Bu Blogda Ara

2 Mayıs 2011 Pazartesi

ÜLKERINHO


TFF'nin 2 sezondur uyguladığı sırta reklam uygulamasında gelecek sezon değişiklik yapılabilir. UEFA'nın uyarı çektiği ve sırtın üst tarafında yer alan reklamların alta indirilmesini istediğini duyumladık. Aslında bu sezon başından beri konuşulan ve tartışılan bir konuydu bu. Geçen gün forumda da Recep dile getirdi.

Gelecek sezon çok büyük ihtimalle sırt reklamları numaranın aşağısında yer alacak ve isimler olması gerektiği gibi yukarıda bulunacak.

Ufak da bir hatırlatma, reklam konusunda bir değişiklik yok, ülker gelecek sezonda da sırtımızı reklam panosu olarak kullanmaya devam edecek. Ama altta, ama üstte... Taraftarı buna mecbur bırakmak saçmalık. Maç sırasında ise reklamın altta olması görüntüyü nispeten daha düzgünleştirecek. Şimdiki gibi herkes ülkerinho olmayacak en azından.

3 yorum :

Adsız dedi ki...

zaten en sevimsiz olan şey buydu ülkerden gıcık kaptım sırf bu reklam yüzünden insin nere inerse orda durmasında:)

Emir OTLUOGLU dedi ki...

Bendeki Cesaret formasındaki gibi baskı olanları tırnak ucu ile kaldırma yöntemi ile halletmiştim de parçalı gibi işlemelilere çözüm yoktu, umarım numaranın altına alınır da en azından daha az sırıtır artık.

Berker DURMUŞ dedi ki...

çok iyi olur valla.. sırf bu yüzden bile forma almayan bir çok taraftar vardır diye düşünüyorum (mesela ben) belki bütün formaları alacakken sadece parçalıyı almıştım.. hepte fenerin taraftara sattığı formalarını kıskanırdım reklam yok diye.. Birde bugün gazetede şöyle yazıyordu iki takımda 4er senelik sözleşme yapmış, fb 21.5 milyon, gs 19.4milyon almış.. çok saçma değil mi?? bizimkinin daha pahalı olması lazım çünkü hepimiz maşallah o reklamı üstümüzde taşıyoruz.. Sanki daha önceden yine burda bizim 7milyon daha fazla aldığımız yazılmıştı bunun için.. ama benim gazetede gördüğüm haberde doğru olmayabilir tabi.. Bu arada bu günkü vatan gazetesindeydi bu haber..

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır