Bu Blogda Ara

19 Temmuz 2010 Pazartesi

MAHSUN KIRMIZIGÜL


Galatasaray'ın Pembe forma için bir tanıtımı filmi çekeceğini yazıp duruyoruz son 2 başlıktır, bu da 3.sü olsun. Konusunu bilemezsek de film hakkında bir kaç bilgiye ulaşmış bulunuyoruz. Çekimleri Ali Sami Yen'de yapılan filmin yönetmeninin Mahsun Kırmızıgül olduğu söyleniyor. Şarkıcılığı bıraktı mı, bırakmadı mı pek bilgim yok, ancak uzun zamandır yönetmenlik yaptığını biliyoruz hepimiz. Bir zamanlar "Alem Buysa Kral Sensin" şarkısını "Alem Buysa Kral Cimbom" olarak değiştirip, marş yapan Mahsun Kırmızıgül, bu kez bir tanıtım filmi için tekrar Galatasaray'a yardımcı olmak istemiş (ya da kulüp seçmiş, bilemiyorum). Ayrıca Pembe formayı da çok beğendiğini duyumladık. Konusunu veya formaya işlenecek olan temayı-hikayeyi öğrenirsek, buraya yazarız. Olmadı 1 hafta içinde gösterilir zaten. Bildiğiniz üzere forma lansmanımız internet üzerinden yapılacak.

Ayrıca Fenerbahçe'nin de geçmiş klasik dönem formaları ile çekilmiş bir filmi olacakmış (belki de olmuştur) Onlar green box'ta bilgisayar ortamında çekmişler ve nostalji formaları kullanarak değişik bir reklam filmi yapmışlar. Yakında o da yayınlanır. Fenerbahçeliler'e duyurulur.

-Lappap'tan:Bir de şöyle bi'şey var. Mustafa Altıoklar filan deniyor, koyalım şuracığa. Buyrun. Hakan Akkuş'a teşekkürler.


17 yorum :

Anoz dedi ki...

of be, ne hallere düstük...!

Selocan dedi ki...

Yahu işi görmeden ön yargı ile bakmamak lazım.

Anoz dedi ki...

sevmiyorum mahsun kirmizi gül denen adami, ve filimlerini de kamu görüsünü karsi hic iyi bulmuyorum o yüzden...! Hani yönetmenligini begenmiyorum...! ama eni sonu reklam amacli bir filim, izleyip görcez! hehe umarim euro2012 filmden iyi olur (onu mahsun yapmamisti biliyorum)

b.p. dedi ki...

Gazetelerde de filmi Mustafa Altıoklar'ın çektiği yazıyor. hatta İstanbul çekimleri bitmiş şimdi takım kampına gidip futbolcularla çekimleri tamamlicakmış.

Selocan dedi ki...

görgü tanıklarımız var :)

topalsolucan dedi ki...

Forma tanıtımının ne zaman yapılacagı konusunda kesin tarih varmı?

topalsolucan dedi ki...

forma lansmanımız internet üzerinden nasıl yapılacak canli şekilde izlenilcek mi? Resmi site duyurur depil mi?

victorieux dedi ki...

galatasaray sözlükte birisi bu seneki parçalı formanın metin oktay konsepti ile çıkacağını ve en güzel parçalı formanın o olduğunu yazmış.kaynak olarak reklam filmini çeken gruptan birisini göstermiş.

http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=434982

Selocan dedi ki...

@ topalsolucan

Kesin bir tarih yok, ancak ilk maçımız olan 29 Temmuz'dan 1-2 gün önce çekilen reklam filmleri ile tanıtımı yapılacak. Resmi site umarım duyurur. Ancak 27-28'i tanıtım yapılır.

@victorieux

Parçalının değişmeyeceğini 50 kere teyitledim :) Ayrıca indirime de gidilmedi o forma. Ben hala değişmeyecek diyorum. Bekleyip göreceğiz 1 hafta içinde.

müşkülpesent dedi ki...

bu arada kewell 99 numaralı formayı giyecek

müşkülpesent dedi ki...

bu arada kewell 99 numaralı formayı giyecek

Selocan dedi ki...

Aman ya hiç sevmediğim numara tarzı. 99 ne abi. Ümit Karan mı tavsiye etmiş. Aydın vermemiş mi 7 numarayı... Tek temennim Kewell'ın 7 giymesiydi, yazık olmuş.

okanöztoprak dedi ki...

Fenerbahçe nin forma tanitimi 23 temmuz, ilgilenenlere..

99 numara mi ? Allah belanizi vermeye, en kicik kaptigim numaradir :) Ama zamanla sevmeye basliyacagiz.

victorieux dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
karıncaezmez dedi ki...

Demek ki neymiş her bilgiye atlamamak lazımmış, daha bir çok verdiğiniz haberinde yanlış olduğunu burdan duyurayım.

Selocan dedi ki...

@karıncaezmez

Ya ne kadar acımasız insanlarsınız. Biz daha kulüpten 3-5 kişi formaları bilirken, karga bokunu yemeden, 3 ay önce formaları sizlere söyledik, sen kalkıp 5dklık filmin yönetmeni yüzünden neler diyorsun. Her habere atlamıyoruz biz. Kulüpten en yakın kişilerle, hatta kulüpten insanlarla konuşup bu haberleri yapıyoruz. Biraz saygı göstermek bu kadar mı zor ?

Koyduğun blog isminin kim olduğunu, nasıl biri olduğunu biliyorsundur umarım...

L dedi ki...

@karıncaezmez:

hocam eğer kesmiyosa gider sen öğrenir millete duyurursun. hadi yallah.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır