Bu Blogda Ara

15 Şubat 2010 Pazartesi

METİN OKTAY HATIRA FORMASI YENİDEN SATIŞA ÇIKIYOR


Galatasaray Store'un bahar ve yaz kreasyonunun yer aldığı ürünlerin arasında, geçtiğimiz senelerde hazırlanan ve oldukça ilgi gören Metin Oktay anı formasının da olduğu söyleniyor. Metin Oktay Hatıra forması bu yeni sezonun (bahar/yaz) açılması ile birlikte tekrar satışa çıkacak gibi duruyor.


Tanıtımın yapıldığı toplantıda da çalışanların üzerlerinde bu anı formalarının olduğu görülüyor. Bir zamanlar oldukça satılmıştı bu forma. Şu aralarda da pek çok insanın bu formayı aradığını biliyorum. Zamanında kaçırmış olanlar için oldukça güzel bir haber olsa gerek. Ayrıca bu sene store'un patlama yaptığı bir gerçek, bu forma da ekstra bir gelir sağlayacaktır. Tartışmasız çok satacağı belli. Yine pazarlama açısından müthiş bir hamle, tebrik etmek gerekir.


Bana göre; Metin Oktay formasına uzaktan bakıldığında benzese de, detaylar, kumaş ve arkadaki 10 yazısı Metin Oktay dönemi ile pek bağdaşmaz. Bu sebeple çok sıcak bakmadığım bir anı formasıdır. Ancak dışarıda her daim giyilebilecek, görüntü olarak da oldukça şık duran bir üründür. Bu da onun artısı. Zaten sırf bu sebepten almışlığım vardır. Tasarımın değiştiğini düşünmüyorum. Yani geçen senelerde satışa çıkan formayla birebir olacaktır muhtemelen. Sade ve şık. Sevenlerine duyurulur. Ayrıca bu forma satışa çıktığı zaman uzunca bir yazı yazacağım, şimdiden duyurayım.

17 yorum :

M.T dedi ki...

Aylardır bu anı bekliyordum. Lütfen bir an önce çıkarsınlar artık!!!

Gala's dedi ki...

Müthiş bir haber. Umarım geri dönüş olmaz.

okanöztoprak dedi ki...

Güzel yaz'da Türkiye'de olursam iki forma alirim bunu da yanina ek olarak alirim:).
Hep almak istemistirim.

adozzi21 dedi ki...

nihayet farkına vardılar bu eksikliğin..ama çıkmazsa başın dertte şimdiden söyleyeyim :)

Selocan dedi ki...

Risk aldık artık, çıkartsınlar :)

Adsız dedi ki...

Sivas maçında bedava dağıtılıyordu galiba alan aldı ama bizim aklımız sonra başımıza geldi 1,5 senedir köşe bucak arıyordum süper bir haber oldu bu.GS TV'de toplantıda ki görüntüyü görünce acaba mı dedim bu haberle artık çıkacağı günü bekliyorum:)

liverpoolandkop dedi ki...

Kısa kollu formanın arması dandik pazar baskısı gibi olduğu için arması ayrı bir kumaşa dikiş olarak yapılan uzun kollu olanını almıştım zamanında ama çok giymekten kolları ve eteği salıp abartısız çuval gibi olmuştu. Kısa kollu olanın armasını düzeltip satarlarsa alabilirim ama arma ilk satılan gibi baskı olursa alacağımı hiç sanmıyorum.

Özgür Şeker dedi ki...

Selocan,
çıkmazsa basarız mekanını :)

Selocan dedi ki...

Nihat Kahveci gibi oldum 1 günde. İnanılmaz bir baskı var üzerimde :)

Sırf halime acıyıp çıkartsınlar ürünü :)

Selocan dedi ki...

Bu arada size bir Metin Oktay anı forması göstereceğim, diliniz tutulacak. Ama şimdi değil, hele bu bir çıksın satışa.

calibra dedi ki...

Bendeki kısa kollunun amblemi dikiş ve çok başarılı. Sanırım iki versiyonu vardı. ilkinin sırtındaki numara siyahtı mesela, bendeki beyaz, uzun kollu gibi...

Evet çıksın forma. ama adi penye kumaşına yapmasınlar. GS Store tshirtlerinin kaliteleri falan ne yazık ki düşük. Daha bir adam gibi kumaşa yapılır umarım.

liverpoolandkop dedi ki...

@calibra

Suadiye Store'dan almıştım ve dediğin gibi kısa kollunun fontları siyahtı. Aslında siyah da güzel duruyordu (Metin Oktay'ın siyah fontlu parçalı giymişliği çoktur.) ama sadece arması için istemeye istemeye uzun kolluyu almıştım ve kumaş kalitesi yüzünden şimdi giyemiyorum çünkü etekleri bildiğin çuval ağzına döndü :)

Oz dedi ki...

kumaş kalitesi malesef çok bozuk. tshirt veya forma gibi değil pijama gibi duruyor. bu yüzden yeniden süreceklerse biraz kalitesini düzeltsinler lütfen.

gerekirse 20-30 fazla verelim, adam gibi bir eski retro formamız olsun.

Burak Eken dedi ki...

Bu forma satışa çıkmazsa, GS Formaları blogu, benim için bitmiştir!!!

Şaka yapıyorum yahu, o kadar da değil. :)

orkuns dedi ki...

Tanıdığım Galatasaraylılara bu formadan aldım.Ben uzun kollu forma sevdiğim için uzun kollusunu aldım.Kız kardeşime, kocasına, eşime ve babama aldım. Metin Oktay forması ile alakası yok ama reklamsız ve parçalı olmasından dolayı tercih ettim.Umarım tekrar çıkarırlar. Daha alacağım insanlar var :)

orkuns dedi ki...

Tanıdığım Galatasaraylılara bu formadan aldım.Ben uzun kollu forma sevdiğim için uzun kollusunu aldım.Kız kardeşime, kocasına, eşime ve babama aldım. Metin Oktay forması ile alakası yok ama reklamsız ve parçalı olmasından dolayı tercih ettim.Umarım tekrar çıkarırlar. Daha alacağım insanlar var :)

Advanced Playmaker dedi ki...

eskisinin kısa kollusunun arkasındaki numara siyahtı. bunlar yeni gibi duruyor.
inşallah çıkar

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır