Bu Blogda Ara

5 Mart 2011 Cumartesi

NIKE'IN STORE'A KATKISI


Adidas'ın formalarının kalitesizliği bir yana GSStore'a da katkısı hiç yoktu. Formalar ve antrenman ürünleri dışında GSStore'a gittiğiniz zaman Adidas ürünü bulamıyorduk. Nike geldi ve çok iddialı geldi. Bunu bu bloga zilyon kez yazdım, yine yazacağım. En kaliteli formaları, Avrupa'nın büyük takımlarına uyguladıkları teknolojileri ve özgün tasarımları uygulayacak Nike bize. Bu kadar iddialılar yani. Uzaktan gelen bir duyuma göre Nike bizim için başka sürprizler de hazırlayacakmış.


Nike yurt dışındaki pek çok takıma; özel tişört, sweatshirt, presentation jacket, şapka, mont vs... akla gelecek her türlü kıyafeti o takımlar için üretiyor ve storelarında satıyor. Bunlar çok üst kalite ve oldukça güzel ürünler oluyor. Formaları her daim -özellikle bizim gibi reklam panosu gibi formaları- üzerimize giyip dışarı çıkmak pek mantıklı gelmiyor bana. Ancak Nike'ın takım logosu taşıyan kaliteli ürünleri (üstelik reklamsız) sürekli giyilebilecek cinsten oluyor.


GSStore'un da başarılı diyebileceğim ürün yelpazesi var. Özellikle son 2-3 senede çok geliştirdiler kendilerini. Fakat Nike'ın ürünleri çok büyük hava katacaktır kulübe. Fiyatları uçuk olacak şimdiden söyleyeyim. Ancak yukarıda örneklerini gördüğünüz gibi ciks ürünler olacak. Bu resimlerdekiler ürün yelpazesinde yer alan seçeneklerden çok çok ufak bir kaçı. Bir Nike Store'a gidip diğer takımlar için hazırlanan ürünleri inceleyebilirsiniz. Galatasaray'ın da böyle ürünleri olması sizce de güzel olmaz mı ? Bence olur. Ancak söyleyeyim çook uzaklardan tiz aldığımız bir duyum bu. Hemen sevinmeyin.

Resimleri Nike'ın kendi sitesinden aşırdım.

15 yorum :

burranazzo dedi ki...

bu kadar ara vermeyin bozuluyorum ha!

:)

Selocan dedi ki...

Yasaklıyız abi, biz kaçak giriyoruz. Sen de şuan sıçtın görmesinler buralarda takıldığını :)

burranazzo dedi ki...

beni yak kendini yak mamadu niyank demek istiyorum sayin seyirciler...

ünal aysal baskan cimbom sampiyon!

The Champ dedi ki...

Bu tür NIKE ürünlerini satarsa,Store kendi ürettiği ürünlerin satışından kar ettiği kadar kar edebilirmi peki??

Pek bilgim yok bu konuda ama bana edemez gibi geliyor ve bu da yönetimin işine gelmez :((

Selocan dedi ki...

Edemez tabi de, marka değeri falan... Bize pek uymaz gibi geliyor öyle bakınca da. Olsa ne güzel olur.

burranazzo dedi ki...

saat: 01.36

online: 21 kisi

masallah :))

Selocan dedi ki...

Özlenmişiz :)

The Champ dedi ki...

Özlenirsiniz tabi.. Galatasaray'la ilgili güzel haberler alabildiğimiz daha doğrusu bizleri umutlandıran tek kaynak burası :)) sık sık yazın, ayıptır ya......

Selocan dedi ki...

Eyv abi çok teşekkür ederiz.

Unknown dedi ki...

abi ben sana müjdeyi hemen vereyim. ben berlinde yasiyorum, ve orada bulunan NIKE TOWN (STORE) yetkilisine sordum kendisi bir türk calisan, türkiye ekipman sorumlusu forma,esofman vs. kendisinin dedigi en gec agustosun sonuna dogru gs formalar, su cok istelinen ceketler, t-shirt(POLO), esofman gelecek ve senin de bahsettigin en kaliteli dizayn ve formalar man utd stilinde olacakmis saygilar ugur

Emir OTLUOGLU dedi ki...

Cidden özlettiniz ama Selocan...
2 hafta önce İstinye Park Nike mağazasına gittim. Amacım Fransa formasını incelemekti (-ki çok beğendim ayrı) Nike'ın diğer takımlar için ürettiği eşofman üstlerini, t-shirtleri, sweatshirtleri gördükçe çok kıskandım. Umarım bizim için de bu tarz ürünler yaparlar.

Fakat reklam olayı konusunda ciddi endişeler taşıyorum. Umarım canım sweatshirleri fln ülker, tt, avea derken *oka çevirmezler.

victorieux dedi ki...

valla ben bu tip ürünleri formalardan daha çok merak ediyorum.özellikle o presentation ceketler çok hoş.deneme amaçlı bize uyarladım güzel de oldu gibi:)

http://i54.tinypic.com/2qbyjd1.jpg
http://i51.tinypic.com/2ynkkmo.jpg

Adsız dedi ki...

gs store'e sorduğunuzda alacağınız cevap kesinlikle nike anlaşması olmadığı:) artık nasıl bi politikaysa..

uAYLMZ dedi ki...

Nike yapmasina yapar ama, kulubun basindakiler mutlaka bir bokluk cikartir ve biz böyle sade ve guzel urunleri hayalimizde göruruz...

Selocan dedi ki...

@Shopen

Deliler var herhalde orada. Resmi sözleşmeler imzalandı, duyurusu bile yapıldı daha neyi inkar ediyor Store acaba ?!

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır