Bu Blogda Ara

15 Ağustos 2010 Pazar

Galatasaray'a Uygun Away Formalar 17


İkidir Bayern'den gidiyoruz. Bu sene bize çok iyi oturacak bir away bir de 3rd forma yaptılar. Yani onların kreasyonu ile 3 formamız tamamlanmış olabilirdi. Ayrıca Adidas giymeleri de gerçekçilik ve örnek açısından güzel.

Forma bizim 2004-2005 sezonunda tasarım ödülü almış formamızla aynı düşünceye sahip. Zaten dümdüz siyah bir forma koymak anlamsız olurdu buraya. Bir takım örnek alınabilecek özellikleri var diye koyuyoruz. Formaya bakıldığı zaman 3 ayrı renk ince çizginin çaprazlamasına formayı geçtiğini görüyoruz. Bize de, şimdiki ve esas olan renklerimize çok iyi gidecek bir tasarım bu. Forma yine böyle siyah olacak ve çaprazlamasına sarı kırmızı beyaz çizgiler geçecek. Belki sadece sarı kırmızı çizgiler de geçebilir, ancak daha yoğun ana renklere sahip bir 3rd olur düşüncesindeyim o zaman. O sebeple yoğunluğu biraz azaltmak adına sarı kırmızı beyaz olarak, tıpkı bu formadaki gibi, 3 farklı renk ince çizgi geçebilir. Formanın diğer detayları zaten olduğu gibi güzel, bizde de aynen kullanılabilir. Adidas 3 çizgileri kırmızı yapılabilir belki. Yaka ve kol ucundaki kırmızılar da -3 çizgiler kırmızı olunca- sarı yapılabilir. Ancak dediğim gibi aynen böyle de kalabilir. Bayern formanın şortunu siyah olarak kullanmış, biz de aynen devam ederiz. Yalnız formayı ilginç kılması açısından ben çorapların kırmızı olmasını isterdim. Formanın detaylarından biri kırmızı renk ve çorap olarak da kullanırsak ilginç ancak çok güzel bir kombinasyon yaratmış oluruz. Tabi daha geleneksel sevenler siyah çoraplı şekilde de devam edebilirler... Siyah forma sevenler ve kendi renklerini 3rd'de görmek isteyenler için çok iyi bir forma bu.

5 yorum :

victorieux dedi ki...

arsenalin bu seneki sarı deplasman forması da tam bizlik esasında.bugün sarı şortla kullandılar ve sahada enfes duruyor.bordo detaylar formayı daha da güzelleştirmiş.ayrıca formayla zıt renkteki kamp eşofmanları da ayrı güzel.hepsi çok hoşuma gitti valla.

erdem diye biri dedi ki...

yeter ya, şu galatasaray'a uygun away formalar kısmını yazmayın kardeşim, gösterdiğiniz formaların bir çoğu galatasaray formasından çok beşiktaş forması olur.

L dedi ki...

evet, ondan.

b.p. dedi ki...

tasarım ödülü alan forma hangisi? bi de ne ödülü?

Burak Eken dedi ki...

@erdem diye biri:

Çizginden kayma, hep böyle devam et.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır