Bu Blogda Ara

5 Temmuz 2010 Pazartesi

MOLA


Formaların tanıtım gününe kadar blogdaki yazılarıma ara vermek istiyorum. İstanbul dışına kaçamasam da buralarda kendi çapımda bir dinlenme tatili yapacağım. Çok sansasyonel bir haber olmadığı sürece tanıtım tarihine kadar yokum. Bu sebeple yapacağınız yorumların onayı gecikebilir, kusura bakmayın. Yeri gelmişken ben buralarda yokken tekil ziyaretçi sayımız 200.000'i aşabilir. Ayrıca 550.000'e yaklaşan toplam ziyaret sayısını da, şu günlerde geride bırakabiliriz. İlginiz, alakanız için size çok teşekkür ederiz. Biz temadan şaşmadan, sadece meraklısına hitap etmeye devam edeceğiz. Tekrar çok teşekkür ederiz.

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına şu gün başladı. Yeni sezon hazırlıklarına, yeni sezon kamp ürünleri ile girdiler. Yazımın sonunda sizleri bu kamp ürünleri ile başbaşa bırakıyorum. Sırtına ülkeri basıp satmaya başlarlar yakın zamanda.




Bu arada biz de moladan sonra yeni sezonu açtığımız zaman, büyük bir transfer ile geri dönüş yapacağız. Emre Gültekin blogumuza katılacak ve tecrübelerini bizimle paylaşacak. Ayrıca bir alt blog fikri daha geldi aklıma. Ona da 1-2 yeni transfer olacak. Fakat o blog, zannediyorum Ocak ayını bulur. Herkese iyi haftalar dilerim.

9 yorum :

Sercan dedi ki...

http://4.bp.blogspot.com/_ouuuojZNI6c/TDHeVKQQ-KI/AAAAAAAAHK8/I7dXcyNx58M/s1600/2010-07-05_161605.jpg

Üstde baska kirmizi var. Sort bizim kirmizi

calibra dedi ki...

2004-2005'te Adidas ile kullanmaya başladığımız tam renklerimize döndüğümüzden beri, antrenman/kamp kıyafetleriyle bir renk karmaşası oluyor.

Antrenman kıyafetlerinin sarısı ve kırmızısı daha bir açık/farklı ton...

Bu sezon da aynı muhabbet olmuş.

Yıldırım dedi ki...

gerçi hep dillendiriyorum ama gene fırsat çıktı.. antreman forma ve kaprileri adidas global fabrikalarından gönderiyo, yani tayland da dikiliyo yanılmıyosam.. formalar ve şortlar ise adidas'ın türkiyedeki fason fabrikalarında dikilip yollanıyo kulübe.. ilk kez yurtdışı malıyla türk malı aynı renkte üstüste denk gelince foyası iyice meydana çıktı.. bizim formada kullanılan renk, bırakın vişneyi kahverengiye dönmeye başladı zaten.. şortlardan da görüldüğü gibi ne kadar soluk bi kırmızı olduğu meydanda.. bi allahan kulu da çıkıp ne bu rezalet diyemez mi bu kulüpte ya..
yeter artık tek bi kırmızı istiyorum adidas'tan!!!!!!
(Bu arada ne zamandır, antreman ürünleri niye hep siyah çıkıyo diye düşünüyodum, geçen senede kırmızı ve siyah tshirt vardı, sanırım tshirt haricinde malzemeler yetişmemiş henüz, hiç diilse kırmızı olsun bari bu sene.)

ahmetcan_48 dedi ki...

Harika bir haber bu. Açık renkler umarım formalara da yansır. Bugün aldığım en güzel haber :)

pepino dedi ki...

su logo ve reklamları daha asaglı koysalarmıs. butun klupler adidasın yanına koymus besiktas dahil (!)

Miawaze dedi ki...

http://img820.imageshack.us/img820/9536/38255415560683165840618.jpg


Acaba :=) ?

victorieux dedi ki...

http://img18.imageshack.us/img18/9536/38255415560683165840618.jpg

somon forma görüntüsü!!

L dedi ki...

ouv.

joyous dedi ki...

şortun kırmızısı ile tişörtün kırmızısı arasında ton olarak baya bir fark var. sebebi ne olabilir. özensizlik değildir inş.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır