Bu Blogda Ara

5 Şubat 2011 Cumartesi

ÇUBUKLU NEREDE ?


İnternet satışları ile Store satışları arasındaki oran nedir merak ediyorum. Böyle bilgileri paylaşmalarını da çok isterim açıkçası. İnsanlar daha çok resmi web sitesinden mi, yoksa storelara gidip mi forma alıyorlar ? Merak ediyorum. Ben mesela siteyi tercih ediyorum. Bu sene henüz forma almadım, ancak geçtiğimiz 2 sezon hep internetten aldım formaları. GSStore.org'dan. Benim gibi yapan da fazladır herhalde.

Çubuklu forma çıkalı ne kadar zaman oldu ? Sanıyorum 7 Ocak'ta storelara gelmişti. Fakat 1 aydır GSStore.org'a gelemedi forma. İnternetten satışı yapılmıyor yani henüz. İlk başlarda; millete kazık 175 liralığı satalım kafasıyla normal fiyatta olanı koymamışlar diye düşünüyordum. Fakat o da tükeneli 3 hafta oldu. Bana mail de geliyor bu konuda, ne zaman nete konacak diye. Keşke bilebilsem.

Sözün özü, 1 aydır çubuklu forma konmadı nete, sebebi nedir ve ne zaman konar ? Halbuki koltukları söküp (ki umarım stadın gerçek koltuklarıdır. - günahlarını almayalım şimdi) 105 liradan satışa çıkartmışlar şipşak. Çubuklu formayı da bekleriz artık. Bilindik sitelerde 1 aydır satılıyor forma, kulübe katkı yapacağız diye almıyoruz oralardan, ama adamlar oralı değil.

7 yorum :

rtamer18 dedi ki...

beypazarı maçından sonra sadece ajax maçında gördük parçalı ile hala devam ediyoruz acaba bu forma satılmicak sadece 1 maç mı giyilcekti ajax maçındaki logo hikayesi yüzünden saymadım

Selocan dedi ki...

Store'da satılıyor forma. GSStore.org'da satılmıyor.

rtamer18 dedi ki...

hep olanın tersi olmuş önceden store sitesindekileri storelarda bulamazdık şimdi tam tersi

rtamer18 dedi ki...

koltuklar gerçek stadın koltuklarını beypazarı maçından önce sökmüşler üzerinde ali sami yen sonsuza kadar yazılı bi kutuya koymuşlar kutunun üzerine monte ediyosun

alaTURKa dedi ki...

rüyamda yeni formayı gördüm. logo ayyıldızlı haliyle kullanılmıştı. bu arada koltuk meselesinde bende acayip kıllanıyorum. zira alisamiyenin koltuklarından bahsediyoruz. hiç ben pırıl pırıl bi koltukta maç izlemedm ki....!

rtamer18 dedi ki...

@alaturka abi direk koymuyolar zaten temizletmişlerdir yada temizleri tabii varsa koymuşlardır

GALATASARAY dedi ki...

bzm burdaki alışveriş merkezlerindeki adidas mağazalarında satılıyor.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır