Bu Blogda Ara

24 Ocak 2010 Pazar

BİR YARIŞMA VARDI NE OLDU ?


Ben mi bulamadım, yoksa unuttular mı ? GSStore resmi sitesinde bir slogan yarışması düzenlendi. Katılımcılar sloganlarını gönderecek ve kazanan slogan, Store'un ve kulübün korsan ürünlere karşı yapılacak kampanyalarında kullanılacaktı. Buraya kadar herşey normal. Ayın 15'ine kadar bütün sloganlar toplandı ve GSStore sitesine göre, ayın 20'si ile 27'si arasında bizler bu sloganların içinden beğendiğimiz slogana oy verecektik. Hala siteye girdiğinizde bu haber anasayfada büyükçe gösteriliyor. Hala 20'si ile 27'si arasında oylama yapılacağı söyleniyor. Ben aradım aradım oylama yerini bulamadım. Blog takipçileri anketleri sevdiğimi bilir. Anket açmayı da, oy kullanmayı da severim. Bu güzel slogan yarışmasında da oyumu kullanmak istiyorum. Ben mi bulamıyorum, yoksa bir hata mı sitede ? Şu linkten girin siz de bir bakın.

Şimdi haddim olmayarak bir Hıncal yorumu yapmak istiyorum. Burada sayısız kez korsan ürünlere karşı yazılar yazdık ve bazı çözüm önerilerimiz oldu. Hiçbir maddi kazancımız olmadan blogun her yerine GSStore bannerlarını koyduk. Kulüp bu slogan yarışmasını dikkat çekmesi açısından yapmış olabilir. İnsanlar bir yarışma olduğu zaman ilgi gösterirler. Güzel olabilecek bir uygulama, eğer unutmadılarsa. Ancak sloganlar bulunacağına, şöyle kolay akılda kalacak bir ihbar numarası alsalar ve bu ihbarlara ciddi şekilde eğilseler ve ciddi yasal tedbirler alsalar çok daha yararlı olmaz mı ? Mesela ben Eminönü'de bir dükkanda korsan forma görsem veya bir açıkarttırma sitesinde korsan forma görsem, bu numarayı arasam, oldukça ilgili bir çalışan benim ihbarımı değerlendirse ve gereken yasal önlemleri alsa, daha güzel olmaz mı ? Tamam belki kulübün bir numarasını, pazarlama A.Ş'yi arasak yine ilgilenirler, ancak sadece bu iş ile ilgilenecek bir numara ve ekip oluşturulsa çok daha yararlı olmaz mı ? Fenerbahçe bunu yapıyor ve ciddi anlamda korsan formalar piyasada bizimkinden az, hatta yok denecek kadar az. Fenerbahçe açtığı sayısız davadan maddi kazanç da sağlıyor kulübe. Bu ihbar hattı ile ilgili bir yazımız olmuştu. Mutlaka okuyun derim. Tıklayın. Kulübümüzün böyle bir projesinin de olduğunu umuyorum.


Benim favori sloganım halihazırda bir ara Store'un girişinde asılıydı.

5 yorum :

N. Burak dedi ki...

Sloganlar 27 Ocak - 02 Şubat 2010 tarihleri arasında taraftarlarımızın oylamasına sunulacaktır.

yazısı var verdiğiniz linkte :)

Selocan dedi ki...

Basligin tepesindeki resmi dun aksam, bu yaziyi yazdiktan sonra aldim. Resmi buyutunce 20 ile 27 ocak tarihleri arasinda oylama yazdigi goruluyor. Ayrica o linke tikladigimda yine dun aksam, resmin altindaki yazida yine 20 si ile 27 si arasi yaziyordu. Yani anlasilan bu sabah degistirmisler :) acaba bu blogdan mi gorduler :)

emregs75 dedi ki...

Evet, dün bende çek ettiğim vakit 20-27 diye yazıyordu. hayır madem onu değiştiriyorsun ilandaki tarihide değiştir bari. ilandaki tarih hala 20-27 diye yazıyor. temel fıkrası gibi. bu kadar mı dikkatsiz olur bir insan ya?

Özgür Şeker dedi ki...

para verme korsana keita döner kor sana.

Selocan dedi ki...

:))) Oyum buna Santiago :))

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır