Bu Blogda Ara

7 Mart 2011 Pazartesi

GALATASARAY FORMALARI FORUMU AÇILDI


Blog açıldığından beri hayalimizdi bu. Takipçilerin de aktif rol alacağı ve paylaşımda bulunabileceği bir site açmak. Blogun 2. senesinde bu hayalimizi gerçekleştiriyoruz. Bundan böyle bizleri blogdan, Twitter'dan, Facebook'tan takip eden üyelerimiz diledikleri forma konusunu forumda açabilir, diledikleri paylaşımı gerçekleştirebilirler.

Forum'a girince göreceksiniz, ana başlıkların altında farklı konuları toplamaya özen gösterdik. Dağınıklık olmasın, herkes istediği paylaşımı belli yerlerde yapsın istedik. Galatasaray başlığı altında; Forma tarihi - Forma haberleri gibi paylaşımların yapılacağı alt başlıkların yanında, tasarımcıların Galatasaray forma tasarımlarını paylaşabileceği bir tasarım bölümü, Galatasaray'ın gelecekteki formaları hakkında beklentileriniz ve son olarak da Galatasaray forma koleksiyoncularının koleksiyonlarını sergileyebileceği bir bölüm düşündük.

Bunun yanı sıra hepimiz forma meraklısıyız ve Galatasaray formaları dışında diğer takım formalarını da konuşacağımız diğer takımlar bölümü yarattık. Ayrıca Pes ve Fifa oyunları için hazırladığınız ve paylaşmak istediğiniz tasarımları da koyabileceğiniz bir bölümümüz de var.

Forumumuz henüz emekleme döneminde. Herhangi bir hata, eksik vs... görürseniz lütfen bize bildirin. Hemen el atarız.

Amacımız forma meraklılarının buluşacağı ve güzel muhabbetler, dostluklar türetebileceğimiz güzel bir forum yaratmaktı. Bu forumda herkes aktif olacak, herkes dilediği forma konusunu yazacak, çizecek. Kısacası bu 2 senelik blogumuzda ,forum aracılığı ile, artık herkes bir yazar. Paylaşmak isteyen herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Ayrıca öyle abuk subuk forum kurallarımız da yoktur.

Not: Diğer tasarım forumunda tasarımlarını ekleyen üyelerden ricamız olacak. Tasarımlarınızı bir de bu foruma, tasarım bölümüne eklerseniz çok seviniriz. Taşıma aşaması bittiği zaman tasarım forumunu kapatacağız. Zahmet olacak biraz, ancak çok daha geniş bir kitleye yaymaya çalışacağız bu forumda tasarımları. Şimdiden teşekkür ederiz.

Foruma gitmek için Banner'a tıklayın

2 yorum :

Sayhan Efe dedi ki...

Hayırlı olsun.Güzel sohbetlerle orayı şenlendiririz bundan sonra...

Selocan dedi ki...

Eyw abi bekliyoruz.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır