Bu Blogda Ara

16 Ağustos 2010 Pazartesi

Kol Böreği

Selamınaleyküm Gs Formaları ahalisi. Başka, daha önemli bir konu var elimde aslında ama, taze taze buna değineyim istedim.

Malum, son 2 sezondur Süper Lig takımlarının formalarında lig logosu yer alıyor. Sol kolda. Geç bile kalınmış bir uygulama aslında. Ve bu lig logosu, koldaki reklamlar da işin içine dahil olunca, ufak bir sorunun parçası oluyor.

Geçen sezon bizim parçalıdaki manzara şöyleydi öncelikle:


2 tarafta avea reklamı, ve de sol kolda lig logosu-bir ara da mavi logo vardı. Ufak bi' kalabalık oluyor böylece. Bunun şöyle bir çözümü olabilir:


Yıllardır bu manzara vardır Barcelona maçlarında. Sağda çok şık olan La Liga logosu, solda da bildiğim kadarıyla bir Katalan Tv'sinin reklamı olan dalga. Bu şekilde her 2 kol da dolu oluyor, ama kalabalık bir görüntü çıkmıyor ortaya.

Mesela kolda hiç reklam olmayınca da şu oluyor:


Bunu daha fazla kişi tercih eder sanıyorum, zaten arkaya, şorta bile reklam alıyoruz artık. Bakalım daha nerelere gelecek, neyse. Premier Lig'de kol reklamı yok ve 2 tarafta da lig logosu yer alıyor. Hatta bir de şampiyonun formasında altın renk oluyor bu logo, onu da ekleyelim. Biz de bu ufak sorunu çözebiliriz sanki. Çok sıkıntı olmadan. Bakalım.



Ek 1: Selocan uyardı, Federasyon kurallarına göre, aslında zaten tek kolda reklam olmalıymış. Yani bizimkiler yanlış iş yapıyor. Kim uyarır da düzeltilir, Allah bilir artık. Biz şuraya yazalım, belki bi' gören eden olur.

Ek 2:Selocan daha önce değinmiş bu konuya, buyrun.

9 yorum :

Burak Eken dedi ki...

Yok abi, böyle olmayacak. Aramızdan birini Federasyon'a göndermemiz lazım. Başka türlü, Türkiye'deki forma sorunları çözülmeyecek.

İşe bak yahu! Kural koymayı bırak, var olan kurallar bile uygulanmıyor!

L dedi ki...

eğer aramızdan birinin babası holding sahibi olsa, belki. ha ama babamız holding sahibi olsa biz gelip blogla uğraşır mıydık, onu da bilemeyiz.

pepino dedi ki...

ilk basta zaten kural oleydi ama bizim buyuk takımların anlasmarı iki kol icin oldugundan federasyon bisey yapamadı ve igrenc goruntu oluyo gercekten

bu arada biyerde okudum unuttum nerde oldugunu ama mahmut ozgener acıklama yapmıs arkadaki reklamlarla ilgili cırkın duruyor alta almayı dusunuyoruz falan diye dogrulugu varmıdır bilgisi olan varmı

calibra dedi ki...

bi de ligimizin logosu geçen sezon 3 defa değişti, yetmedi, bu sezon yine değişik bir logo ile karşımızdalar :)

moonchile dedi ki...

evet zaten tff talimatlari tek kolda reklam diyor ama dinleyen kim..

formanin cesitli yerlerine reklam sokulmasi sacmaligi ile ilgili hissiyatimi daha once reklam talimatini konu alan postun altina uzun bir yorumla paylasmistim..

bu islerle istigal eden bir insan olarak buyuk rezillik oldugunu dusunuyorum.

dediginiz gibi tff neresinden tutsan elinde kaliyor.. aman sakin siz niyetlenmeyin sizi de kendilerine benzetirler, olan bebek gibi blogumuza olur.

ellere saglik

untildie dedi ki...

aleykümselam... :)

L dedi ki...

:))

Sühan Alp dedi ki...

bu reklam oalyı abartı zaten.
önden arkadan alıyoruz :)

Adsız dedi ki...

Lappap Hacı'nın postları başlıklardan tanırsın lan sdjakfjsdf

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır