş olamaz. Bilmeyeni kandırabilir de, biz yemeyiz. Formaların tasarımları vs... bitti. Üretimi başladı veya başlaması an meselesi. Hangi formayı seçtiriyorsun taraftara ? Gelecek sezon için söylediyse bilemem tabi. Adnan Polat 09-10 sezonu başında gelecek sezon formalarından bir tanesini taraftar seçecek demişti, salladığını anlamak için 1 sezon beklememiz gerekti. Yine kafalarına göre 3 forma tasarladılar, bize kimse bir şey sormadı.

Aslında konuyu açmak saçma, çünkü Helvacı başkan falan seçilemeyecek. Yok öyle bir dünya. Ciddi ciddi bu kadar zamandır başkan olmayı düşünmesi bile garip aslında. Biri fena gaza getirmiş olsa gerek. Neyse bu konu bu blogu alakadar etmez.

Ben başkan seçilirsem sadece seçtirmekle kalmam, tasarımları da taraftara yaptırırım. Bu vaatle 3 seneye başkanım.

11 yorum :

Adsız dedi ki...

moment catch syndrome detected...

Adsız dedi ki...

olamayacağı için bol keseden atıyore

ozdmroz dedi ki...

ben size yaptırırım aga.

pinarfiliz dedi ki...

bu adamın başkan adayı olması hata zaten o yüzden geçiniz verdiği vaatleri :)

Adsız dedi ki...

Renk olarak kırmızıyı seçmiş. Kırmızı rengi seçen çoğu aday hep seçilmiş. İnşallah bu çoğunluğa bir son verilir.

xgalot dedi ki...

ya kusura bakmayın yanlış yer olduğunu biliyorum ama soru soracak yeri bulamadım.sahibinden .com benzeri sitelerde çok uygun fiatlara formalar var bunların orjinal olma olasılığı varmı orjinal değilse nasıl satılıyor,orjinalse bu kadar düşük fiat nasıl mümkün oluyor

Selocan dedi ki...

@kuzgun

Yeni sezon formalarının garantisini veremem. Ya sahtelerdir, ya da kaçak getiriliyorlardır. Büyük ihtimalle de sahtelerdir.

ozdmroz dedi ki...

@kuzgun

Özel ürünler hariç -mesela imzalı forma veya 1998 yılının forması gibi yani nadir bulunabilecek- diğerleri ne yazık ki korsan. Ben bu nedenden dolayı kulübe mail attım Korsana karşı kükre mükre diyorsunuz ama ticari sitelerdeki satışları ve stad etrafındaki satışları neden engellemiyorsunuz diye. ilgi alakanıza teşekkürler konu yönetime iletildi diye bir cevap geldi.


Resmi sitede "korsana karşı sen de kükre" diyorlar ama bu gibi konulara bir önlem alamıyorlar ne biçim iş anlamadım. Ne olursa olsun forma veya GS ürünü alacaksam Store'dan başka almam.

Hele ki Galatasaray Nike Store :) olunca oradan çıkmam yeminle :)

Spooky dedi ki...

şu taraftarın başkanlık seçimine sallamasına hastayım. geçen seçimde 300 oy alır dediğinzi adam bşakan seçiliyodu hala konuşuyorsunuz.

ha ayrıca önümüzdeki sezon demiş mi?
kendiniz oturup yazıp, inanıp sallıyorsunuz.

okuduğum en gerzekçe post.

Selocan dedi ki...

Sıkıldıkça okursun artık.

ozdmroz dedi ki...

Mal'a çare yok ki!

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır