Bu Blogda Ara

24 Şubat 2011 Perşembe

TAM PARÇALIYA GÜZEL BİR ÖRNEK

Aslında Galatasarayımız dışında yazmak çok fazla hoşuma gitmiyor ancak bu formayı görünce paylaşmadan edemedim.

İtalya ligini takip edenler bilir, Genoa da bizim gibi parçalı forma giyen bir takım. Ama formaları konusunda oldukça hassaslar. Önceki sezonlarını da inceledim, bizim gibi renk değişiklikleri veya firmaların kalıplarına mahrum bırakılma gibi durumlar söz konusu olmamış.

Bu seneki formaları da bizim hep arzuladığımız "tam parçalı" formalar için çok güzel bir örnek:


Asics'i oldum olası sevmişimdir. Zamanında İngiltere'de Blackburn ve Newcastle'ı da giydirmişlerdi, bende de var bir kaç forması ve oldukça kaliteliler zamanına göre. Zaten reklama değil, teknolojiye yatırım yapan bir marka olmuşlardır ve ne yazık ki ülkemizde "Onitsuka Tiger" model sneakerlar haricinde çok bilinmezler (voleybol dünyasını ayrı tutmak lazım tabii).

Genoa'nın resmi ürün satış sitesinin linki aşağıda:

http://store.genoacfc.it/IT/product/RE25010000-001

Bir inceleyin, gerçekten çok hoş bu forma.

9 yorum :

Ugur C. dedi ki...

linke tıklayanlar diğer formalara da bakmalılar. beyaz away formaları da harika.

Selocan dedi ki...

Genoa away formasını da hiç değiştirmez diye biliyorum, ya da çok nadir. İtalya'nın en iyi forma kültürüne sahip takımı diyebilirim. Gerçi Sampdoria, Palermo falan da var.

Mert dedi ki...

Bu Tam Parçalı'ya güzel bir örnek değil bence.. Harika bir örnek, süper cidden..

fatih dedi ki...

Taraftarından yöneticisine tüm camianın, futbolda alınan başarısız sonuçlardan dolayı mutsuz olduğu Galatasaray’da, saha dışında yapılan olumlu icraatlar yüzleri güldürüyor. Son olarak, uzun yıllar süren stat tartışmalarına da nokta koyan ve Avrupa’nın en iyi statlarından birisi olarak gösterilen Türk Telekom Arena’ya taşınan Cim Bom, bu tesisle yıllık gelirlerini artırma adına büyük bir iş başarmış oldu. Ancak Aslan bununla da yetinmedi. 2005 yılından beri Sarı-Kırmızılılar’ın forma sponsorluğunu yapan Adidas’la sözleşmesini fesheden Cim Bom, dünyaca ünlü bir başka dev firma Nike ile anlaştı. Alman Adidas’tan, Amerikalı Nike’a geçen Galatasaray’ın bu markayla 5+5 yıllık kontrat yapacağı öğrenildi. Gelecek sezondan itibaren geçerli olacak anlaşma, maddi olarak kulübe büyük katkı sağlayacak. Sızan haberlere göre, Adidas’tan yıllık 6 milyon Euro alınıyordu. Nike ile bu rakam
8 milyona çıkacak.

7 milyon Dolar tazminat

Son yıllarda ardı ardına başarısız sonuçlar alınmasına rağmen, Galatasaray’ın halen Avrupa’nın en önemli takımlarından birisi olduğunu düşünen Nike, Cim Bom’la sözleşme imzalamak adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı. Sözleşmenin feshi için gereken tam 7 milyon Dolar’lık tazminatı bir çırpıda ödeyen Amerikan devi, milyonlarca taraftarı olan Aslan’ı anlaşmalı olduğu kulüpler arasına katarak, rakipleri karşısında önemli bir zafer daha kazanmayı ne kadar istediğini ispatlamış oldu.

Nike’ın da hedefi büyük!

İngiltere’den Arsenal ve Manchester United, İspanya’dan Barcelona, İtalya’dan İnter ve Juventus gibi büyük kulüplerin forma sponsoru olan Nike gerçek bir dünya devi. Brezilya ve Portekiz Milli Takımları’nın da uzun süredir sponsoru olan Nike, geçtiğimiz günlerde Fransa ile anlaşarak Adidas’a önemli bir darbe vurmuştu. Şimdi de Galatasaray’ı Adidas’tan koparan Nike’ın gelecek sezona çok sıkı hazırlandığı belirtiliyor. Forma dizaynlarına şimdiden başlandığı kaydedilirken, seneye yaklaşık 500 bin Galatasaray forması satılması amaçlandığı ifade ediliyor.
Milliyet

fatih dedi ki...

artık nike olayı resmileşti diyebilir miyiz selocan

L dedi ki...

resmileşeli bayaa oldu hocam.

fatih dedi ki...

hani yönetim açıklamıyodu, gizliyodu falan ya ,medyada da ilk defa gördüm,ondan öyle dedim

liverpoolandkop dedi ki...

Parçalısına sahip çıkan birde Edirnespor var.

http://tinyurl.com/edirnespor1
http://tinyurl.com/edirnespor2
http://tinyurl.com/edirnespor3

Mert dedi ki...

Edirnespor formalarına bayıldım hocam ya,içim gitti valla. :)

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır