Bu Blogda Ara

20 Temmuz 2010 Salı

SON TEYİTLER


Birkaç gündür acele başlıklar açıp duruyorum. Bir yandan o başlıkları açarken, diğer yandan da birkaç kez daha bilgileri teyit ettirmeye çalışıyorum. Sağolsun Sercan Sevinç bize bu konuda çok yardımcı oluyor. Yazdığımız haberlerle uyuşmayan başka bilgiler gazetelerde ve GS Sözlükte yazılıp çiziliyor, son teyitleri toparlayarak bu başlığı açıyorum. Bundan sonra yeni formalar ile ilgili resim ortaya çıkmadığı sürece yeni bir bilgi yazmayacağım, kafalar çok karıştı çünkü.

Öncelikle tanıtım tarihi; Takım 25 Temmuz'da kampı noktalayacak ve 29 Temmuz'da da ilk resmi maçını oynayacak. O ilk resmi maça kadar formalar tantılacak ve 25 Temmuz'dan önce olması zor gibi. Kısacası 26-27 veya 28 Temmuz tarihlerinden birinde formalar tanıtılacak. Keşke daha önce olsa, ancak kamp bitimine kadar beklenir diye düşünüyorum, kaynağım da bana bu bilgiyi verdi.

Reklam filmi ile ilgili olarak; Burada bir düzeltme yapmam şart, reklam filmi sadece pembe forma ile ilgili olmayacakmış, bütün formalarımızı tanıtacak bir reklam filmi çekiliyormuş. Formalarımızın internet üzerinde, bu film ile birlikte tanıtımı yapılacak. Kısacası ben en başta pembe formaya çekiliyor demiştim, Sercan beni düzeltti. Bütün formalarımızın yer aldığı bir film olacakmış. Yönetmeninin bazı gazetelerde Mustafa Altıoklar olacağı konuşuluyormuş. Sercan'a gelen bilgi, zamanında alem buysa kral cimbom şarkısını yapan kişinin bu filmin yönetmeni olduğu yönünde. Bu kişi ise Mahsun Kırmızıgül. Bakalım hangisi doğru çıkacak. Yönetmen ne kadar önemli gerçi, film güzel olsun da... Ancak bize gelen bilgi Mahsun Kırmızıgül olduğu yönünde...

Çubuklu formanın gelen tepkiler yüzünden ilk yarı çıkacağı konuşuluyormuş forumlarda. Son olarak onu da teyit ettirdim. Çubuklu, sezonun 2. yarısı çıkacak satışa, futbolcular da tıpkı geçen sezonun cesaret forması gibi 2. yarıda giyecekler ASY anısına tasarlanmış bu formayı... Son teyit budur. Artık filmde yer almış mıdır bilemiyorum. Eğer diğer formalarla beraber 1 hafta içinde tanıtımı yapılırsa da affınıza sığınıyorum...

En muallakta olan konu Parçalı konusu. Ben pek çok kez kaynağıma bu bilgiyi teyit ettirdim. En son GS Sözlükte Parçalı değişecek konusu yazılınca, bir kez daha mailleştim. Son bilgi de değişmeyeceği yönünde. 09-10 sezonunda giydiğimiz formanın aynısını giyeceğiz. Bu bilgide oldukça ısrarcıyız. Parçalı değişmeyecek... Zaten diğer formaların bilgilerini yaklaşık 3 ay önceden size aktardık, bu son 3 aydır da sürekli güncellenen bilgileri buraya yazdık. Dikkat ettiyseniz parçalı hakkında hiç bir bilgi yazmadık (aynı olması dışında). Eğer yeni bir forma çıkmış olsaydı, mutlaka ama mutlaka öğrenirdik. Ya kulüp home formasını çok iyi sakladı ki, ihtimal vermiyorum, ya da yeni bir forma tasarlanmadı. Kaynağım da ısrarla tasarlanmadığını söylüyor. Parçalının diğer 3 formanın aksine indirime gitmemesi de bir anlamda teyit. Ancak herşeye rağmen parçalı değişirse de, her türlü küfre ben açığım :)

Her gün başka forumlarda, sözlüklerde, gazetelerde, başka başka bilgiler ortaya çıkıyor. Herkesin de kafasının karıştığına eminim. Benim karıştı. Son aldığım teyitler bunlar, eğer birinde bile yanıldıysak affola... Tanıtılana kadar başka bilgi yazmayalım da bu sıcaklarda kafamız iyice yanmasın.

5 yorum :

Adsız dedi ki...

Galatasaray Pazarlama A.Ş, 2010-2011 sezonunda futbol takımımızın giyeceği yeni formaların tanıtımını, bu yıl interaktif ortamda gerçekleştirecektir. Formalarımız ve konseptleri, 27 Temmuz Salı günü yapılacak lansmanda, yönetmenliği Mustafa Altıoklar tarafından gerçekleştirilmiş kısa filmlerle tanıtılacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü, bir ilke daha imza atmış ve çekimlerde film endüstrisinde gelinen son teknolojiden faydalanmıştır. Yaptığımız çalışmalarla ilgili bilgileri www.365g24s.com adlı internet sitemizden takip edebilirsiniz.

havyarsız dedi ki...

27 temmuzda lansman olacağı resmi olarak açıklandı.

mustafa altıoklar çekmiş filmleri.

bu da formaların sitesi http://www.365g24s.com/

E dedi ki...

ASY anısına yapılacak çubukluyu ASY'de giymemiz gerekirdi. Aslantepe'ye geçince çubuklu giymek nereden çıktı? Kimin fikriyse Galatasaray annanelerine kilometrelerce uzak olduğu besbelli.

Çubuklu ilk yarı giyilirdi, Aslantepe için ADAM AKILLI parçalı yapılırdı vs vs vs.

365G24S sitesi ve lansman olayı çok güzel düşünülmüş ancak ÜLKER reklamı, parçalı formanın kumaş kalitesizliği, armanın bit kadar olması neredeyse tepesindeki 3 yıldıza ezilmesi, parçalının 'klasik değerler' üzerine değil kafalarına göre desing edilmesi, fontun hala kaba-saba seçilmesi ve original bir fontun yıllardır kullanılmaması beni fazlasıyla üzüyor. Sinirlendiriyor. Forma almaktan uzaklaştırıyor.

Bakalım haftaya bugün nelerle karşılaşacağız...

semih dedi ki...

parçalının eski parçalı olması skandal bir karar. ben hala bir sürpriz bekliyorum, beklemek istiyorum. film olayı değişik bir fikir fakat pembe ve krem rengi forma için film çekilmesi ne kadar doğru olur o konuda emin değilim. o açıdan da parçalının tasarlanmış olabileceğini umuyorum. 2 forma için film çekilmesi garip olur.

selocan formalar istediği kadar değişik olsun senin söylediklerinden, aylardır büyük emek sarfediyorsun bu konuda.

kulüp oligarşik yapılanmasını devamda ısrar edip bizi takmadı ama tasarım yapıp zaman harcayan herkese teşekkürler. emeklerinize sağlık...

Anoz dedi ki...

GS Storeda dedigin gibi diger formalar indirimli, ama bu arada parcalida hic bulunmuyor, büyük sürpriz mi olur artik aynisimi tasarlanir izleyip görcez! Bu arada site cok güzel yapilmis, umarim server kapasitesi yüksektir, cünkü ayin 27 kesinlikle GS taraftari siteye hükm etecek...!

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır