Bu Blogda Ara

1 Nisan 2012 Pazar

FARKINDALIK


Galatasaray dün ısınmaya beyaz şort-kırmızı çoraplar ile çıkınca "acaba" demiştik. Uzun yıllar sonra, ki bu blogu okuyan pek çok insanın yaşının da ötesinde uzun yıllar sonra, ilk defa bir resmi maça gerçek kombinasyonumuz ile çıkacak mıydık ? Maç öncesinde bunun heyecanına kapıldık. Fakat olmadı, Galatasaray yine kendi tarihinin çok ufak bir bölümünde yer alan, ezeli rakibinden geçme beyaz şort-beyaz çorap kombinasyonu ile Arena'ya çıktı.

Bizim bu kadar umutlanmamızın sebebi geçtiğimiz günlerde Pazarlama A.Ş.'nin başındaki kişi Nurettin Bey ile yaptığımız görüşmeden ötürüydü. Kendisi, taraftardan gelen yoğun isteğe kayıtsız kalamadığını ve parçalı formanın altına bu sezon mutlaka bir maçta beyaz şort ve kırmızı çorap ile çıkılacağını bize söylemişti. Taraftarlardan gelen yoğun isteği Fatih Hoca ile de paylaşmış ve Fatih Hoca'nın da kendi zamanında giydiği kombinasyonu mutlaka takımında görmek istediğini söylemesiyle taraftara güzel bir sürpriz planlamışlardı. Belirlenen ilk maç Arena'daki Gençlerbirliği maçıydı, ancak Gençler İstanbul'a beyaz şort ile inince bu sürpriz başka bahara kaldı. İşte o bahar dün yaşanacaktı, takım dün gerçek kombinasyonu ile ısınmaya çıktı, ancak ne oldu da maça beyaz çoraplar ile başladık, bu şimdilik muamma. Hakemin her iki takımın da koyu renk çoraplarından ötürü bu uygulamayı veto ettiği söyleniyor. Nurettin Bey'in kendi ağzından "bu sene bir maçta taraftarın beklediği kombinasyonu giyeceğiz" sözü de şimdilik başka bir maça kalıyor. Tabi rakipler ve hakemleri de aşmak lazım, kalan 7 maçta bunu başarabilirsek taraftara güzel bir sürpriz yolda.

Burada dikkat edilmesi gereken unsur kulübün taraftara gösterdiği duyarlılık. Nurettin Kantarelli taraftarı dinliyor, Fatih Hoca ise kendi döneminde giydiği kombinasyonu takımında görmek için can atıyor. Bu farkındalık bile bizi gelecek sezon için umutlandırıyor.

Fotoğraf forum üyelerimizden horoz1905'e aittir.

8 yorum :

seymourglass dedi ki...

Abi ben dahil bir çok arkadaş Kantarelli'ye Blogu takip etmesini önerdik,ama siz doğrudan iletişime geçebildiniz mi merak ediyorum? Geçtiyseniz ne ölçüde dinleyecek gibiler? Bu olay çok güzel ama vurgulayacağınız buna benzer başka gelişme var mı kulüple ilişki anlamında?

Selocan dedi ki...

2 hafta önce görüşmemiz oldu kendisiyle. Taraftarın her söylediğini dikkate alıyor ve o da bu işe bizler kadar meraklı. Eski sezon formaları, gerçek renklerimiz, gerçek kombiasyonumuz, tam parçalı, hepsini bizler kadar araştırıp iyi biliyor. Taraftarın da her söylediği sözü dikkate aldığını söyledi bana. Mailleri taraftar maileri ile dolu ve hepsini okuyor. Bu konuyu da zaten biz taraftarlardan sonra gündemine almıştı.

seymourglass dedi ki...

Teşekkürler.

Burak Eken dedi ki...

Aslında play-off'ta (hele de şampiyonluk maçında) giyilmesi daha iyi olur. Düşünsenize "Baros attı, şampiyonluk geldi..." derken üstünde bu kombinasyon... Konuyla hiç ilgilenmeyenler bile güzel olayın hatrına severler.

erhan1980 dedi ki...

Neden her seferinde GS degistirmek zorunda kaliyor? Gençlerbirligi de Orduspor da hazirlikli gelselermis ozaman. Orduspor gelmis kendi evinde giydigi kombinasyonu kullaniyor.

GS da böyle bir sürpriz yapmak istiyorsa hazirligini yapip isi garantiye alsin. Cok mu zor Gençlerbirligi'ne ya da Orduspor'a maçtan 1-2 hafta önce ulasip forma meselesini konusmak?

Bir de benim anlamadigim bu isler neden Fatih Terim'e soruluyor? Beyaz sort-kirmizi çoraba onay vermis, ama ya vermese ne olacakti?!?! Bu isler teknik direktör'ün zevkine mi kalmis? Gerçek kombinasyon belliyse onu giymek için kimsenin onayi gerekmez. Önümüzdeki sezon formalari da Buse Terim yapsin tam olsun. Madrid'te Mourinho'ya "hoca hangi formayla çikalim" diye sorduklarini zannetmiyorum.

L dedi ki...

@erhan1980:

1. hocam onu biz de anlamıyorduk. ama artık hakemlerin formaları seçeceği haberinden sonra bunlar çok ilginç gelmiyor. ha yine evsahibi ilk söz hakkına sahip gibi görünüyor -ki öbür türlü iyice kaos olur- ama emin olamıyoruz.

2. blog arşivinde de var. fatih hoca bu işlere meraklı biri. 98-99 sezonundaki formalarda da parmağı var. siz uygun bulmayabilirsiniz pek tabii, fakat bir takımın hocasının bu işlerden anlaması ve müdahil olmak istemesi az bulunan bir şeydir.

Dil çıkaran oğlan dedi ki...

bizim geleneğimiz ısınmaya beyaz şort kırmızı çorapla çıkmak olmasın?!

Adsız dedi ki...

bugün kırmızı giydi takım manısada mukemmel görüntü

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır