Bu Blogda Ara

26 Kasım 2011 Cumartesi

İÇ SAHA FORMAMIZ SARI


Ben bunun olacağından korkuyordum. Geçen sene Çubuklu forma sansasyonel formamızdı, bu sene sarı forma en dikkat çeken formamız. Geçen sene çubuklu forma -hani çok abartılmamıştı ancak- iç sahada epey görmüştük. Bu sene ise Sarı tanıtıldıktan sonra bomba gibi bir giriş yaptı ASY Arena'ya.

Artık Arena'da parçalı formayı görmek zor, yeni iç saha formamız sarı. Halbuki güzel başlamıştık, parçalıyı geçen seneden beri iyi oturtmuştuk iç sahamıza. Bu sarı merakı nereye kadar gider göreceğiz. Fazla uzun sürmemesi benim şahsi dileğim.

Geçen hafta Sivasspor kendi sahasında siyah forma ile oynadı. Yani 3rd formaları ile. Bu sefer deplasmana iç saha formaları ile geldiler, biz bu sefer 3rd formamızı giydik. Şu ülkede forma meseleleri hakikaten saçma sapan.

Ufak bir dip not: Kollara takılan beyaz kurdeleler kadına yönelik şiddete dikkat çekme amaçlı, bu hafta bütün takımlar formalarına kondurdular bu kurdeleyi.

5 yorum :

burranazzo dedi ki...

keske her maca parcaliyla ciksak tabi de bu is yalan federasyon yuzunden. Yahu bir yazi gondereceksin kuluplere KESIN SU FORMAYLA CIKILACAK diye.
evde pijamayla cikma ev giysini giy diye.

Bi de hakemler secsin formalari safsatasi vardi o noldu?

bu sezonun katili federasyon zaten. en zevksiz turkiye ligi. bi de pankart tutturmuslar ellerine topcularin
KADINA YONELIK SIDDET SUCTUR diye. ulan bu kadar gerizekali bi cumle olabilir mi ya? KADINA YONELIK SIDDET SUC da cocuga, erkege, hayvana olani MUBAH mi anasini satayim?

Gerizekali bu insanlar gercekten. Biz de bakiyoruz titrlerine adam saniyoruz bunlari.

Ama koyun cok. Saksak kamiller cok...

Deplasman yasagi kondu bi taraftar da federasyon binasini basmadi. formaya gelene kadar dert cok aslinda be selo.

selo melo kardes misiniz la? :)

N. Burak dedi ki...

"Hakemler seçsin formaları" iyiymiş bu abi ya kim dedi bunu? :D Bünyamin Gezer filan forma seçecekti yani süper. Gerçi şuanda da hakemin onay vermediği formalar giyilmiyor.

Bu işin en mantıklısını UEFA yapıyor Şampiyonlar Ligi için. Sen veriyorsun adama iç saha, dış saha, üçüncü formanı ve kombinasyonlarını. Kaleci formanı bile UEFA seçiyor, senin verdiğin sıraya göre. Dördüncü forma saçmalığı filan da yok.

ayanux dedi ki...

galatasaray'ın iç saha forması parçalı olmalı her zaman.

ayrıca yanlış bilmiyorsam hakemler federasyonun kendilerine verdiği şifre ve parola ile tff nin sitesine giriş yapıp hangi takımın hangi formayı giyeceğini belirliyor. burada öncelik tabi ki ev sahibinin iç saha formasında.

ayanux dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
ayanux dedi ki...

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&Date=21.10.2011&ArticleID=1067055&CategoryID=84

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır