Bu Blogda Ara

20 Temmuz 2010 Salı

LANSMAN 27 TEMMUZ'DA


Resmi siteden açıklama gelmiş az önce. Forma tanıtımlarının 27 Temmuz Salı günü, yani tam 1 hafta sonra tanıtılacağı yazıyor. Ayrıca filmin yönetmeninin de Mustafa Altıoklar olduğunu yazmışlar, yanlış bilgi için kusura bakmayınız... Ayrıca çekimlerle ilgili bilgilere 365g24s adlı siteden ulaşabilirmişiz.

Resmi sitedeki haber için buraya alalım sizleri..

12 yorum :

topalsolucan dedi ki...

İnteraktif olarak gösterilecek derken nedemek olluyor önceden futbolcular formaları giyer manken gibi gösteriyorlardı o olmayacak değil mi?
Verilen siteden gübü geldiginde ordanmı görecegiz?

victorieux dedi ki...

Tanıtım saatinde de böyle olacaksa işimiz var.10 dakikada anca açıldı bende

ahmetcan_48 dedi ki...

Aaaa olur mu ya daha çok ama çok erken. Neden 27'sinde tanıtıyorlar ? Bence ligin ilk maçından bir gün önce tanıtsalar daha iyiydi. Bu zaman kadar bekledik o güne kadar da beklerdik nasıl olsa !

Manuel Calavera dedi ki...

Tanitim filmine birkac yeni sahne daha eklenmis. Trubundeki herkez yanilmiyorsam GS Store'dan giyinmis :)

victorieux dedi ki...

evet site galiba 27 temmuza kadar her gün güncellenecek sonra da formalar açıklanacak.bir de arda çocuğa seslendikten sonra yanlış görmediysem parçalı formanın bel bölgesi çok küçük bir an sarı-kırmızı biçimde gözüküyor.dikkatli bakanlar farkedecektir.galiba yeni bir parçalı geliyor:)

Selocan dedi ki...

Ya evet Okan da aynısını dedi bana az önce. Formanın ucu görünüyormuş. Ancak store'un Metin Oktay hatıra forması da olabilir o. Ben yarın bunun hakkında da bir başlık açacağım. Parçalı değişirse süper olur. Hem de bu tarz değişirse. Ancak blog olarak ağır yan basarız o ayrı :)

victorieux dedi ki...

http://yfrog.com/5nparalp

bu da yakalayabildiğim kadarıyla resmi.sarı kırmızı forma çocuğun kafasının arkasından hafiften belli oluyor gibi

Anoz dedi ki...

haha izledim yine, cok begeniyorum, her gün yeni birsey eklenecekse, bu marketing anlaminda inanilmaz ve cok güzel bir olay :)

dönelim orda ardanin "psh psh" diyisine. Shortlari okadar kisaki (cok eskidendi onlar), dedim abi noluyor Metin Oktay ugruna boxershort tarzi mi takilacaklar, baktim saati sag kolunda, Ardadir bu... Arda saatini genelikle (nedense) sag kolunda tasiyor...! yeni forma mi, yoksa ASY veda ederken cok eski nostaljik bir forma mi olacak belli degil daha...

victorieux dedi ki...

Selocan yorumu yeni gördüm.Bir daha izleyince farkettim.Galiba o forma senin dediğin gibi Metin Oktay forması.Şortun kısalığından belli oluyor.

rtamer18 dedi ki...

baya bi dikkatli baktım ve anladığım kadarıyla ortada beyaz bir böge var ne olduğu belli değil ama var türk telekom yazısı sanrım ama başka bir ihtimalde var ikincisi daha ağır basıyor hemde formalarda böyle bir açık bıraka bileceklerini sanmıyorum tasarım çalınması başkadır ama bu video olayı benim işim 50 kere kontrol ediliyor açık var mı diye farklı kişilerle hemde anı forma olduğuu düşünüyorum ama o beyazlık kafama takıldı ışığın yansımasıda olabilir ama bu parçalı yenisi ise harika olmuş gerçek parçalıya hasret kalmıştık beyaz şort kırmızı çorap

rtamer18 dedi ki...

anlamadığım bir diğer durum ise şu neden parçalı satıştan kaldırıldı capitol gsstore gittim internete de baktım parçalı yok bunun tek nedeni yeni sezonda giyilecek olmasıdr capitol toplandı elimizden diyor formada değişiklik yapılacak bunu söyliyeyim ülker logosu özellikle avealar ise belki kalıpta eğişebilir ama intrdaki parçalı inşallah gerçek parçalıdır bide anlamadığım şu 365g24s ne anlama geliyor

Unknown dedi ki...

rtamer18 o 365 gün 24 saat Galatasaray'lıyım anlamına geliyor galiba ben bir yerde görmüştüm onu ama şimdi hatırlamıyorum

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır