Bu Blogda Ara

22 Aralık 2010 Çarşamba

ANTEP'E KARŞI PARÇALI


Pek çok konuda olduğu gibi şu forma konusunda da ilginç bir ülkeyiz. Az buz da değil hani, baya ilginç. Gaziantepspor Ali Sami Yen'e sadece iç saha formasını getiriyor. Her ne kadar ben karışmayacağını iddia etsem de içinde kırmızı var diye biz Metin Oktay'ı anma günümüzde Krem formayı giymek zorunda kalıyoruz.

Şimdi ise Gaziantep'e gidiyor takım. Adamlar kendi sahalarında beyaz dış saha formalarını giymişler. Biz de Parçalıyı çekiyoruz üzerimize. Hakikaten garip durum.

Parçalı şov devam ediyor. Şu ivmeyi yakalamışken keşke çubuklu giymesek, TT Arena'da da Parçalı ile oynasak diyesim geliyor. Yanlış parçalı falan ama yine de çubukludan iyidir. Bu sezon 14. kez giydik. Geçen sene toplamda sadece 20 kez giymiştik. Bu sezon en iyi ihtimalle 8-10 maç daha az oynayacağız. Buna rağmen şimdiden 14'ü yakaladık. Gerçi Çubuklu çıkınca eminim hayal olacak yine Parçalı.

Resim Kaynak: Sporx

2 yorum :

ismailinc dedi ki...

Bence takımlar sahalarını karıştırmış :)

Adsız dedi ki...

lan ne garip bir ulke, her yapilan is bir garip. su yapilanin mantigini kimse aciklayamaz. tamamen turk insaninin tersine calisan beyniyle ilgili. :D

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır