Bu Blogda Ara

31 Mayıs 2011 Salı

LÜTFEN OKUYUN


Bloga kimlerin hangi adreslerden girebildiğini görebiliyoruz. Pek çok adreste yukarıdaki fotoğrafın yeni sezon formalarımız olduğunu ve bunun kaynağının da bizim blog olduğu söyleniyor. Dün TribünDergi kendi twitter sayfasından da muhtemel Galatasaray formaları adı altında bizim linki ve bu fotoyu sayfasına taşımıştı.

Blog başlıklarımız için güzel fotoğraf seçmeye dikkat ediyoruz. Ya da bir haber yazacaksak pek çok tasarımcımız başlığa uygun tasarımlar hazırlıyorlar bizim için. Arşiv kısmımızda yüzlerce fotoğraf var vs... Ancak fotoğraflar kadar çok içeriğine de bakmak lazım. Yani fotoğrafa bakıp okumayı es geçmeyelim. Genel olarak zaten okumayı bir kenara atmamak lazım da, en azından burası için konuşurken, yazıları da okumak şarttır. Bizi uzun süredir takip eden dostlarımız için değil, onlar okuyor zaten. Paylaşılan linklerden ilk defa ziyaret edenler için rica ediyorum bunu.


Dedim ya yukarıdaki Okan Öztoprak tasarımı çizimler yeni sezon formalarımız olarak tanıtılıyor etrafta. Fakat değiller. O resimlerin ŞU başlıkta yer almasının sebebi zaten yeni sezon formalarımız olmadığını anlatmaktı. Çok sevdiğim, okumaktan en çok keyif aldığım süper blog Footballove Nisan ayında süper bir iş çıkartıp Nike bayiilerinin burada kendi aralarında yaptıkları bir toplantı esnasında çekilmiş olan ve "yeni sezon formaları" diye lanse edilen bir fotoğraf paylaşmıştı. Onlara bilgi o yönde gitmişti. Biz de o fotoğrafın kalitesini düşünerek sevgili Okan Öztoprak'tan o fotoğrafta yer alan formaları çizmesini rica etmiştik. Böylelikle fotoğrafta yer alan formaları daha kaliteli görebilme imkanına kavuşmuştuk. Yani sadece Footballove'ın fotoğrafındaki formaları yeniden çizdik.

Fakat bu geçen 1,5 ay içinde Temmuz'da tanıtılacak olan formalarımızın o fotoğrafta yer alan formalar olmadığını öğrendik. ONUN İÇİN DE LÜTFEN ŞU YAZIYI OKUYUN.

Esasında dediğim gibi herkes resimlerin altındaki yazıları okusa, pek çok forumda yeni sezon formalarımız bunlar deyip yukarıdaki çizimleri gösterip bizim linki vermeyecekti. Kimse yanlış bir şey öğrenmesin diye bu bilgilendirme yazısını yazmam gerektiğini düşündüm. Tabi artık dün buralara uğrayanlar bir daha uğrarlar mı bilemem, ben yazıyı yazayım da, isteyen istediği yerde paylaşsın.

9 yorum :

ozdmroz dedi ki...

Üşengeç, okumayı sevmeyen bir toplumuz vesselam.

Selocan dedi ki...

Evet abi, "o formalar değil" konulu başlığın linkini verip formalar bunlar olacak diyen var.

burranazzo dedi ki...

Onu bunu bilmem resmi site gibisiniz Selo... "Açıklama" basligi altinda verin bundan sonra :)

"Lucio transferiyle ilgili bugün basında cikan haberler gercegi yansitmamaktadir.

Bu oyuncu Galatasaray futbol takiminin gelecek sezon kadrosunda dusunulmemektedir.

Kamuoyuna duyurulur." gibi ;)

Selocan dedi ki...

:)) Abi resmi site mevzularını hiç sevmem de bu okumama olayı canımı sıktı. Ondan biraz resmi oldu. Yoksa öyle adamalar değiliz.

Anarşikiz biz :p

JackOfSpades dedi ki...

bence buradaki tasarımları çalıp sitesine ekleyelerin amacı zaten sizin gibi bilgilendirmek değil.daha fazla "tık" alıp rant sağlamak.siz ne kadar güzel dille uyarılarınızı yapsanız da anlamazlar.çünkü bu genel bir zihniyet problemi.demek istediğim; sizin bu araştırmalarınızı uğraşlarınızı boşa sayıp hırsızlık yapanlar zaten ricadan minnetten de anlamaz.ozdmroz da çok güzel özetlemiş konuyu tebrik ediyorum.

Selocan dedi ki...

Tasarımları link vermeden alan forumları göremiyorum maalesef. Sadece link verenleri trafik akışı olduğu için görebiliyorum. İzinsiz alan olsun veya link veren kişi olsun farketmez, doğrusunu bilsin, okusun istedim.

Adsız dedi ki...

abi buradan alintilar yaparak bilgilendirmeye calisiyorum adamlar yine de kabul etmiyor. formalar bunlar diye israr ediyorlar. ben napyiim simdi bunlara?

Selocan dedi ki...

Sen napıcaksın abi. Salla, okusalardı :)

Manusal dedi ki...

Zaten çok basit bun üç tasarım hiç beğenmedim özelliklede sarıyı.Neyse temmuza ne kaldıki yav biz pembe(nam-ı diyer mercan) formayı bekledik,sarıyı mı bekleyemeyeceğiz NİKE sana güveniyoruz!

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır