Bu Blogda Ara

18 Kasım 2011 Cuma

BASKETBOL ÜRÜNLERİ GSSTORE.ORG'DA


Errea ve Galatasaray ortaklığı diğer branşlarımız ile taraftarları birleştirmek adına güzel oldu. Adidas dönemlerinde 3-4 sene önceki basketbol formamız boş kalmasın o bölüm diye senelerce sitede öylece duruyordu. Diğer ekipmanları zaten basketbolcuların üzerinde görmek dışında rastlayanımız olmamıştı herhalde. Errea ise daha ciddi, ya da artık kulüp mü daha ciddi bilemiyorum. Sonuçta onlar ne yaparlarsa yapsın esas olan taraftarları mutlu etmek ve diğer branş ürünlerini basketbol-voleybol severler ile buluşturmak.

Geçen sene voleybol formalarımız çadırda ve bir süre sonra da GSStore.org'da satılmaya başlanmıştı. Aldığım haberler de beklenenden fazla ilgi olduğu yönündeydi. Futbol formalarının aksine reklamsız satılan bu ürünlere rağbet çok olmuştu. Bu sene basketbolda da Errea ile anlaşmamız anında meyvesini vermiş. Galatasaray Store'da basketbol ürünlerinin satışına başlanmış. Blog takipçilerimizin verdiği haberlere göre Çadır'da voleybol ürünlerimiz de satılıyormuş. Kısa zamanda o branşın ürünleri de siteye düşer.

Şimdilik sadece sportif ekipmanlar satılıyor org'da. Formalar henüz yok. Ancak onların da kısa zamanda ekleneceğini düşünüyorum. Çadır'da satışına başlanmışsa buraya haber edersiniz ilgili taraftarlara duyururuz. Errea'nın tasarımları mükemmel, sade, şık. Ayrıca ülker avea gibi zırvalarla doldurmamışlar ürünleri. Fakat bir falsosu var, o da bazı ürünler için aşırı olan fiyatları.

Ürünleri görmek için tıkayın.

Hiç yorum yok :

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır