Bu Blogda Ara

19 Nisan 2012 Perşembe

KRAL METİN - TAM PARÇALI - DOĞRU KOMBİNASYON


Bu fotoğraf müthiş. Fotoğraftaki isim Taçsız Kral, mükemmel bir vole çıkartmış. Estetik açıdan gerçekten güzel bir fotoğraf, ancak bizim gibi forma delileri için de oldukça anlamlı.

Forma tam parçalı ve öyle bir açıdan çekilmiş ki, "tam parçalı forma nedir" diye sorana bu fotoğraf cevap olur. Parçalı formaların en asili tam parçalının şeklini gözler önüne seren süper bir açı... Bütün gövde ve kol detayları, renk dizilimleri ortada. Kombinasyon da tam; Parçalı forma-beyaz şort-kırmızı çorap. Daha ne olsun. Tek talihsizliği cart renkleri, Metin Oktay formasının tek falsosu da oydu zaten.

Al fotoğrafı, bilmeyen adama göster, öğrensin. O derece.


*Tam Parçalı ve doğru kombinasyon sunumu yolda. Kısa zamanda tamamlayıp, bilmeyen herkese gerçek Galatasaray formasını gösterebilme amacındayız. Bu fotoğraf da mutlaka sunumda olacak.

6 yorum :

Gian ULUCIAI dedi ki...

Belki ufak bi detay ama kol uçları ve yakanın ense kısmının da diğer parçayla zıt renkte olması gerekmiyor mu? Ayrıca siyah font bana her zaman itici gelmiştir, asıl kombinasyonda fontun da beyaz olması gerekir.

Selocan dedi ki...

Yaka ve kol uçları tam parçalı formanın değil Metin Oktay formasının özellikleri. Çünkü 1965 öncesindeki hiçbir formada kol uçları yoktu ayrıca formalar V değil Polo yakaydı. Bu sebeple V yaka ve kol uçları Metin Oktay formasının özelliği, tam parçalı derken bu tip formaya özgü detayları dikkate almamak lazım.

Ancak not düşecek olursam; Metin Oktay formasının da farklı tipleri var ve dediğin tip de mevcut. Bu forma öyle değilmiş demek ki :)

Font konusu ise değişebilir tabi, o kadar katı olamayız.

methica dedi ki...

fontun siyah olması, renklerin biraz cart olmasıyla ilgili olabilir..beyaz fontta 1 rakamı görülmeyebilirdi bile ama forma harika ya...

furkan gallagher dedi ki...

cırt veya değil bu renk tonları daha iyiymiş. şimdiki gibi soluk, mat ve enerjisiz renkler değil.

Emir OTLUOGLU dedi ki...

Heralde tam parçalının ne olduğunu anlatmak için bundan daha iyi bir açı yakalanamazdı. 8 parçanın da 8'i de gözüküyor.

Adsız dedi ki...

Fotoğraf müthiş! Özellikle çoraba bittim!

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır