Bu Blogda Ara

9 Ağustos 2011 Salı

Kombine


Geçen sezon başında Arda Turan'ın yeni formalarla ilgili söylediklerinin sızdığı görüntüleri hatırlıyorsunuzdur. Bayağı bir gürültü kopmuştu o zaman. "Kaptan böyle şey der mi"den, "kulüp bunları nasıl sızdırır"a kadar çokça lakırdı edilmişti. Şimdi elimizde yeni sözler var.

FourFourTwo'nun Ağustos sayısında Arda röportajı var. Daha doğrusu 2 yeni transfere (Elmander ve Ceyhun) Arda'yı da ilave ederek bir Galatasaray/Yeni sezon dosyası yapmışlar. Kapakta da zaten Arda ve Ceyhun var-yeni formalarla. Arda ile yapılan röportajın son sorusu ve gelen cevap şöyle:

-Nike'ın ürettiği yeni sezon formaları arasında favorin hangisi?

Arda:Siyah formayı son iki defa giydiğimiz yıllarda şampiyon olduk. Umarım bu kez bunu da tekrarlarız. Siyah formada bir de sarı olsaydı çok daha güzel olurdu. Onun dışında sarı ve parçalı formaya bayıldım. (Şimdi dikkat) Bu formalarla çok güzel kombineler yapılabilir. Mesela sarı forma altına kırmızı şort, ya da parçalı altına siyah şort gibi.

Çok kritik, çok önemli cümleler var.

1. Arda'nın son 2 şampiyon olduğumuz sezonda siyah formayı giydiğimizden bahsetmesi önemli. Ha, bunu son dönemde öğrenmiştir, ya da önceden dikkat etmiştir de biliyordur, o başka. Bir şekilde onu biliyor şu anda. Ve bu çok güzel. Bizim kadar bu işe odaklanmalarını -tabii ki- bekleyemeyiz, fakat şu tip cümleleri duymak da taraftarın, özellikle forma seven taraftarın hoşuna gider.

2. Cevabın son 2 cümlesi, ve özellikle:"Bu formalarla çok güzel kombineler yapılabilir". Bu sezonun formalarıyla ilgili bize ilk bilgiler gelmeye başladığında, "beyazın altına kırmızı şort, sarının altına kırmızı şort" gibi ayrıntılar vardı. Aslı yokmuş bu bilgilerin. Ama nedir, asıl kombinasyon o olmasa da, tutar normalde olmayan bir kombinasyon yapar giyersin. Arda da demek ki o tip şeyleri düşünüyor ki, dile getirmiş. Bu da çok güzel. Belki sezon içinde Arda'nın önayak olmasıyla sarı forma-kırmızı şort görebiliriz bazı maçlarda. Parçalı altına siyah zor ama, ilk dediği belki olur.

(Arda'nın gitti-gidecek durumda olmasından tabii ki haberimiz var. O "Arda olursa şöyle yapabilir" tarzı cümleler, Arda kalırsa geçerlidir. Daha önce de yaptığımız gibi, blog teması harici konuları buralara sokmuyoruz.)

6 yorum :

Ilaqwain dedi ki...

Kombinasyon ne güzel olur. Tadından yenmiyecek şeyler çıkar ortaya. Hadi lap bu sene formalarından bize farklı kombinasyonlar çıkar. Belki gören eden olur.

Burak Eken dedi ki...

Önce şu çorap olayı oturtulsun da gerisine ondan sonra bakılır. Çorap, şortun değil; formanındır!

Burak Eken dedi ki...

Bu arada Footballove'daki şu videonun sonu da Arda'nın konuya bakışıyla ilgili bilgi veriyor.

http://www.footballove.com/2011/08/10/yolu-acik-olsun/

2funn dedi ki...

A2 yle yapılan maçta a2 ler sarı antreman forması altına kırmızı giymişler ve harika olmuş artık ne diyelim darısı a takıma:D
bu arada artık arda da bu kombinasyonları a.madrid de dener.
başarılar kaptan...

Redingot dedi ki...

Metrocity AVM'deki GSStore'un vitrininde parçalı, kırmızı şort ve çorapla gösteriliyor. Ama aynı avm'de yukarıda bir de Nike mağazası var, oranın vitrininde parçalının altına siyah şort-çorap çekmişler. Şortla çorap siyah formaya ait olduğu için, yani içindeki kırmızı ayrıntılar parçalının kırmızısından farklı olduğu için, çok yakından bakınca birazcık uyumsuz görünüyordu ama uzaktan muhteşem. İmkanı olan bir fotoğraflayabilir bence.

G.K dedi ki...

Parçalı-siyah şort-siyah çorap çok güzel olur bence.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır