Bu Blogda Ara

15 Şubat 2011 Salı

7 MİLYON DOLAR


Daha önce başka yerde yazıldı mı bilmiyorum. Ben sıcak sıcak kendi kaynağımızdan öğrendim. Nike'ın Adidas'a tazminat ödediğini biliyoruz. Peki ne kadar ödemişler ? 7 milyon Dolar ödemiş Nike Adidas'a. Hakikaten çok çok büyük para. Nike'ın bu kadar istekli olmasına şaşırıyorum hergün.

Dostumuz FCN Blog anlaşma şartlarını yazmıştı. Bize yılda 5 milyon Euro vereceklermiş. 5 seneden eder 25. 7 Milyon dolar da tazminat... Adamlar çok büyük paralarla geliyorlar. En iyi kalitede iş yapacaklarının işaretidir bu, ki yine öğrendiğim bilgilere göre Nike'ın üst düzey kulüp kategorisinde hazırladığı formalardan bize hazırlanacakmış. Yani Barcelona, Arsenal, Man U vs...

Hadi bakalım bekliyoruz.

18 yorum :

The Champ dedi ki...

"Nike'ın üst düzey kulüp kategorisinde hazırladığı formalardan bize hazırlanacakmış. Yani Barcelona, Arsenal, Man U vs..."

kaçtır aynı şeyi yazıp fena coşku veriyorsun ;) doğal olarak ta çok çok fazla beklenti içine giriyoruz.. eğer beklentilerimiz boşa çıkarsa varyaaa... Allah Korusun !!!

Selocan dedi ki...

Bana kaçtır aynı şeyleri söylüyorlar abi. Ne yapayım :)

alaTURKa dedi ki...

o değilde; kulüp bu türk telekom a inat için reklamsız formaları çıkarsaya satışa. a2 takımın giydiği formaları. ne güzel olurdu

Selocan dedi ki...

üf, hem tam parçalı hem reklamsız. Vallahi çocuğumu keserim.

alaTURKa dedi ki...

imkansız değil. bi toplantıda alınacak karara bakar. :) ki eminim çoğu taraftar karşıdır reklamlı formaya. ulan 100 lira veriyoruz, arkada dev gibi ülker (benm soy adım ülker o bana o kadar sorun olmuyo :D) önde dev gibi türk telekom. gerçi biyandan türk telekom iyi oldu avea daha kötü bi reklamdı bence. logolu bi reklam formayı daha çok bozuyo

Selocan dedi ki...

Şanslısın he :) Yoksa M.Ülker misin sen Facebook'tan gördüğümüz :) Orada isim olarak görüyoruz burada Nick kafa kalmıyor.

alaTURKa dedi ki...

aynen o benm :D her köşeden takipteyim :D

erka38 dedi ki...

euro mu dolar mı?

Selocan dedi ki...

Karışık oldu biraz :) Tazminat dolarmış, ancak anlaşma Euro. Bize gelen bilgi böyle.

Harry dedi ki...

Acaba, Galatasaray formaları nike'nin kendi sitesinde yayınlanacakmı? Arda Turan için bir bölüm vardı resmi sitelerinde. Resmi sitelerinde, Arsenal, Barça, ManU, Juve, İnter, Celtic var. İnşallah koyarlar oraya bizi de, çok müthiş olur.

Selocan dedi ki...

Daha dün onu konuştum bir arkadaşımla. Efsane olur hakikaten. Ancak sanmıyorum. Keşke olsa.

alaTURKa dedi ki...

o sitede türkiye yok. türkiyedeki sitesi ama türkiye yok :/

tunc dedi ki...

Forma reklamlari en azindan profesyonel bir bicimde hazirlanicak gorsel acidan cunku baktigimizda nike giyen ust duzey kluplerin forma tanitim reklamlari hep ayni sekilde, ilk ciktigi zamanlarda 3 4 tane oyuncu materazzi rooney nike la anlasmasi olan futbolcular cikiyor genelde

C.C dedi ki...

bide o kalite formalarda armalar dikiş oldu mu tadından yenmezz

Halim dedi ki...

son iki yildir - çok istememe ragmen- gs formasi almiyorum. en son aldigim forma beyaz formaydi (2007-2008). xl olmasina ragmen kafami rahat geçiremiyom, iki kez top oynamada yirtildi, arma dusecek gibi duruyor, avea reklamindaki v sokuldu. forma korsandir diyen cikmasin cunku formayi gs sotre'dan almistim. ben bide formalara merakli biriyim, guzel forma gordugumde dayanamyip aliyorum.

nike'in zamanlamasi iyi (geç bile kaldilar), ellerine geçen bu bulunmaz firsati iyi kullanirlarsa hem nike hem gs bu isten son derece karli cikar. duzgun bisey olursa parçali formayi almayi dusunuyorum, hele bide sari forma çikarsa onuda aldim gitti. uc tane alana ucuncu formada indirim olursa (veya benzer promosyon), oteki formayi da birini armagan ederim

yonetim ve takimda islerin çok kotu gitmesine ragmen, forma konusunda herkesin (ben dahil) iyimser olmasi bir hayli ilginç :)

Özgür G. dedi ki...

delioglan a katiliyorum
bu sene bende mercan ve arslan formasi aldim ve ilk farkina vardigim kafa zorlaniyor girmekte ...
ya formalari üreten fabrikanin sorunu var , yada avrupada kafalarimizmi cok büyük :S

Calcio Is Life dedi ki...

bence nike'ın bizle bu kadar çok çalışmayı istemesi türkiye pazarına girmenin yanısıra, galatasaray'da bu kadar fazla nike giyen oyuncu bulunması (arda, neill, kewell, baros, stancu gibi) ve bu oyuncular üzerinden oldukça fazla ve rahatça reklam yapabilecek olmaları. umarım iyi bir birliktelik olur.

Cihan dedi ki...

Nike'dan cok umutluyum. Shakhtar Donetsk formasi aldim, hayran kaldim. Bizim formalar en az o kadar kaliteli olacaktir. Her ne kadar kendime GS formasi almayacagima dair soz vermis olsam da, Nike yuzunden sozumden donecegim sanirim. :)

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır