Bu Blogda Ara

22 Ağustos 2010 Pazar

KAKALAMA


Yukarıdaki Liverpool formasının resmini direkt kulübün resmi satış sitesinden aldım. Resimde dikkatinizi çeken şey nedir ? Benim dikkatimi çeken şey şu 10/12 yazısı. Nedir bu yazı ? Bu formayı Liverpool bu sene çıkarttı ve daha çıkartırken taraftarlarına dedi ki, "bu formayı 2 sezon giyeceğiz". İngiltere'de ve İspanya'da bu olay böyledir. Formanı kaç sene kullanacağını taraftarlarına söylersin.

Bizde ne oldu ? Formalar tanıtıldı ve bizi okumayan taraftarlar parçalının değişmediğini gördüler. Bu forma geçen sezon 2009-2010 Home forması olarak çıkmamış mıydı ? Kaçımız daha 2009 senesinden bu formanın 2 sezon kullanılacağını biliyorduk ? Hadi biz taraftarları müşteri yerine koyuyorlar, bizimle paylaşmıyorlar. Peki kulüp içinden kaç kişi biliyordu daha 2009 senesinden bu formanın kullanılacağını ? Ya da bu formayı tasarlayanlar, formayı çizerken "bunu 2 sezonluk yapalım" mı demişlerdi ? Demişlerse bunu neden bizimle paylaşmadılar ? Liverpool'un, Manchester'ın, Chelsea'nin, Arsenal'in yaptığı gibi, ya da Stoke City'nin... Bence onlar da bunun böyle olacağını bilmiyorlardı ve de bize bir önceki sezonun formasını kakalama kararı aldılar.


E parçalıya üşendin yeni bir forma tasarlamadın, Mercan ve Arslan formanın detaylarını sen çizmedin, dışarıdan edindin (!). Üstüne; "her formaya aslan çizmek için adam mı bulacağım" dedin. Peki sen bu sene sadece formaları renklendirme görevini mi üstlendin ? Sezonun 2. yarısı çıkacak olan siyah şort ve çoraplı çubuklu forma için de kendinizi yormasaydınız. Yukarıdaki Kayseri formasını alıp koymak en kolayı...

1 yorum :

pepino dedi ki...

bu kayserinin forması da gecen sene giydikleri forma bu arada

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır