Bu Blogda Ara

3 Aralık 2011 Cumartesi

UZUN KOLLULAR A2'DE


Futbol takımımızda uzun kollu forma problemi pek çok kişinin dikkatini çekti. Henüz (eğer yanılmıyorsam) hiçbir maçta hiçbir formamızın uzun kollu versiyonunu futbolcularımızın üzerinde göremedik. Son birkaç senenin trendi forma ile aynı renk içlikler giyiyor futbolcularımız ancak uzun kollu yok ortada. Belki kendi tercihleri (daha rahat olduğu söyleniyor) belki de hakikaten yokluktan henüz hiç sahaya çıkamadılar.


Geçen hafta takipçilerimizden Kerem Yiğit bana bir mail göndermiş, A2 Takımının Beşiktaş ile oynadığı maçta oyuncularımızın bazılarının üzerinde uzun kollu parçalı formalar olduğunu söylemiş. Gönderdiği resmi sitemizin linkinden 2 foto çekip çıkarttım. A Takımın henüz tadamadığı uzun kollu formalara geçen hafta A2 Takım kavuşmuş.

Rahat mahat meselesi mi sebep bilemem ancak özellikle parçalı formada içe giyilen içliğin tek renk olması formanın kollardaki görünümünü çok bozuyor. Belki Fenerbahçe maçında parçalının uzun kollu halini ilk kez A takımda görebiliriz. Satışa ise çıkacağını sanmıyorum.

*Kerem Yiğit'e teşekkür ederim.

Hiç yorum yok :

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır