Bu Blogda Ara

14 Şubat 2011 Pazartesi

ÇAKMA GALATASARAY FORMALARI


Hep formaların çakması olacak değil ya. Blogumuzun da çakmasını yapmışlar sonunda. Avrupa'da çok gördüğümüz ancak Türkiye'de örneği hiç bulunmayan. 0'dan başlayıp, pek çok proje ile forma meraklılarını buluşturduğumuz ve geçen gün 1 milyon görüntülenme sayısına ulaşmış blogumuz insanların ağzını sulandırmış olacak.

Kendilerinin her türlü sosyal paylaşım sitesindeki hesap isimleri, hatta sitelerinin adı bile bizimkiyle aynı. Bugüne kadar sayısını hatırlamadığım kadar çok insana, çok blog açan kişiye yardım etmeye çalıştım (buna kendileri de dahildir). Formalarla ilgili, Galatasaray formaları ile ilgili yazı yazan çok dostum var. Bazıları yazmayı bıraktı, bazıları pek zaman ayıramadı, bazılarını bu bloga davet ettik. Hepsine bu blogdan destek verdik. Ancak böyle ucuz numaralarla, paylaşımda bulunduğumuz her sosyal internet ortamında kullandığımız aynı isimleri kendilerine koyarak üzerimizden pay çıkartmaya çalışan çakallara da destek vermeyiz, kusura bakmasınlar.

İlk yazıları da bize giydirmek olmuş. Ben yazıyı okumadım, bana özellikle görmemi isteyen biri bahsetti. Hergün blogumuza girip hangi formanın hangi sezonda giyildiğini dahi yeni öğrenen kişilerle bu tip bir blog atışmasına girmeyeceğim. Zamanında Beşiktaşlı kardeşleri için sabahın 5-6'larına kadar oturup forma beklediğim ve hatta kendilerini de koleksiyona bizzat benim başlattığım insanların gelip benimle şimdi atışması komik, hem de böyle ucuz numaralarla. Bugün eğer bu işi yapıyorlarsa bu bizim sayemizde. Bedava projelerin üzerine konmak paha biçilemez tabi. Bakalım bizim projelerin kaçı orada görülecek.

Bu konu hakkında daha fazla yazıp, amaçlarını yerine getirmek istemiyorum. Zaten amaçları günde 3-5 kişilik takipçi sayılarını bizim sayemizde 3-5 bin'e çıkartmak. Bunu yapmayacağım.

Edit: Tövbe ettirirlermiş beni koleksiyona. Öyle dediler az önce. Ben başkaları için değil, bu işi yıllardır kendim için yapıyorum. Tövbe etmek de, etmemek de benim kendi zevkime kalmış.

Ben her zaman bu bloga öncelik verdim, her zaman takipçilerle bir şeyler paylaşmak istedim. 2 senedir şuraya giren 1 milyon kişiden kaçı benim adımı bilir ? Kendimi değil çünkü, başka şeyleri 1. sırada tuttum. Bu yüzden bilmezler adımı. Ama bakıyorum bizim üzerimizden pay çıkartmaya çalışanlar bir özgeçmişlerini yazmamışlar. Ne demiştik; başkalarının tırnağıyla kazıyıp getirdiği bir şeyin üzerine konmak bedava. Lütfen beni tövbe ettirin. Rica ediyorum =)

(Senin kendine yazdıklarını 3 kişi okur, senin bana yazdıklarını günde 3 bin kişi okur. Dikkatli olalım o yüzden)

11 yorum :

Burak Eken dedi ki...

Baksana, hâlâ takipteler seni. Twitter filan... Senden kopamıyorlar. :)

Selocan dedi ki...

Canlarım :) Abi işte insanlar böyle böyle kendilerinden söz ettirmeye çalışıyorlar. Biz tırnağımızla kazıdık, blogu buralara taşıdık. İnsanlar kolayını bulmuş ne güzel.

Ben 2 senedir blog alemindeyim daha adımı bilen kaç kişi var ? Hep kendimi değil, blogu ön planda tuttum. Ama adamlar bir özgeçmişlerini yazmamışlar bloga =) Belli yani sebep.

Emir OTLUOGLU dedi ki...

Adı üzerinde "çakma" sen yine "yürüyedur" Selocan... Herkes taklit ile sahteyi ayırt eder merak etme...

Selocan dedi ki...

Benim şüphem yok zaten abi :) Bu kadar zamandır buraya girip çıkan kişileri tanıdık. Güzel de dostluklar oldu, şüphe duymuyorum o konuda.

footbaLLviva dedi ki...

yalnız çakma parçalı formada iyiymiş he =)

Selocan dedi ki...

@footbaLLviva

favorimdir :)

Groza ateş, bunaltı dram ! dedi ki...

Bir yıldır internete girdiğim sürece bakıyorum blogunuza ben bile bilmiyorum isminizi hehe :p:D

Selocan dedi ki...

Gizemli takılıyoruz blogca :))

Mert dedi ki...

Ben blog'u açtığından beri takip ediyorum,bu ay öğrendim daha ismini.. :)

The Champ dedi ki...

demek formayı kapmasan öğrenemeyecektin sende :))

burranazzo dedi ki...

Selo mail falan uzun is kardesim.

Bugun dondurdugumuz muhabbete istinaden:

NAL gibi filigranlar diyari benim gri formanin fotosunu alip guzel guzel kullanmis kaynak belirtmeden.

ne guzel di mi bu dunya...? hava su filigran bedava...

herkese allah sevgi, saygi nasip etsin diyelim kafa sisirmeyelim...

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır