Bu Blogda Ara

19 Şubat 2011 Cumartesi

DİĞER BRANŞ FORMALARI NE OLACAK ?


Bunu da hepimiz merak ediyoruz. Basketbol formalarımız da Adidas'tı bildiğiniz üzere. Bu fesih meselesi bu branşı da etkileyecek mi ? Onlar da Nike giyecek mi ?


Adidas ile olan bütün bağlarımızı kopardık. Bundan böyle Basketbol takımlarımız da Adidas giymeyecek. Ben geleneğin devam edeceğini ve Nike'ın basketbol takımlarımızı da giydireceğini düşünüyorum. Basketbolla aram hiç yoktur, olası Nike basketbol formalarının kalitesini vs... Lappap Hocam yazar. Ben teknik kısımlara girmeyeceğim. Ligde Erdemir ve Efes Pilsen'in Nike giydiğini biliyorum. Gayet sade ve güzel formaları var. Ayrıca Avrupa'da Barcelona tıpkı futbol takımı gibi Nike giyenlerden. Tabi bir sürü örnek var, Barcelona'dan bahsetme sebebim; bizim son sezonlarda gelenek haline getirdiğimiz futbol ve basketbol takımlarının aynı konsept ve renkte forma giyme olayını Barcelona'nın da yapıyor olması. Onlar da her sezon futboldaki 3rd-away formalarını basketbola koyarlar. Biz bunu Adidas'ta da yapıyorduk, büyük ihtimalle Nike'da da devam edeceğiz. (Tabi basketbol formaları Nike olursa)

Bir diğer formaları mühim olan branşımız voleybol. Voleybol formalarımızı aynı zamanda Milli Takım formalarını da yapan Errea yapıyor. Bence bu işte çok başarılılar.Ayrıca onlar ile olan sözleşmemiz devam ediyor. Nike büyük ihtimalle gelir elde edemeyeceği bu branşa bulaşmayacaktır ve Errea ile yola devam edecektir voleybol.

Sonuç olarak Adidas hiç bir branşımızda gelecek sezon olmayacak. Basketbol'da Nike giyeceğimizi, voleybolda ise Errea ile devam edeceğimizi tahmin ediyorum. Basketbolla ilgili tarftarlarımızın da eminim tek dileği basketbol formalarının da her sezon düzenli olarak satışa çıkartılmasıdır. Buradan onların da seslerini yazıya dökelim.

10 yorum :

mua®t dedi ki...

Sevgili Selocan,
anlaşma aslında 2010 sonuna doğru gizlice yapıldı..yaklaşık 1 ay önce de, fesih ve yeni marka sözleşmesi imzalandı...Haziran'dan sonra da yeni tasarlanmış formalar raflara çıkacak...ben de merak ediyorum..inşallah klasik parçalı, gerçek anlamda bütünleştirilmiş parçalıyı yapmayı düşünürler de biz de sonunda bir OH çekeriz...

rvkarakaya dedi ki...

bu yazıyı yazan abimizin dikkatini çekmek istiyorum anlaşmada ''tüm futbol takımlarımız'' yazıyor yani diğer branşlar aynen devam.

Selocan dedi ki...

Adidas ile olan tüm bağları kopardık. Aşağıda linkini vereceğim fesih yazısını okursan görebilirsin.

Henüz Nile ile basketbol takımları anlaşması yapılmadı. Ancak Adidas ile bağlar koparıldı. Zaten yazıda kesin olarak Adidas giymeyeceğiz diye yazdım, Nike ise benim tahminim.

http://2.bp.blogspot.com/_ouuuojZNI6c/TT1v1pYsiUI/AAAAAAAAIi4/lCclCNGh2-s/s1600/2011-01-24_141030.jpg

Yukarıdaki fesih yazısı Galatasaray Sportif A.ş'nin genel yazısı, sadece futbol sözü geçmiyor.

pinarfiliz dedi ki...

@selocan

yalnız eğer baskete de formalar çıkarsa pahalı olacaktır.efes pilsen formasını 90 tlye satıyorlar.

Selocan dedi ki...

hiç satılmamasından iyidir. Parayı denkleştirebilen basketbolseverler takımlarının formalarını alırlar en azından.

pinarfiliz dedi ki...

ben şahsen efes forması kalitesinde olacaksa alırım açıkçası.ama bakalım nike mi olacak basketbolda.

JackOfSpades dedi ki...

eğer özel birşeyler yapılacaksa 14sezon aralıksız şampiyon olan "yenilmez armada"dan izler taşımalı diye düşünüyorum.

İsmail ŞEN dedi ki...

Selocan, yine güzel bir konu.Ellerine sağlık. Ama yazıdaki bir nokta dikkatimi çekti.
Parantez içindeki
"(Tabi Nike olursa)" kısmı halen konuyu yada anlaşmanın ayrıntıları bilmeyen taraftarlarca yanlış anlaşılabilir. Orayı "Tabii basketbol formalarıda Nike olursa" diye düzelt istersen.
:)

Selocan dedi ki...

Haklısın abi, futbolu kafamızda çoktan bitirdik o sebeple düşünmedim. Düzelteyim.

Unknown dedi ki...

Nike basketbol formalarında tek düze çalışan bir marka. Efes Pilsen formalarında bu sezon dikta etti , size özel bir tasarım yapmayız diye. Yani pek ümitlenmeyelim geçmişten izler taşıyan bir forma olabilir diye . Parçalı yaparlar mı orası bile bana göre meçhul.:( Ayrıca voleybol formalarımız gerçekten çok kaliteli. Errea bu işi biliyor. Galatasaray Store çadır mağazasında yaklaşık 2-3 haftadır erkek voleybol takımımızın formalarının satışı yapılmakta. Ben bir tane kırmızı formadan aldım 69 tl ye. Kappa'nın AS Roma formalarına benziyor aynı. Fazlasıyla Dar kesim , çektikçe uzayan bir kumaş yapısı ve kumaşta ki parlaklık sebebiyle vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı yerine gül kurusu rengine ve yine kumaşın parlaklığı sebebiyle turuncudan iz taşıyan sarımız yerine yüzde doksan oranla turuncuya tonlarında renklerimiz. Tamamiyle reklamsız bir forma hemde. Reklam soytarılığından bıkmış olan bünyelere ilaç gibi gelebilecek seviyede formalar. Tabi biz bütün formalarımızı her zamanki gibi almaya devam (futbol basketbol ne çıkarsa edeceğiz ama bu voleybol formalarını tek geçerim. 1 2 gün içerisinde aslan formayıda alacağım inş.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır