Bu Blogda Ara

8 Aralık 2010 Çarşamba

ARMASIZ ASLANLAR


Uluslar arası düzeyde Türkiye'nin en başarılı spor takımı olan Engelsiz Aslanlar'ın formalarını da yakalamışken değinelim. Yine açık ara farkla kazandıkları Yalova Engelliler takımı ile yaptıkları maça resimlerini gördüğünüz beyaz formalar ile çıktılar. Benim hemen dikkatimi çeken formaların armasız ve isimsiz olmasıydı. Sebebi nedir, merak içindeyim.


Takımımızın formalarını geçtiğimiz sene yanılmıyorsam GS Store kendi yapıyordu. Bu sene de herhalde öyledir. Ancak geçen sene GS Store logosunu, Galatasaray armasını ve sırtta isimleri görüyorduk. Bu seneye -eğer özel bir sebebi yoksa- apar topar hazırlamak zorunda kalmışlar beyaz formaları. Marka logosu ve armayı yetiştirememişler, tabi isimleri de...

Dünyanın en güçlü tekerlekli basketbol takımının formasına, umuyorum gelecek haftalarda arma işlenir. Uluslar arası karşılaşmalarda muhtemelen bu durum kurala tabidir. Ancak lig amatör kalmış. Formalara gelince, gayet güzel ve sadeler. Sarı ile kırmızının kullanım yerleri başarılı. Eğer ilerde başka formamızın resimlerini yakalarsam onu da paylaşırım.

2 yorum :

Emir OTLUOGLU dedi ki...

Yalova'nın kırmızı forma giymesi sonucu belki de alel acele bu formayla çıkılmış olabilir. Aklıma gelen en iyimser senaryo bu oldu, ama ben de merak ettim gerçek nedeni.

Selocan dedi ki...

Evet sebep herhalde o ama rakip takımın formasını mı bilmiyorsun ? Ya da her 2 formanı da aynı zamanda yapmıyor musun ? gibi sorular geliyor aklıma.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır