Bu Blogda Ara

8 Nisan 2012 Pazar

2012-2013 SEZONU FORMA DUYUMLARI VOL:3

Geçen seferki parçalı forma duyumumuz an itibariyle boşa çıktı, o parçalı diğer formalarımız gibi Nike'ın sunduğu alternatifler arasındaymış, ancak seçilen değilmiş. Seçilen parçalı formada beyaz detaylar yok, yakaları var, ancak yakaların ne renk olduğunu bilmiyoruz. Sarı olması yüksek ihtimal. Tam parçalı değil, önlü-arkalı parçalı (4 parçalı).


Beyaz forma ise bizim fotoğrafını sızdırdığımız forma olacak. Yandan sarı-kırmızı iki şerit inen şekilde 08-09 beyaz formamızı anımsatan bir forma... Aynı zamanda bu formanın çok benzerini 70'lerin sonları ve 80'lerin ufak bir kısmında da kullandık.


Kısacası beyaz formanın tipini sızan formadan kesin olarak biliyoruz. Parçalı da yakalı, 4 parçadan oluşan bir forma (detay renksiz-sadece sarı-kırmızı), bu da tamam. Peki 3rd forma olacak mı ?


3rd forma olacağına dair duyumlar var. Nike elit kategorideki takımlara, yani 1,5 yılda özel tasarımlarla forma hazırladıkları takımlara 3 forma yapmaz. 2'de sınırlı tutar bu işi. Daha sonra eğer ihtiyaç olursa 1 sene öncesinin away formasını 3rd olarak kullanır takımlar. Fakat bizim geçiş sezonunda olduğumuz ve henüz özel tasarıma sahip olmadığımızı düşünürsek bir 3rd formanın yolda olacağı duyumları var. Bu formanınsa siyah olduğu söyleniyor. Fakat bizim sızdırdığımız siyah forma mı, büyük ihtimalle değil. Daha özgün bir tasarım olacağını duyumladık.

Yine de altını çizelim, 3rd forma kesin bir bilgi değil, Parçalı bizim yazdığımız gibi (örnek tasarım koyarız bir ara), beyaz ise zaten resmini sızdırdığımız forma olacak. 


İstihbarat için Ali Işıklı'ya teşekkür ederiz.

19 yorum :

Burak Eken dedi ki...

Nike iki forma yaptı diyelim: Parçalı ve beyaz. Eh, illaki alternatif forma ihtiyacı olacak. O zaman ne yapılacak? Siyah forma kullanılacak. Yani önceki sezonun deplasman formasından alternatif forma...

Öyleyse ne diyoruz? http://www.youtube.com/watch?v=ekRViNejgTc

berk dedi ki...

Eğer beyaz forma buysa heralde kollardada çizgi olur yoksa bu şekilde bir t-shirt görünümüne sahip. Tabi bu benim görüşüm sizinkileride merak ediyorum.

Selocan dedi ki...

@berk

Bu sızan fotoğraf Nike'ın kendi yaptığı tasarım, orada çizgi olmadığına göre olmayacak gibi duruyor, tabi daha sonra ekleme yapmamışlarsa.

N. Burak dedi ki...

4 parçalı olayında önlü arkalı demişsin, önden bakınca kollar parçalı olmayacak mı yani? Ama sırttan görüntüyle önden görüntü aynı olacak. Benim anladığım bu, kafam karıştı. Hatta basitçe çizeyim:

http://desmond.imageshack.us/Himg838/scaled.php?server=838&filename=adsznrd.png&res=landing

Selocan dedi ki...

Yok öyle değil :) Şunların hepsini çizip hepsine isim vermek lazım. Blackburn forması gibi olacak. Bu seneki formalarına bak öyle, Senin çizdiğin formaya da ben 4 parça demem önlü arkalı 2 parça derim falan. Çok karışık bu mesele, hepsine isim vermek lazım.

N. Burak dedi ki...

Bence forma sözlüğü hazırlayalım; ayrıntısına gire gire, görsel örneklerle tanımlayalım her şeyi. :D

Selocan dedi ki...

Forumda yazdım onu modların bölümüne, sözlük değil de ayrıntılı yanlış parçalıları falan da çizelim diye. Hepsine isim de veririz.

aydın özer dedi ki...

kalite tamam da tasarımlarda istediğimizi bulamadık sanki... Hayırlısı bakalım.. Yada beklentiyi çok yüksek tuttuk. İçime sinmeyen birşeyler var..

Cihan dedi ki...

bu ne be? adidasi aratmasalar bari. kalite tamam da, su parcaliyi dogru duzgun yapmamak icin neden bu kadar israr ediliyor anlamiyorum. 08-09 parcalisi gibi olsun en azindan. bence son 10 yilin en guzel formasi oydu.

Ata TURAL dedi ki...

Bu duyumlar istihbaratlar... Farkindamisiniz biiyorum ama bunlari dogru ise ki degil, bunlari size ulastirma ihtimali olan nike holland da calisan 2-3 türk ise, hem onlar yanar hemde bunlari paylastiginiz icin siz gecende uyardim yine uyariyorum nike bu sekilde cok can yakti o elemanlar ömürleri boyunca tazminat öderler sizede ayrica bilisim suclarindan ayri dava actirirlar...
Nike holland a gelince orda her takimin ayri odasi yol 11-12 tasarimci var ve buyuk bir ofisleri bu arada nike yetkilileri bize takmis durumda 3x3alternatif seklinde calisan nike tasarimcilari (manu juve inter barca dahil) bize 12alternatif sundular ama bizim yönetim begenmedi bunq sevinsek mi uzulsek mki o da ayrı formalar %100 elit kategoride umarim fiyatlarin 121-132 tl olmasina kazan kaldirmayiz...

Dil çıkaran oğlan dedi ki...

beyaz forma fazla tshirt (fanila?) gibi değil mi?

Selocan dedi ki...

@Ata Tural

Kendi kendine gelin güvey olmuşsun sen usta. 1.si bu sızan formaların fotoğrafları Nike'ın Hollanda fabrikasından sızdı, yani doğru değil demişsin ya, doğru.

İkincisi hiçbirşey olmaz, olmayacağını bilecek kadar bilgi sahibiyiz bu konularda. Siz sıkmayın canınızı.

Selocan dedi ki...

Bir de bilgileri bize ulaştıranlar 2-3 Türk de değil, 2-3 Hollandalı.

müşkülpesent dedi ki...

Galatasaray Official ‏
@GalatasaraySK
BILGI | Manisaspor karsisina Parcali Forma, Beyaz Sort ve Kirmizi Konc kombinasyonu ile cikacagiz

Selocan dedi ki...

@müşkülpesent

Twitter ve Facebook adreslerimizde duyurusunu yaptık, maç sonu konuyla alakalı bir yazı gireriz buraya da.

Omeraktash dedi ki...

Yakalı olacak derken polo yaka mı olacak? Umarım öyle olmaz, polo yaka formaları hiç sevmemişimdir.

Omeraktash dedi ki...

Yakalı olacak derken, polo yaka değildir umarım. Oldum olası polo yaka formaları sevmemişimdir.

Selocan dedi ki...

Polo yaka olacak.

erhan1980 dedi ki...

Kirmizi Türk Telekom yazisiyla daha güzel olur.

Ben formada polo yakayi daha çok seviyorum, daha güzel duruyo. Hele açik renkli formalara yuvarlak yaka pijama havasi veriyo. Polo yaka kotun üzerine de daha çok yakisiyo.

Kollarin iç tarafini sari veya kirmizi yapabilirler. Bir önceki Fransa formasinda öyle bir detay vardi.

http://farm6.static.flickr.com/5123/5364846624_7e9b97f0e5.jpg

Yeni fransa formasindaki yaka da güzel, parçali formaya iyi gider.

http://www.football-shirts.co.uk/fans/wp-content/uploads/2011/11/FranceHome.jpg

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır