Bu Blogda Ara

5 Aralık 2011 Pazartesi

U-17'DEN NOSTALJİK SÜRPRİZ




FCN Blog ekibinden dün gece bir mail aldım. U-17 takımızın maçından 3 fotoğraf göndermişler. Fotoğrafları açınca çok uzun zamandır görmediğimiz sürpriz bir kombinasyon ile karşılaştım. En son 2003-2004 sezonunun parçalı formasında gördüğümüz ve 90'lara damga vurmuş olan siyah şortlu kombinasyonu kullanmış gençler. Bu sezonun Nike Parçalı formasının altına away formamız olan Siyah formamızın şort ve çoraplarını giymişler.



Dün A2 takımın uzun kollu formaları giydiğini görmüştük, bugün de FCN sayesinde U-17 takımının A takımın asla giymeyeeği ! bir kombinasyonu altına geçirdiğini gördük. Gençler abilerinden forma konusunda daha önde gidiyor şimdilik.

FCN Blog ekibine tekrar çok teşekkür ederim.

4 yorum :

N. Burak dedi ki...

Sırada beyaz şort kırmızı çorap var A2'nin sonraki maçında bekliyorum. :)

akide dedi ki...

Parçalının altına giyilen siyah şortu hep daha şık bulmuşumdur. Umarım A takımda dener bu kombinasyonu

Burak Eken dedi ki...

Galatasaray'da parçalının alternatif şortunun siyah olması gerektiğini savunan biri olarak böyle bir kombinasyonu görmek çok hoşuma gitti.

FCN Blog dedi ki...

Bu haberi biz yazsak olmazdı, bizde bu işin üstadına havale ettik. Rica ederiz, formalarla ilgili birşey olduğunda yine kapınızı çalacağız :)

Bu arada parçalı altına siyah kombinasyonu benimde çok hoşuma gider, eski günlere, nostaljiye götürür. Birde şu formaları reklamsız kullanabilsek, tıpkı akademide diğer takımlarımızın giydiği gibi o zaman daha da güzel olacak.

Birde unutmadan, şu fotoğrafta gördüğünüz Aslan parçası kaptanımız Alperen Uysal. Bu ismi bir kenara not alın, önümüzdeki 10 yıla damgasını vuracak kalitede birisi. FIFA ve UEFA tarafından düzenlenen organizasyonlarda milli takımın kalesini koruyor. UEFA tarafından röportajında takılan lakabı ise çok ilginç. "Tanrının Türk kanadı.."

Sevgiler,
Kaan.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır