Bu Blogda Ara

20 Ağustos 2010 Cuma

ÖZLEDİK


Sizi de, üzerinizdekini de...

8 yorum :

cengo88 dedi ki...

Ilk ønce evimizdeki maclarda surekli parcali forma giymebilmek icin UltrAslan bir sey yapamazmi irtibata gecsek? kesinlikle yaparlar diye tahmin ediyorum pankartlar,besteler falan simdiye kadar niye yapmadilar onuda merak ediyorum acikcasi.. 2.ise øz parcalimizin kocaman bir kareografisini'de hazirlayabilirler bunuda yapabilirler isteseler Bursa Macina yaparlar ama irtibaat'a gecmek ønemli..bir el atma durumunuz yokmu acaba? deplasmanda hangi formayi giyerlerse giysinler ama Sarayimiz'da Parcali olsun!!!

Selocan dedi ki...

Var birkaç projemiz. ultrAslan da el atarsa dediğin gibi şahane olur. Ancak önce o ultrAslan'ın tamamının lisanslı ürün kullanacağı sözü alınmalı. Kalkıp kolpadan parçalı formalar giyerek yapılmaz bu işler.

borgakanturk dedi ki...

Metin Oktay klasik forma 30tl. bu bir standart ultraaslan ile klüp anlaşıp çeşitli edisyonlar çıkartabilir bu klasik forma üzerinden.

Bir de gelenek "Eski açık sarı desene..."dir cidden renkler farklı olunca bu söylemin, heyecanın taraftar için anlamı bile kalmıyor.
Takım mercan rengi giyiyor. Sen kalkıp karşı tribününe "sarı..." diye bağırıyorsun. ne diyecek "mor"mu?, "bej" mi?

cengo88 dedi ki...

@Borgakanturk cok guzel olurdu sariii dediklerin hic cit cikmasa veya mercan falan deseler... home forma evindeki maclar icindir Away disardaki icin yani bunlari uygulamak o kadar zormu? anlamiyorum ya alacak olan kisiler yine alir hadi gectim reklamsa birer defa giydir yeter:s @Selocan hmm onlarda demek lisansli urun kullanmiyorlar ne diyim yaziklar olsun..zaten bir cit cikmamasnin arkasinda bi seyler vardir.. umarim gerceklesir su dusuncelerimiz...bu sene olmazsa seneye belki yønetim kendiliginden getirir bu durumu maglum avrupayi biraz geriden takip ediyoruz :/

bu arada bilgin varmi acaba? gecen sene Mor forma getirtmistim Norvec'e bu sene mercan ismarlayayim diyorumda gecen seneki M di bu senenin M i gecen seneye gøre buyuk diyorlar s mi ismarliyim? bilginiz varsa sevinirim:) iyi gunler..

Adsız dedi ki...

http://i.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01700/ryan-babel1_1700052c.jpg


şu resimde tsli oyuncunun formasına dikkat.Maç sırasında tüm takımın logoları düştü hatta yattara oyuna girerken logo sarkıyodu.ingilizler böyle şeylere çok önem verirler sonra neden bizim marka değerimiz düşük diyorlar

ismailinc dedi ki...

trabzonspor un başına gelen büyük talihsizlik. futbolcular dikişten rahatsız olduğu için yapıştırma tekniği ile basmışlar logoları. sen git bide bu işin üstatlarının olduğu ülkede rezil ol. nike da sos veriyor galiba :)

Selocan dedi ki...

dikişin nesinden rahatsız olmuşlar ? Vücutlarına dikmiyorlar ki, formaya dikiliyor. Türkiye harici heryerde de formalarda dikiş arma kullanılıyor.

Garip insanlarız... Hadi tamam baskı yaparsın da yapıştırma nedir yahu ! Bizim armalar da baskı.. Baskı var yapıştırma var. 2 yağmur yağdı döküldü bütün takım... Göğüsteki bayrak bizim logolarla aynı teknik ile basılıyor ve dökülmediler. Trabzon dikkat etsin biraz...

ismailinc dedi ki...

ligtv nin yalancısıyım :)

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=76845

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır