Bu Blogda Ara

27 Nisan 2012 Cuma

FORMA BÜYÜK, İÇİNDEKİLER DAHA DA BÜYÜK


3 gün önce kendi yaş gruplarında mücadele ettikleri ligi yenilgisiz şampiyon bitirdiler. Galatasaray'ın, Yenilmez Armada'nın geleceği 13 yaş altı erkek basketbol takımı müthiş bir başarıya imza attı. Üzerlerinde, artık mazide yerini alan bir zamanlar abilerinin giydiği formalar ve ekipmanlar ile sahaya çıkıp bu başarıyı elde ettiler. Bırak Adidas formalar ile çıkmayı, şuan hiçbir bağımız olmayan Cafe Crown reklamlı ekipmanlar ile mücadele ettiler (Cafe Crown markası bile kalmayacak yakında). Kupayı kazandılar, üzerlerinde abilerinden kalma, 10 beden büyük basketbol eşofmanları ile kupayı kaldırdılar.


Galatasaray bir spor kulübü diyoruz, bu ülkedeki en büyük spor kulübü diyoruz, bu ülkenin en büyük spor kulübü gençlerine özel ürünler tedarik edemiyorsa biz daha ne konuşuyoruz ?

Durumu haberdar eden takipçilerimizden sevgili Cemal'e teşekkür ederim.

4 yorum :

burranazzo dedi ki...

Ha sunu bileydin demek istiyorum.

yusufgs dedi ki...

Haberi okuyunca aklıma geldi.2-3 sene önce Bulgaristana yaşadığım şehir Targovishte'ye hazırlık maçı için Türkiye genç milli basketbol takımı gelmişti, salona girişte antrenörlerden birini gördük.Yanında konuşurken hem şakadan hem de türk olduğumuzu anlaması için oyunculardan forma isteyeceğimi söyledim o da bana forma alamazsın dedi, nedenide yedek formaları yokmuş onun yerine TBL rozeti verdi.Aynı maçta Bulgaristan milli takımı'da eskimiş ve bulgaria yazısı çoktan silinmiş formalarla oynadılar.

Ve ne yazık ki bu olay çoğu yerde böyle

Selocan dedi ki...

@yusufgs

Çok üzücü

Adsız dedi ki...

ondan sonra iyi sporcu yetismiyor!!!

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır