Bu Blogda Ara

8 Şubat 2011 Salı

KESİN


Gerek yorum kısımlarına, gerekse mail olarak hala emin misiniz tarzında sorular geliyor. Başka firmalar, başka anlaşmalar konuşuluyor vs... Bazı forumlarda da hala insanların kafasında soru işareti var (mış).

Şunu son bir kez tekrar yazalım. Nike işi kesin. Adamlar Galatasaray ile görüştüler ve anlaşma sağlandı. Bu iş bitti. Kimsenin kafasında soru işareti kalmasın. Anlaşmanın açıklanmama sebebi Adidas ile sezon sonuna kadar gidecek olmamız olabilir. Belki de store satışları etkilenmesin diye Galatasaray böyle bir ekstra madde koymuştur. Sezonun bitmesini bekliyor olabilirler. Bu konuda bilgi sahibi değilim. Fakat Nike işi bitmiştir. Sadece artık 2 tarafın resmi açıklaması bekleniyor. Bu da Mayıs sonunu bulabilir.

Oldu mu, olmadı mı, başka bir firma mı aldı vs... gibi kafa karışıklıkları olmasın diye son kez yazdım. Kafasında soru işareti olan kişilere veya başka firma adının geçtiği forumlara bu yazıyı kopyalayabilirsiniz.

8 yorum :

İsmail ŞEN dedi ki...

Ya o değilde benim aklımı kurcalayan başka birşey var birkaç gündür.
Sezon sonu gelip Nike'la sözleşme imzalandıktan ve formalar üretilmeye başlandıktan sonra store'lara yeni Nike formaları gelecek.Ancak stoktaki Adidas formaları tükenmezse Nike formalarla birlikte store'larda satışları devam ederse Adidas bize hukuki olarak bir takım sorunlar çıkarır mı acaba?
Hani "zaten sözleşmeyi feshettiniz birde en büyük rakibimizin ürettiği formalarla bizim formaları yanyana satamazsınız" gibi...
Çünkü geçmişte buna benzer bir durum olmuştu. Umbro'dan sonra Adidas'a geçtiğimizde store'larda bir süre iki firmanın formaları birlikte satılmıştı ama Umbro hukuki bir sorun çıkarmamıştı.

Selocan dedi ki...

Outlerde satılır belki. Ama sanmıyorum normal storelarda veya store.org da satılsın Adidas.

tunc dedi ki...

http://3.bp.blogspot.com/_iK7Dl_38dj0/TVFHyxtQ_FI/AAAAAAAAGaY/51NRx--B9po/s1600/untitled.bmp

BU forma barca'nin gelecek sezonki formasiymis heralde kalin cubuklu tasarimini kullanmiycaklar bizim takimida en yeni tasarimlarini vericeklerine gore bu kalibi kullanmamiz yuksek ihimal bana gore

Selocan dedi ki...

@tunc

Nike kendi hazır tasarımlarını kullanmayı sever. Ancak bu tasarım sadece Barcelona'ya da özel olabilir. Kalıp ile tasarım aynı şey değil. Kalıbı belki aynı olur ancak tasarımı bambaşka olabilir.

Yani böyle bir çubuklu yapmasınlar sakın. Önce parçalı.

Unknown dedi ki...

Armalar ve yıldızları artık dikişli olacakmı? Şu anki formalarda yapıştırmalı olduğu için maalesef yerinde durmuyorlar ve formanın kalitesini düşürüyor.

Emir OTLUOGLU dedi ki...

@MustafaU
Katılıyorum hocam, benim şahsen Nike'tan en büyük iki beklentim;
1. Tam parçalı
2. Dikiş arma ve yıldızlar...

liverpoolandkop dedi ki...

Usta sezon sonu değil, bir kaç gün içinde kulüpten açıklama gelecekmiş. Kaynak sağlam. =)

liverpoolandkop dedi ki...

Nike ile 5 yıllık sözleşme imzalandı, birazdan KAP'tan duyuru yapılır.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır