Bu Blogda Ara

16 Temmuz 2010 Cuma

3 HABER

Yeni aldığım 3 haberi şimdilik kısa kısa sizlerle paylaşayım. Daha sonra 3'üne de uzunca değinirim.

İlk haber: Pembe formaya bir tanıtım filmi çekilecek. Hatta çekilmiş. Formaya işlenen temayı veya filmin konusunu bilmiyorum. Ancak sadece pembe formaya özel bir tanıtım filmi çekildiğini duyumladım. Değiniriz sonra uzunca.

İkinci haber: Pembe formanın sırtındaki ülker reklamı siyah renk olacakmış. Bu diğer formalarımız için de umut verici bir haber. Onların sırtındaki reklamların ne renk olacağını bilmiyorum, ancak pembe formanın ki siyahmış...

Son haber: Size pembe formanın şortunun siyah, çorabının da pembe olacağını 1 ay önceden duyurmuştuk. Evet şort siyah, ancak çorap pembe değil, o da siyah olacakmış.

Bu arada dikkat ettiyseniz formaya somon demeyi bıraktım, siz de bırakın derim.

Acil bu yeni haberleri girdim. Mümkün olan en kısa sürede hepsine tek tek başlık açıp, biraç cümle daha eklerim...

12 yorum :

Sühan Alp dedi ki...

haberler üzücü değil şimdilik birtek siyah çorap hoş olmaz gibi geldi.

pemmmmbe :)

Unknown dedi ki...

Forma tanitimi ne zaman yapilacak acaba ? Ligin baslamasina 1 ay,Avrupa Ligi ilk macina 2 hafta kaldi ama hala aciklanmadi formalar.Avrupa ligi il macina kadar aciklanmasi gerekmiyor mu ?

Unknown dedi ki...

Forma tanitimi ne zaman yapilacak acaba ? Ligin baslamasina 1 ay,Avrupa Ligi ilk macina 2 hafta kaldi ama hala aciklanmadi formalar.Avrupa ligi il macina kadar aciklanmasi gerekmiyor mu ?

pepino dedi ki...

zaten ülker olayı çakma formada belli oluyodu ben soylemistim bu arada yeni parcalı cıkacakmı cıkmayacakmı hala kesin degil mi?

Sühan Alp dedi ki...

abi lappappa'da metin oktayın palermoda giydiği pembe forma olayı ve yorumlar var onlara bakarken farkettim de bu tanıtım filmi büyük ihtimalle metin oktay ile ilgili olacak gibi geliyor ya umarım yanılıyorumdur..

http://lappappa.blogspot.com/2010/06/metin.html

Kaan dedi ki...

Öncelikle somon dedemen çok iyi olmuş çünkü o kısım çok karıştı tam bir muamma oldu.Birde çoraplar siyah ülker siyah bi tasarım yapabilirmisiniz kafamda canladıramadım tam olarak merak ettiim nasıl durucak.Bana göre pembe çorap daha güzel olurdu gibi ama sonuçta bir ekip karar veriyo saygı duyup beklemek lazım.Tşklr haberler vede tasarımı hazırlarsanız onun içinde.

Umut dedi ki...

Heyecanla bekliyorum pembe formamızı.İnşallah güzel bir tasarım olur.Muhtemelen önce herkes eleştirecek, sonra herkes giyecek :)

genius dedi ki...

pembe forma tepki çekebileceği gibi ilgi de uyandırabilir ve çok satabilirdi AMA krem formanın üzerinde aslan deseni olması olayı değiştirdi, krem forma mor formanın satışlarına yaklaşabilir hatta geçebilir,pembe forma yönetimin elinde patlar...

ismailinc dedi ki...

bence de siyah çorap iyi durmaz gibime geliyor. bir de bu pembe yi metin oktay a bağlarlarsa eğer çok saçma olur. palermo nun galatasaray ile ne ilgisi var.

ben bu sene kremi daha çok sevicem gibi.

victorieux dedi ki...

yukarıdaki yoruma katılıyorum formaya anlam yüklemek için metin oktayla,palermoyla falan bağlantı kurup kendilerini kasmasınlar.o formanın ne için çıktığı başından belli zaten.ayrıca şu tanıtım filmi işi cidden çok hoşuma gitti.pazarlama aş son 2 senedir güzel işler çıkarıyor.geçen seneki 2288 sitesi muhteşemdi.

bir de gs cimbomda onur kinisiz güzel bir noktaya değinmiş.gs store geçen seneki adidas ürünlerinde yüzde 25 indirime gitmiş.sadece parçalı forma indirimde değil.bu da parçalının bir sezon daha giyileceği ihtimalini güçlendiriyor.formalar indirime gidiyorsa yeni formaların gelmesi yakındır.

armsteel dedi ki...

valla bana hç çakma forma gibi gelmedi.. gerçekten tam olarak anlayamadım neden çakma olarak göründüğünü.. basbaya adamlar lansman öncesi üretimi devam eden bu formalardan bi şekilde elde etmişler, satılıyolar..

Osman dedi ki...

artik katlanacaz pembeye.
ama tahamül edemeyecegim renk pembe formadaki lacivertti. laci fenerbahcedir. o yüzden tasarimlardaki lacilere gicik oluyordum. siyah olur

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır