Bu Blogda Ara

21 Temmuz 2010 Çarşamba

PEMBE YAKALANDI


Mustafa Altıoklar'ın çekimlerini Hollanda'da sürdüğü forma tanıtım filminin setine HaberTürk gazetesi sızmış ve formalar tanıtılmadan 1 hafta önce sayelerinde pembe formayı görmüş olduk. İlk intiba önemlidir, ben çok beğendim. Siz nasıl buldunuz ?


16 yorum :

Enes dedi ki...

Şortlar muhteşem yahu...

Üst ise sade, pembenin en güzel tonuyla yakalanmış muhteşem bir forma olmuş.

Enes dedi ki...

Çift yorum olacak ama tanıtım sitesindeki video değişmiş ve sanki yeni bir parçalı varmış gibi görünüyor. Metin Oktay parçalısına da çok çok benzeyecek gibi...

http://www.365g24s.com/

Unknown dedi ki...

müthiş formalar :D harika muhteşem :D

Selocan dedi ki...

Enes bence o zaten Metin Oktay anı forması. Store'da satılan hani. Store çalışanları bütün parçalı formaları toplatmışlar. Yeni formalarla birlikte birkaç yeni reklam rengi ve düzenlemesi ile yeniden satışa çıkartıcaklar sanki.

Manuel Calavera dedi ki...

Ben begendim :)

topalsolucan dedi ki...

Bencede gayet güzel.Size bir sorum var acaba Parçalı,pembe tamam 3.forma nasıl olacak_

Spooky dedi ki...

forma güzel olmuş. beklediğimden kesinlikle daha iyi. bu arada asy anısına olan formayı önceden gösterseler ancak satılmasa zaten federasyon açıklayacak o formayı. pdf'den göreceğimize tanıtım da görsek.

ayrıca sokağa çıkıyorum bi dolu erkek pembe gömlek tshirt giyiyor da buna şimdi laf ediyorlar, dalga geçiyorlar. anlamadım üstelik bu forma. alınır giyilir olmuş yani.

Selocan dedi ki...

@topalsolucan

sağ kolonların ilkinde gelecek sezon formalarımız diye bir resim var. Üzerinde soru işareti olan. Ona tıklarsan diğer 2 formayı da ayrıntılı öğrenebilirsin. Buraya kısaca yazmak gerekirse. away formamız krem renginde olacak ve aslan deseni olacak formanın üzerinde. 4th formamız da çubuklu olacak. ASY ile 1964 yılında ilk çekilen fotoğraftaki çubuklu formanın modern versiyonu olacak.

Sercan dedi ki...

Aykutun sortunda font var

Morphosis dedi ki...

aykutun sortu nedense 10 numara
ve bu kreasyonu pembe yerıne kırmızı olsa nasıl olurdu
kırmızı forma
siyah şort
siyah çorap?

Selocan dedi ki...

@slifer

Kombinasyon güzel olur, fakat ben bunu tercih ederim :) 3rd geleneği...

Morphosis dedi ki...

ne bıleyım pembe ben gıyerım ama dalga gecme meselesı ıyı olmuyor bu sene gülpembe şarkısı çalınır

Yıldırım dedi ki...

Aykut'un şortunda yeni ince bir fontla 10 yazıyor.. 365G24S'nin fontunu kullanırlarsa diye korkmuştum, bu çok daha karakterli :)) Renkler bence de gayet güzel, Spooky güzel söylemiş, laf edenlerin yarısı caddede bu renklerle dolaşıyor..
Hele şükür, kaç senedir giyilen ve hiç bir özelliği olmayan saçma sapan şort yerine bu seneki kataloglarda olan detayları formaya uyumlu bir şort seçilmiş, gelişme var kesinlikle..

Fethi dedi ki...

içime çok sindi,çok begendim

victorieux dedi ki...

ilk başta çok yadırgamıştım ama formanın renk tonu,şortla uyumu falan çok hoşuma gitti.şortun rengi füme galiba siyah değil.

Selocan dedi ki...

sanki 98 fümesinin çok çok koyusu gibi. Ama bu fotolardan tam anlaşılmıyor.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır