Bu Blogda Ara

27 Temmuz 2010 Salı

İŞTE YENİ FORMALARIMIZ




35 yorum :

Fethi dedi ki...

gayet başarılı.ahh birde 365g24s.com açılsa

Burak Eken dedi ki...

Yeni parçalı forma süpermiş!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Selocan dedi ki...

@Sportman

Bize inandıysanız zaten beklentiniz olmayacaktı :)

Burak Eken dedi ki...

@Selocan.

Estağfurullah, sana her zaman inancım tam. Ama geçen yılki rezil parçalıdan sonra 1 yıldır bugünü bekliyordum ve yine aynı parçalı! Yeni bir parçalı çıkana kadar, bu formayı her gördüğümde sinirlerim tepeme fırlamaya devam edecek!

Mesele, sana inanıp inanmamam değil.

Selocan dedi ki...

Abi seni tanıyorum zaten. Benim sözüm meclisten dışarı :)

Adsız dedi ki...

demek ki neymiş, mercan rengiymiş

Unknown dedi ki...

ayıp ya koca galatasarayın forması mercanlı krem renkli mi olacak

Seco dedi ki...

ya gerçekten komedi. biliyorduk parçalı çıkmayacağını ama yine de bir umut bekledim bişey yazmadım.
Madem Ali Sami Yen'e veda için çubuklu forma yapılacak bu Ali Sami Yen'deki son sezonda giyilir (yada bizim durumdaki gibi yarım sezonda) Arsenalin Highburydeki son sezonunda giydiği bordo forma gibi. Seyrantepeye geçtikten sonra neden giyelim ki?
Yeni stadda geçince ocak ayında da süper bir parçalı çıkarırsın onu da 1.5 sezon giyersin.
Hem veda forması çok star hem yeni stad gazıyla parçalı çok star. Al sana pazarlama stratejisi. Bu benim aklıma geliyor da kulüpte kimsenin aklına gelmiyor mu?
İngilterede de bazen home formalar 2 yıl kullanılıyor ama çıktığı zaman zaten belirtiliyor "2008/10 home" diyolar mesela.

Formalar hakkında yorumum da somon çok güzel alıcam. Kremdeki aslan figürünü beğenmedim daha güzel olabilirdi.

Sercan dedi ki...

Mediakitdeki pembe degisik renk
garip

Sercan dedi ki...

büyük resimler
http://img814.imageshack.us/img814/1384/2289mercanforma.jpg
http://img59.imageshack.us/img59/9189/arslanforma.jpg
http://img715.imageshack.us/img715/2859/galatasaray2289mercan.jpg
http://img191.imageshack.us/img191/5150/galatasarayarslan.jpg
http://img5.imageshack.us/img5/5973/galatasaraypar.jpg
http://img193.imageshack.us/img193/4822/parcaliforma.jpg

Adsız dedi ki...

aslan mı arslanmı ?

Selocan dedi ki...

Arslan

Arslan Nihat Bekdik

Sercan dedi ki...

Arslan ve Aslan arasindaki fark nedirki?
Bana göre en güzeli krem. Adidas cizgilerin dikilmis olmasida cok daha kaliteli gösteriyor formayi. Logo ve yildizlar yine berbat. Yildizlarda baya büyümüs.
]http://img191.imageshack.us/img191/5150/galatasarayarslan.jpg

beton dedi ki...

Öncelikle Selocan'a ve diğer dostlara koca bir teşekkür. Çok uğraştılar doğru bilgiyi vermek için.

Sonra, Selo'ya koca bir tebrik. Artık Batı'daki anlamda blog habercisi oldu. Medyaya haber atlatıyor ve buna bayılıyorum. Tebrikler Selo :)

Ve tabii beklenen an!
Bu "Mercann"ın rengine kim pembe (çingene pembesi, fuşa, siklamen, vd.) dedi bilemem ama bu başka tok bir renk ve muazzam olmuş. Siyah şortla birbirlerine bu kadarmı yakışır yaw. Allah ayırmasın ;)

Deplasman (Aslan bej) beklediğim gibi sade olmuş - Aslan ilustrasyonu dışında tabii. Çok şık. Hep söyledim (yok alıntıladım yani), Beyaz forma Tanıl Bora'nın dediği gibi son gün pazardan giydirilmiş çocuğa benzeyen Anadolu takımların başvurduğu bir ucuzluktur. Galatasaray'a böyle şık ve ayrı bir nötr forma yakışırdı ve yakıştı da. (10 seneden fazla olmuştur, Premier League özetlrinde Liverpool'un üstünde gördüğümden beri hep GS'ye hayal etmişimdir!)

Klasik parçalı... Uff ulan.. neyse. Olduğu kadar.

Ve.. ben en azından artık kabul etmek zorundayım. Galatasaray bu forma işini gayet iyi beceriyor. Her sene absürd (dikkat çirkin değil)renkleri son derece kaliteli ve şık bir biçimde pazarlıyorlar.

Kıssadan hisse;
Benim elim Mercandan bi tane alır aga!

Cenk

Selocan dedi ki...

@ Cenk

Çok teşekkür ederiz. Ekip ve kaynaklar olmasaydı tek bir yazı bile yazamazdım ben. Bütün teşekkürler ekiple birlikte kabülümdür.

Formalar hakkında tek tek değerlendirme yazısı yazacağız. Biraz ortalık durulsun. Geceye gelir yazılar :)

Ancak şunu söyleyeyim, en güzel formamız yine 3rd formamız olmuş... Krem forma da ise çok büyük beklentilerim vardı. Biraz hayalkırıklığı yaşadım.

Görkem dedi ki...

Gstv'de tanıtım filmlerini izledikten sonra kişide 3 formada da store'a gidip almam lazım hemen duygusu uyandırıyorsa ki bende uyandırdı bu iyi bir pazarlama şeklidir.Arslan ve Mercan 2289 çok güzel.Herkez o kadar tepki gösterdi ama internette yorumlara baktımda ılımanlaşmış yorumlar.Birde climacool teknolojisi kullanılıcakmış.

semih dedi ki...

Parçalının yeni parçalı diye yuttturulması skandal. Adamlar resmen yeni sezon forma lansmanına parçalıyı da almışlar yahu. Ben somonla kremi tanıtırlar diyordum. Komedi. Kollardaki siyah-beyaz avea reklamlarını bile değiştirmeye tenezzül etmemişler adamlar.

Krem renk forma en beğendiğim.

Somona ısınamıyorum. Isanamayacağım da sanırım.

10 üzerinden bir değerlendirme yapsam,

Parçalı 5,

Somon 6,

Krem 7.5,

gibi bişey olurdu sanırım.

semih dedi ki...

ha ek olarak,

selocan'a da çok teşekkür ederim. çok emek verdi.

ayrıca, başta okan olmak üzere tüm tasarımcılara da teşekkürler. elbet sesinizi duyan çıkacak bir gün.

liverpoolandkop dedi ki...

Video eksik çevrilmiş, Arda'nın yataktan fırladıktan sonra ki bölümünü neden çekmemişler?

Ben söyleyeyim.

Arda'ya "oğlum kalk yeni 10 numara formalar gelmiş" diye telefon gelir, Arda yataktan formasıyla koşarak fırlar ama Store'a gidince göt olup kalır, çünkü yeni forma diye zaten sırtındaki forma satışta olur.

liverpoolandkop dedi ki...

@semih

Sırf o kollarda ki şaçma siyah-beyaz avea reklamlarının rengini değiştirseler bile geçen sezon parçalı almasına yine parçalı alanlar olurdu. Ama şimdi parçalı bence satılmayacak bile, bu sene satışlarda Arslan birinci olur.

Unknown dedi ki...

olur olur :D ama krem formayla ilgili çiziminizde kendi adıma konusayım beklentilerimi o kadar yükselttinizki çök üzüldüm ortada görünce :S:(( keşke yandan olsaydıı..diğer sitelerde kreme bayılmışlar kendi kendime siz bide tahminlerdekini görseydiniz diyorum :D neyse h.o formalarımız sizede tebrikler..3 te 3 :))

ismailinc dedi ki...

aylardır yeni sezon formaları hakkında en ufak bir ayrıntıyı bize anında ulaştıran selocan ve arkadaşlarına blog takipçileri olarak sonsuz teşekkürler. sizin sayenizde bugün 19.05 te hiç şaşırmadık. biliyorduk zira. darısı gelecek sezonun başına :)

parçalı konusu çok konuşuldu, hayal kırıklığı. yarım sezonda olsa yeni bir kalıbın üstünde görmeliydik.

krem rengi benim favorim, aslan figürü fazlalık ama rahatsız etmiyor. krem in kırmızıyla uyumu çok hoş.

mercan forma, ilk somon rengi diye duyduğumuzda ettiğimiz endişeyi kovarcasına asil duruyor. siyahla uyum mükemmel.

adidas ın kalıpları bu sene hoş bence. dikiş yerlerinin renkli olması güzel duruyor.

moda defilesi gibi bir kokteyl yerine böyle interaktif tanıtım da orjinal bir fikir.

sonuç olarak parçalı konusu hariç benim her şey hoşuma gitti.

calibra dedi ki...

Selocan'ı canı gönülden tebrik ediyorum. Kaynakları doğru biçimde yönlendirerek aktardı buraya...

Ellerine sağlık.

Ben de gece yazarım formalarla ilgili düşüncelerimi.

liverpoolandkop dedi ki...

@Selocan

4. forma yakında denilmiş de TFF'ye lig başlamadan bildirmek zorundayız diye biliyorum. Senin bildirim tarihi yada TFF'nin .pdf olarak ne zaman sitesine ekleme yapacağı konusunda bilgin var mı?

Selocan dedi ki...

Herhalde zaten TFF listesinde yer alacak o forma. Tanıtım da o gün yapılır. 7 Ağustos'tan önce hallolur o iş sanıyorum. Olmadı 4. forma konusunda biraz daha bilgi veririz sizlere :)

Berker DURMUŞ dedi ki...

Geçen seneki 2288 ve cesaret formalarımızın kumaşı bana çok kalın gelmişti, bu senekilerin kumaşı güzel olmuş :)

Berker DURMUŞ dedi ki...

Geçen seneki 2288 ve cesaret formalarımızın kumaşı bana çok kalın gelmişti, bu senekilerin kumaşı güzel olmuş :)

L dedi ki...

ulan...

Berker DURMUŞ dedi ki...

Bu arada bilen arkadaşlar varmı yine taraftara satılan formalarda ülker yazısı olacak mı? Geçen sene fb nin formalarda yoktu mesela, bu sene onlarda durum nedir?? Bide bizim ülkerle farklı bi sözleşmemiz mi varki taraftarın formalarıda ülker yazıyor?? nefret ediyorum bu durumdan

Selocan dedi ki...

Ülker reklamı olacak satılan formalarda da. Hatta oldu bile GSstore.org da mevcut..

ahmetcan_48 dedi ki...

Açıkçası şunu söylemeliyim ki krem formaya bittim. Mükemmel olmuş. Keza pembe forma da öyle. Bu sene bu iki YENİ forma da yerinde ve harika olmuş. Krem formayı almayı düşünüyorum. Lakin parçalı konusundaki fikirler malum. Keşke diyor insan demesine ama, bu bir pazarlama stratejisi olduğu için çok da fazla bir şey söyleme şansı elde edemiyorsunuz. Sezonun ikinci yarısında çıkacak olan ASY çubuklu formadan dolayı çıkmaması daha isabetli gibi duruyor. Selocan üstadın da dediği gibi, bir sezonda iki tane home forma giymek son derece yanlış ve gereksiz bir durum (Örnek: 2006-2007 sezonu, hem parçalı hem de çubuklu home). Bence, kulübün izlemiş olduğu bu pazarlama stratejisi doğru ve yerinde. Bununla birlikte formalardaki detaylar da çok hoşuma gitti. Aslan figürleri ile sırt çerçeveleri müthiş. Fontlar ise geçen seneki rezalet fontlara göre hayli hayli güzel. Yeni sezon formaları ile ilgili düşüncelerim bunlar. Şimdi de çubuklu ASY formasını iple çekiyorum. Son olarak blog ekibine bir teşekkür etmeyi de kendime vazife sayıyorum. En başından beri yeni sezon formaları ile ilgili en doğru ve en güncel haberleri bizlerle paylaştıkları için kendi adıma ekibin hepsine teker teker teşekkür ediyorum. Ne olursa olsu şunu da belirtmek istiyorum. Bu işin üstadı da kralı sizlersiniz :) Saygılarımla

victorieux dedi ki...

tanıtım fimleri ciddi anlamda çok ama çok güzel olmuş.hepsini bilgisayarıma kaydettim açıp açıp izliyorum.muhtemelen siteye ocak ayında 4. forma için de yeni tanıtım filmi gelecek.pazarlama aş'ye de helal olsun demek gerek.son 2 senedir muazzam işler çıkarıyorlar.

çıkan iki forma da renkler beklediğim gibi olmuş.aslanlı forma hikayesiyle rengiyle cidden çok güzel ama sanki daha da güzel olabilirmiş gibi geldi bana.sene içerisinde mutlaka kırmızı şortla da kullanılmalı.mercan forma başından beri sıcak bakmadığım bir formaydı siyah renk şort ve çorapla paçayı kurtarmış.az giyildiği takdirde problem yok.en kötüsü ise geçen seneki parçalı formanın bu sene de kullanılması. adidasın bu sene almanyaya meksikaya kullandığı kalıpları düşününce üzülmemek elde değil.o kalıp parçalı için çok uygundu,yazık oldu resmen.bir de dünya kupasındaki dar kesim formaları görünce bizde de öyle olur diye çok umutlanmıştım ama forma kesimleri yine eskisi gibi.formaların arkasındaki numara yazılan kısım mercan formanın videosunda kalkan gibi gösterilmiş o detay çok hoşuma gitti.

son olarak selocana ve ona bilgi gönderen kişilere ayrı ayrı teşekkür etmek gerek.blog a her yazılan harfi harfine tuttu resmen.sayenizde ilk defa formaları beklerken heyecanlanmadım:)

Selocan dedi ki...

Çok teşekkür ederiz. Ekip işi bu blog benim tekelimde değil. Lappap Hocam Calibra ve Kaynaklarımızla beraber yazıp çiziyoruz. Teşekkürler hepsine :)

genius dedi ki...

krem formayı büyük umutlarla bekliyodum ama umduğum gibi çıkmadı maalesef, kullanılan aslan resmi kötü ve ayrıntılarının parlak kırmızı olması yakışmamış,ya koyu kırmızı ya da kahverengi olsa daha iyi olurdu...

maRco dedi ki...

mercan!! formanın logo etrafındaki aslan kabartmaları sanki uzaktan bekınca kelebek gibi geliyor ya bana yada gram hazetmediğimden bok atıyorum belkide :D

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır