Bu Blogda Ara

12 Mart 2011 Cumartesi

DÜNYANIN EN İYİSİ

Dünya'da hangi takım halinde oynayan branşımız en iyi olarak kabul görüyor ? Galatasaray için konuşmuyorum bunu, bütün takımlar için söylüyorum. Hangi branştaki takımımız dünyanın en iyisi ? Voleybolda var mı böyle bir takım ? Ya Basketbolda ? Futbol zaten yerlerde, en kötü branşımız o.

Var, bu dünyanın gelmiş geçmiş en iyi tekerlekli sandalye basketbol takımı Türkiye'de. Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, namı diğer Engelsiz Aslanlar. Ligi geçtim, ligde Galatasaray ile baş edebilecek bir takım bulunmuyor. Üst üste şampiyonluklar vs... Avrupa'da kazanılan Şampiyonlar Ligi şampiyonlukları ve Dünya'nın en iyisi olduğumuzu tescilleyen üst üste alınmış iki kıtalar arası şampiyonluk hiç bir branşta alamadığımız dünyanın en iyisi apoletini almamızı sağladı. Şimdi bu sezonki Şampiyonlar Ligi rakiplerimize bir göz atalım.

FGN Valladolid

Sassari

Hyeres

Köln 99'ers

Gruptaki rakiplerimiz bunlar. Şimdiden iki tanesini ezip geçtik. Formalarına bir bakın. Bir de aşağıya Dünya'nın en iyi takımının fotosunu koyuyorum, onların formalarına bakın.


Daha bir kaç hafta öncesine kadar formalarında arma bile bulunmuyordu. Markasız formalar ile oynuyorlar. Antrenörler bu takıma hiçbir katkısı bulunmayan Türk Telekom reklamlı futbol takımı antrenman ürünlerini giyiyorlar. Dünya'nın en iyi takımının göğsünde bir sponsor bile bulunmuyor. Halbuki ezip geçtiği Valladolid'in forması reklamdan geçilmiyor. Diğer rakiplerinin hepsinde de sponsor desteği var.

Türkiye'de dünyanın en iyi takımı olmayı başarabilmiş bütün branşlar içerisindeki tek takım böyle mücadele ediyor.

*Resimler GSBasket.org'dan alınmıştır

2 yorum :

hakan YILDIRIM dedi ki...

Köln bölgesinin tv sinde geb maca baglaniyorlar ve Cok sayida Galatasaray ultraslan avrupa tafasindan maca gidenler var bende bir UAavrupa tayfas sindanim maca gidemedim is yüzünden gidemedim ama takip ediyorum alman tv sinde hep galatasarayi konusuyorlar ve tarftarlarini ve dünyanin en iyis diyorlar öylede takip ediginden biiyorum

Selocan dedi ki...

Taraftar çok iyi zaten benim de dostlarım gittiler Köln maçına. Onların desteği olmasa kapatıp gider bu oyuncular bu güzelim takımı.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır