Bu Blogda Ara

23 Temmuz 2010 Cuma

BÜYÜK RESİM #2


HaberTürk dünkü sayısında da bir çekimini büyükçe basmış gazeteye. Ben de yine sizler için scan edip, resmi biraz daha büyüttüm ve birkaç filtreden geçirdim. Tepedeki foto filtreli hali. Ayrıca aşağıya da scanden çıktığı halini, yani hiç filtrelenmemiş halini koyuyorum. Tabi ki süper kaliteli değil her 2'si de, ancak iş görür sanki. Beğendiğinizi alabilirsiniz :)

11 yorum :

Manuel Calavera dedi ki...

Aslan deseni var mi? ben secemedim.

Adsız dedi ki...

şimdi anlamadığım nokta şu, aykut'un üzerindeki aslan desenli krem formamız ise şortu neden siyah? iki away yapıp ikisini de üstü açık renk altı siyah yapmazlar.
kaleci forması ise neden numarası 10 ?

Adsız dedi ki...

ha bir de şöyle bir olay var. hani pembe formamız aslında ne pembe ne de somonmuş ya... aykut'un üzerindeki de muhtemelen yeşildir de biz krem görüyoruzdur :)

Selocan dedi ki...

hay o basligi acmaz olaydim :) abi okusaniza o yaziyi ben Aykut'un uzerindeki formaya krem formamiz demedim ki.... Delirme asamasina geldim, anlatamadim derdimi :)

Manuel Calavera dedi ki...

Evet okudum tekrar :) Kusuruma bakma :) Kem kum...

omerfaruk dedi ki...

Bir şey sorcaktım. Fenerin formalar bu yıl Thermocool-Fresh teknolojisiyle üretilecekmiş. Acaba bizimki de bu teknolojiyle üretilecek yoksa yine ClimaCool teknolojisiyle mi?

Manuel Calavera dedi ki...

Bu fenerin formalari niye sizmadi disari?

Selocan dedi ki...

@ Ömer

Yanlış bilmiyorsan Fenerin formaları Thermacool değil, Fenerin antrenman formaları bu teknolojiye sahip. Çünkü FB antrenman formalarını kendi üretiyor ve bu teknoloji Feneriumun teknolojisi, adidas'ın değil. Formaları Climacool hala, Adidas'ın Thermacool diye bir teknolojisi yok zaten bildiğim kadarıyla

@ Manuel

Biz yazmadık da ondan :p

Adsız dedi ki...

şortlarda arma biraz yukarıda demekki bu yılda gs+bonus reklamı alınacak.

Selocan dedi ki...

Yok oralara numaralar gelecek. O sebeple arma yukarıda. Reklam paçanın diğer kısmına alınacak, eğer alınırsa..

kuzen larry dedi ki...

fotoda sol baştaki s.özkan ı ribery sandım noluyo lan dedim.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır