Bu Blogda Ara

4 Aralık 2011 Pazar

Olması Gereken


Haftaiçi derbi var. Şu anlık bizi ilgilendiren tarafı derbinin formaları. Benim temennim iki takımın da klasik kombinasyonlarını giymeleri ancak bunun olmayacağını şimdiden söyleyebiliriz. %99,9 ihtimalle biz parçalı forma, beyaz şort ve çorap giyeceğiz; Fener'se çubuklu forma ile lacivert şort ve çorap. Aşağıdaki tabloda bu sezon için Galatasaray maçlarında takımların giymeleri gereken formaları eşleştirmeye çalıştım. Umarım ileride böyle bir düzene oturabilir Türk liglerinde formalar da her maçta farklı forma görmeyiz.

İlk Yarı:

İkinci Yarı:

10 yorum :

Emir OTLUOGLU dedi ki...

Sanırım Federasyon kuralları gereği her iki takım da beyaz şort ile maça çıkamayacağından beyazı giyen biz olacağız. Keşke kırmızı konçla olsa ama bu sene de umudum yok.

Fakat asıl önemlisi google görsellerde önce tırnak içerisinde Galatasaray - Fenerbahçe diye, sonra da Fenerbahçe - Galatasaray diye yazıp aratın. Bizim formalara bakıyorum da, parçalı dışında beyaz mı istersin, siyah mı, turuncu mu, çubuklu mu, herşey var... Hem de iç saha maçlarında bile... Öte yandan karşı cephe klasikten neredeyse hiç çıkmamış, hep çubuklu... Sami Yen'de lacivert şortla, Kadıköy'de beyaz şortla...

Tabi Selocan kadar uzman değilim bu konuda, ahkam kesmek istemem ama suyun öteki tarafında bazı işler bizden daha önce oturmuş gibi geliyor maalesef.

Umarım tam bir kültür oturtuyoruz derken sivri bir zeka örneği ile sarı forma ile çıkmayız sahaya.

hakkus1422 dedi ki...

çok güzel çalışma olmuş ellerine sağlık sanırım trabzonun arenada giyeceği şortu değiştirmeyi unutmuşsun.. ayrıca kayseri deplasmanında bize uygun gördüğün kombinasyon enfes olmuş..

N. Burak dedi ki...

@lorik

Evet unutmuşum onu sağol uyardığın için hemen düzeltiyorum. :)

Selocan dedi ki...

Eline sağlık epey uğraşmışsın müthiş çalışma olmuş. Kayseri maçına siyah altı beyaz şort daha uyumlu olur sanki ? Sarı biraz sırıtmış benim görüşüm. Gerçi bunları akıl eden kim var ki ligimizde.

N. Burak dedi ki...

Formanın detayları beyaz olduğundan beyaz şort daha güzel durdu haklısın.

http://img10.imageshack.us/img10/6385/siyahbeyazs.png

Selocan dedi ki...

O zaman da biz Beşiktaş mıyız yea diyen taraftar çıkar :)

N. Burak dedi ki...

Orası öyle de Beşiktaş'a şöyle kırmızı desenli siyah forma çok iyi gider. 1999 2000 sezonunda alttaki formanın siyahı vardı onda kırmızıydı ortadaki çizgilerden biri, onun dışında hatırlamıyorum öyle forma Beşiktaş'ta.

http://www.liverpoolkits.com/LFC99APC.jpg

yuco dedi ki...

parçalıda beyaz şort-kırmızı çorabın alternatifi, siyah şort ve çorap olmalıdır

N. Burak dedi ki...

Her sezon için değil ama bazı sezonlar uygulanabilecek birşey.

orkuns dedi ki...

Eskişehir forması ile parçalının karışacağını sanmam. Sivas bizim sahaya ne zaman gelse kırmızı beyaz çubuklu ile oynuyor kendi sahasında hep siyah forma giyiyor. Tam gıcık bir kulüp

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır