Bu Blogda Ara

15 Şubat 2011 Salı

ÇUBUKLU GELDİ


Tanıtımdan 1,5 ay sonra çubuklu formamız nihayet GSStore.org'da satışa çıkartılmış. 7 Ocak'ta storelara gelmişti forma. Bugün 15 Şubat, daha yeni koydular. Diğer malum internet siteleri bu arada gırla satmıştır formayı. Aferin akıllıca oldu.

Nike'a geçmeden önceki son formamız bu. Ayrıca ASY anısına tasarlandığını da unutmayalım. Bu sebeple "Nike'a geçeceğiz, ne alacağım boşuna" demeyin. Koleksiyon ve hatıra değeri var. 20 sene sonra anlarsınız değerini. Ayrıca 92 lira ile Nike'a göre mütevazi bir fiyatı da olabilir. Benim tahminim (bunu sadece kafadan atıyorum) Nike 100-110 arası fiyat çekecektir formalarına. Neyse o da başka konu olsun. Ama siz şimdiden biriktirin para.

13 yorum :

bir yasam tarzidir futbol dedi ki...

Selocan,nike formlarımızın reklamsız olarak satışa çıkma ihtimali varmı?

Selocan dedi ki...

Yok öyle bir ihtimal. Eğer TT bize kızıp feshederse sözleşmeyi tam da üretim zamanı. Bilemem. Ama normal şartlarda sırtta ülker de olacak göğüs ve kollarda da aynen devam..

CnKmr dedi ki...

Nike taraftar forması da satışa çıkarır değil mi? :) Çıkarırsa fiyat 60-70'lere yükselir mi ?

Selocan dedi ki...

Aslında yurt dışında taraftar forması olgusu yok. Yani kulüpler kendi formalarının aynısını markasız yapıyorlar ama Adidas veya Nike taraftar forması yapmıyor bildiğim kadarıyla. Yanlışım varsa düzelten olur.

Türkiye şartları taraftar formasını oluşturdu.

He bu kadar konuştum sorunun cevabını bilmiyorum. Ancak taraftar forması fiyatlarını sabit tutmaya özen gösterirler. 70 liraya çıkmaz yani. 55-60 arası kalır. Tabi olursa.

CnKmr dedi ki...

Tamamdır teşekkürler :)

Cem Kalay dedi ki...

Şu sırtta ülker yazmasa nike'ın çıkardığı formalara şimdidenformanın nasıl olacağını bilmeden talip olurum. Ama şu ülker yok mu..

pepino dedi ki...

nike taraftar forması yapıyor barcelonaya intere falan kesin eminim gordum hatta amlem falan yine dikis oluyor ama kumas kalitesi kotu oluyor 20 euro falan daha ucuzdu yanlıs hatırlamıyosam

Selocan dedi ki...

Barcelona ve Inter kendisi de yapıyor taraftar forması. Yani Nike değil, aynı tasarımda ama Nike amblemsiz. Onları biliyorum ben. Nike'ın yaptığını görmedim, ama olabilir tabi.

pepino dedi ki...

yok yok formanın aynısı oluyo ben yazın barselonada bakmıştım sadece kumaşı farklı ve koldaki sarı şerit yoktu ben normalini almıstım mesela ama var ondan eminim

Selocan dedi ki...

Haa tamam o zaman :)

brhmgmlmz dedi ki...

:)

Mert dedi ki...

Aynen, ben de Özdilekte Türkiye A Milli takım taraftar forması görmüştüm, 37 TL'ydi.. Alacaktım ama vazgeçtim son anda, kalitesi pek iyi değildi; Galatasaray'ın 08-09 sezonundaki 3çubuklu taraftar formasının kalitesiyle aynıydı hemen hemen... ;)

calibra dedi ki...

Forma satışa çıktı ama şortu ortada yok.

Geçen Beyoğlu Adidas'ta gördüm şortu, madem öyle Store'da da satılması lazım...

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır