Bu Blogda Ara

19 Ağustos 2010 Perşembe

DELİRMEK


Galatasaray bugün oynayacağı UEFA son ön eleme karşılaşmaları ilk maçına Krem forma ile çıkacak. Maç Ali Sami Yen'de oynanacak...

Galatasaray sezon açılalı 4 maç yaptı (yapacak). Bu maçların 3'ü Avrupa karşılaşması, 1'i lig maçı. Bu maçların 2'si Ali Sami Yen'de oynandı (oynanacak). Sonuç olarak henüz biz taraftarlar üzerimizde hiç sarı kırmızı renk bir Parçalı forma göremedik. 4 maç, 2 mercan, 2 arslan... Formalar tanıtıldığı zaman Pembe renkli formaya gelecek tepkileri yumuşatmak için, o bir 3rd forma demiştik. Fakat şu 4 maç işlerin çığrından çıktığını gösterir nitelikte. Artık Home formamız, mercan ve krem... Tamam Parçalı formanın Galatasaray Parçalısı ile alakası yok, ancak yine de tahammül edebileceğimiz bir sarı-kırmızı home forma. Ne olursa olsun Ali Sami Yen'de giymemiz hatta deplasmanlarda da rakibin renkleri müsaitse Parçalı ile oynamamız gerekir... Delirmemek elde değil.

Renklere aşığız derken, bu renkleri kastetmiyoruz.

12 yorum :

Adsız dedi ki...

Kızım Galatasaray'ın renklerini değiştirdiğini, geçen sene mor bu sene de pembe yaptığını, bu yüzden de Galatasaray'ı tuttuğunu söylüyor :)
Neden diğer takımlar da renklerini değiştirmiyorlar diyor, ne cavap vereyim ?

Enes dedi ki...

Solda, kalbin üstündeki Galatasaray armasından bahsedebilirsiniz.

L dedi ki...

istanbul'da yaşayan blog okurlarından, protesto amacıyla maça gidip sahaya dalmalarını rica ediyorum...

Taner357 dedi ki...

@ Enjoy The Lappap

hocam öyle şeyler sadece Karşı Yaka'da olur :)

Design In Sport dedi ki...

Sevgili Barba,

Bence kızına söyle şöyle güzel bir mektup yazsın ve Polat Holding'in Mecidiyeköy adresine göndersin.

Neden GS'nin renkleri her sene değişiyor desin? Neden ASY'de abuk sabuk renkli formalar giyiyoruz desin?

O da muhtemelen kızını makamına çağırıp pembe formadan hediye eder belki o zaman sende hepimizin derdi olan bu forma olayını anlatabilme şansı bulursun.

Hatta belki gelecek sene MERCAN LACİVERTİ ve GALATLARIN ..k rengi olan KAHVE RENKLİ formalar giymemizi engellersin.

Şaka bir yana senin küçücük kızın böyle bir şey diyorsa yazık bizim halimize, daha ne diyeyim artık?

calibra dedi ki...

yahu bu pozlar nedir böyle...

bu adamlar bu pozları verirken kendilerini nasıl hissettiler gerçekten merak ediyorum...

hey allahım bu kadar amatörce olur... (burda da sitem edeyim dedim) :)

methica dedi ki...

artık içerdeki maçlarda sarı kırmızı giymediğimiz(!) için karşımızdaki takımlar galatasaray olduğumuzu unutuyorlar.. gerçi sarı kırmızı da giysek bişi olmaz da bu site futbolu tartışmanın yeri değil..

İSTANBUL'DA SARI-KIRMIZI İSTİYORUZ...

genius dedi ki...

artık söylenecek söz kalmadı bu forma rezaletine...

pepino dedi ki...

her iki formayı da ali samiyende 1 kere tanıtmak icin giydiler bence bundan sonra parcalı giyeriz diye umuyorum yada cubuklu cıkarsa cubuklu

borgakanturk dedi ki...

akşam maç çıkışını gösteriyordu ntvspor. Taraftarlar şaşkın biraz da düşünceli. Baktım son 3 yıldır giymiş olduğumuz tüm home-away-3rd formalardan giyinmiş bir dolu taraftar olduğunu farkettim. mor-beyaz-somon-bej(krem)-gri. arada metin oktay parçalı tişörtü. seyrek de olsa parçalı forma.
Takımın gidişatındaki kollektifsizlik, hatlar arası kopukluk,dağınıklık hali gs store politikasına haliyle de taraftarada yansımış fazlasıyla. Biz neyiz? Biz kimiz? Nasıl oynuyoruz? Kimlik yok olmuş.
Açık tribün toptan sarı fanila, Kapalı da kırmızı fanila giymiş olsa, tribünler bir bütün olsa hem daha tutkulu hem de daha az para harcamış bir şekilde geleneği ruhu yakalayacağız belki ama. Dert pahalı fiyata storelardan renkli renkli formalar sattırmak.
Bilet alan herkeze yuzde 30 indirimli metin oktay formasi ver.Onu giysin herkez hepimiz Metin'iz desin! Futbolcu kendini bulsun ne diyeyim daha? Gelenek ve bellek yerine günü forma satarak, oyuncu satarak kurtarmaya çalışmak.
Zor

ismailinc dedi ki...

bu olay bize galatasaray forma kültürünü ya "kültürsüzlük" ya da "iç-dış-3rd ü olmayan, her formanın isminin aynı olduğu kültür" olarak açıklıyor.

ey sevgili başkan, bizden gidip pembe renkli formayı orjinal olarak almamızı istiyon demi (takımın sonuçları değinmiyorum, yeri burası değil) ?

N. Burak dedi ki...

Benim bildiğim kadarıyla bir takım Avrupa kupası maçlarına çıkmadan önce UEFA'ya 3 adet forma bildirmek zorunda. Ne fazla,ne eksik tam üç. Yönetim zaten krem ve mercanı koyma 'zorunluluğu' hissettiği için geriye tek bir forma kalıyor. Onu da hem yeni çıkacağı ve dolayısıyla çok satacağı, hem de 2006-2007 sezonunda olduğu gibi sırtta numara yazılması için bir boşluk olacağından çubuklu formaya ayırmışlardır. Eğer olaylar bu şekilde gelişmişse bu sene takımı Avrupa'da parçalı formayla görme şansımız olmayabilir. Gerçi tarihimizdeki en başarılı iki sezonda da parçalı formamız yoktu o ayrı konu...

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır