Bu Blogda Ara

26 Aralık 2011 Pazartesi

İLK YARI FORMA KARNEMİZ



İlk yarı forma karnemiz yukarıdaki gibidir. Henüz sadece ligde mücadele ettiğimiz için kolay bir tablo oldu. İlk tablo; Hangi formanın, hangi kombinasyonla kaç kez giyildiğini ve iç saha-dış saha durumlarını gösteren tablo, ikinci tablo ise sırasıyla maç-maç hangi formanın giyildiğini gösteren tablo. Uğurlu mu değil mi diye kafa yormak isteyenler için galibiyet-mağlubiyet durumlarını da ekledim.

17 Maçın 11'inde parçalının giyilmesi çok iyi bir istatistik değil. Sarı eğer iç sahada kullanılmayıp onun yerine parçalı kullanılsaydı ki 3 maç daha eklenecek demektir bu, süper istatistik olurdu. Siyah forma 1 kere giyilmiş. Biz ona away diyorduk ama 3rd görevini üstlenmiş.

Kombinasyonlarda sıkıntı var. Katalogda sarı foranın altında gördüğümüz kırmızı şort-çorap kombinasyonunu henüz hiç kullanmadık. Parçalı formayı da çoğu zaman kırmızı şort ile kullandık. Özellikle iç sahada kırmızı şort ile 5 maça çıkmamız kötü.

Bu arada formalarımız çıktığından beri 6 hazırlık maçı oynadık. Daha öncesinde geçiş dönemi hazırlık formalarını giyiyorduk. Bu 6 maçın 1'inde sarı, 2'sinde siyah, 3'ünde parçalı giydik. Parçalıların 2'sinde beyaz şort kullandık.

2 yorum :

N. Burak dedi ki...

Kaleci formalarında da 13 kere yeşil, 4 kere gri giydik. Gri kaleci formasını 6 ve 7. haftalarda siyah şort çorapla, 8 ve 9. haftalarda yeşil şort ve çorapla kullandık. Geriye kalan bütün lig ve hazırlık maçlarında yeşil kaleci forması vardı. Bu konuda ağır istikrarlıyız. :)

Gian ULUCIAI dedi ki...

Forum'da bi sıkıntı var heralde, böyle bişey buldum http://www.footy-boots.com/shirt-numbers-sevilla-playing-2-23710/ bu konuda bişeyler yazabilirseniz güzel olur diye düşünüyorum.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır