Bu Blogda Ara

29 Temmuz 2010 Perşembe

AFERİN


Galatasaray sezonun ilk maçına Mercan forma ile çıkacak. Maçı Ali Sami Yen'de oynuyoruz. Mercan rengi formaya, pembe formaya, fıstık yeşili formaya, kavun içi formaya, lila formaya vs... tepki göstereceğimize, iç saha maçımızda Parçalı giyilmemesine tepki koysak sanki daha güzel olacak. İlk maç, taraftarla ilk buluşma ve pazarlama stratejisi diyebiliriz buna. Ama yanlış işler...

13 yorum :

Enes dedi ki...

Kusura bakmayın ama bence gelenek anlayışını gözünüzde fazla büyütüyorsunuz.

Yeni forma sezonun ilk maçında, taraftarın futbolcuların üzerinde görüp beğeneceği, tabir-i caizse gaza geleceği bir maçta dahi giyilmeyecekse ne zaman giyilecek?.. Neticede kulüp aykırı renkteki formaları sırf çeşni olsun diye değil, satılsın diye yapıyor.

Fikrim tek bir tane bile forma az satılacaksa o geleneğin bir maçlıkta olsa unutulması gerekliliği yönündedir.

Oylum Tanış dedi ki...

Aslında tepki şu kısma verilmeli. Özellikle Avrupa Kupası maçlarında parçalı tercih edilmeli, ve hatta iç saha dış saha ayırt etmeksizin ne kadar giyilebiliyorsa giyilmeli bu temsil forması. Ligde ise birkaç iç saha maçında ticari kaygı güdülerek farklı renkler tercih edilebilir sanki.

Formalar güzel yalnız.)

Burak Eken dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Burak Eken dedi ki...

Öğrenilmiş çaresizlik.

ArenaFutbol dedi ki...

Parçalı yeni olsa tamam ama bu ilk maça geçen seneden kalma bir parçalıyla çıkmamız hiç bir anlam ifade etmezdi bence
Formanın futbolcu üzerinde nasıl duracağı konusuna erkenden açıklık getirilecek
Bence yerinde seçim

ismailinc dedi ki...

"kendi sahanda home, dış sahada away, renk tutmuyorsa 3rd" geleneği sanırım bizim klüplerimizde pek olmucak. hani ilk maç diyelim, pazarlama stratejisi diyelim bu maçlık. ama sezon boyunca böyle olaylarla çok karşılaşıcaz. zira bizim ligimizde la liga-epl benzeri kısıtlamalar yok.

Burak Eken dedi ki...

Hepiniz, mercan formanın, sezonun ilk maçında giyilmesinden bahsediyorsunuz. Ama söylemek istediğimiz şu; bugünkü olay, henüz başlangıç. Eminim ki; -turuncu ve mor formada olduğu gibi- mercan forma da, bu sezon en az 2289 kere Ali Sami Yen'de giyilecek.

liverpoolandkop dedi ki...

Ali Sami Yen’in ölüm yıldönümünde, onun adını taşıyan stada, Sarı-Kırmızı değilde Mercan-Siyah formayla çıkmak çok ince bir düşünce. Gerçi Metin Oktay’ı mezarı başında anarken, mezar taşının sağına soluna GSStore reklamı koyan yönetimden farklı bir düşünce beklenemezdi.

Görkem dedi ki...

Geçen senede Ali Sami Yen olsun dış saha olsun fazlasıyla mor formayla çıktık.Tamam taraftar alsın ilk yeni formalarda giyilsin onada tamam ama ölçümüz yok bizim.

vobeya dedi ki...

Bence kendimizle özdeşleşmiş olan parçalı ile çıkmalıydık ilk maça.

Bu arada birkaç başlık aşağıda yeni formaların isim fontu verilmişti.Linki açamadım maalesef tekrar bir link verir misiniz ?

Selocan dedi ki...

epl fontu yazınca çıkıyormuş galiba Google'a

vobeya dedi ki...

http://i72.servimg.com/u/f72/12/82/79/75/epl_ro11.jpg

Premier Lig'den çalıntı olmaz mı eğer buysa ?

maRco dedi ki...

kulübün kimseyi dinlediği yada kayile aldığı yok, boşuna yırtınıyoruz hepsi bu bence

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır