Bu Blogda Ara

25 Şubat 2011 Cuma

YARIŞMA SONUCU


Kazanan belli oldu. Yukarıdaki resimdeki formanın ilk olarak hangi maçta giyildiğini ve bu maçın tarihinin ne olduğunu sormuştuk. Doğru cevabı ilk olarak rtamer18 nickli takipçimiz gönderdi. Kendisini tebrik ederiz.

Cevaba gelecek olursak. Bu forma ilk kez 17 Eylül 1997 yılında Borussia Dortmund maçında giyildi. Yukarıdaki fotoğraf o maça ait.

Hazır cevabı yazmışken ufak bir iki bilgi sıkıştıralım. O maçta ilk defa görücüye çıkan formamızın sırt kısmında Galatasaray yazıyordu ve kollarında bulunan siyah Adidas 3 çizgileri henüz formaya eklenmemişti. Daha sonra sırttaki Galatasaray yazısı kalktı ve kol kısımlarına siyah 3 çizgi eklenerek bildiğimiz haline kavuştu forma.

Ayrıca resimlerde de dikkat ettiğiniz üzere ilk başlarda bu formanın kendi şortu değil, FC Sion maçından bildiğimiz düz beyaz formanın şortu giyiliyordu. Ligde ise ilk defa 18 Ocak 98'de Ankaragücü maçında giyilmiş bu forma.

Soruyu sorduğumuz başlığın altına yorumları toplu şekilde yayınladım. Herhangi bir soru işareti kalmasın kafalarda. Katılımcılara teşekkür ederiz. İleride imkan oldukça, ya da bir sponsor bulursak bu yarışmayı yapmaya devam edeceğiz.

6 yorum :

fatih dedi ki...

kılpayı kaçırmışım :) tebrikler kazanan arkadaşa

rtamer18 dedi ki...

gelen ve gelecek tüm tebriklere şimdiden teşekkür ediyorum

rtamer18 dedi ki...

yalnız 5-6 doğru cevap var ben baya sonra doğru cevabı vermişim ondan önce baya cevap var :D

Mert dedi ki...

Tebrikler. ;)

ultraslanhaber dedi ki...

Tebrikler :)

müşkülpesent dedi ki...

yeni açıktaydım son dakikada haginin serbest vuruşu direkten dönmüştü, son şampiyona karşı güzel oynamış şanssız kaybetmiştik

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır