Bu Blogda Ara

30 Temmuz 2010 Cuma

ASLAN FORMA DETAYLI RESİMLER






Detaylı resimler için Barış Onur Gündoğdu'ya çok teşekkür ederim. Mercan formanın da detaylarını yukarıdaki gibi fotoğraflayıp bizimle paylaşabilirsiniz. Teşekkür ederiz.

8 yorum :

ArenaFutbol dedi ki...

sadeliği ile sizi mest edecek bir forma buldum
Notm. Forest 10/11

http://www.footballshirtculture.com/images/nottingham-forest-10-11-home-shirt-leaked.jpg

Blade Runner dedi ki...

Do the two new GS shirts have the same fit/dimensions as the 2009/2011 Home?

Thanks.

pepino dedi ki...

formada reklamlar formaya islenmis mi yoksa baskı mı ?
bu arada cubuklu forma 2. yarı mı cıkacak yoksa 1 ay icinde falan cıkacak mı kesin bir bilgi varmı bu konuda?

rsxlmz dedi ki...

biri bu galatasaraya aslan çizsin adam gibi bu ne be..resmen zırlayan küçük kız cocuğu gibi olmus aslan resmi...önce 100. yıl logosu şimdi de bu ama mercan forma ve aslan forma genel olarak süper olmuş..bir kaç istisna hariç beyaz formalardan oldum olası nefret ettiğim için beyaz forma olmamasına sevindim

ugurdeveci dedi ki...

türk telekom yazısı ve arkadaki ülker yazısı içe işlenmiş. ama gariptir kollardaki avea yazısı baskı. forma genel olarak çok hoş. özellikle beyaz ışık vurunca hafif gri gibi görünüyor. ama kumaşı geçen sezona göre çok dandik. geçen sezonun parçalı formasında saten gibi yumuşak bir kumaş kullanmıştı. mercanla arslan forma tırtıklı ve biraz daha sert bi kumaş kullanılmuş. keşke arka rakam çerçevesinin içi koyu olmasaydı.
orjinal hologramdaki siyah çerçeve de çok göze batıyor.

uAYLMZ dedi ki...

webaslan.com'da bir anket yapiliyor bu gunlerde "Hangi formamızı daha çok beğendiniz?"

Secenekler:

Parcali: 19.95%
Mercan: 21.89%
Aslan: 58.15%

Bir barcelonaliya sorsalar yine en az yuzde 50%'si klasik cubuklu forma derdi... Neden bizde böyle bir sey olmuyor'da parcaliya önceki kadar sahip cikmiyoruz?

Selocan dedi ki...

@uAYLMZ

Normalde hak verirdim sana, ancak bu sefer taraftar sonuna kadar haklı. Eğer adam gibi bir "Galatasaray Parçalısı" yapılsaydı bence bu yüzdeler daha farklı olurdu. Sen hem tarihin en kötü parçalı formasını yapıyorsun, hem de bunu 2 sezon üst üste taraftara kakalıyorsun.

Oz dedi ki...

süper forma ama önündeki aslan çizimi (resmi diyemiyorum) o kadar dandik (özensiz diyemiyorum) ki bir çuval inciri berbat etmiş.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır