Bu Blogda Ara

21 Temmuz 2010 Çarşamba

YAKALANMIŞ EN GÜZEL RESİMLE PEMBE FORMA


Sercan Sevinç az önce bana ligtv'nin sitesinden yukarıdaki resmi attı. Habertürk Gaztesi'nin çekmiş olduğu en başarılı resim. Kendi logolarını da ufak tutmuşlar. En ayrıntılı olarak yakalanabilmiş foto bu sanki. Elbette bu formaya bu kadar yaklaşabilmeleri düşündürücü. Kulübün büyük bir hatası... En sağda Ali Turan'ın hafif sırtını dönmesi ile sizlere yaklaşık 2 ay önceden duyurduğumuz, içinde numaraların yer alacağı Galatlar çerçevesi de gözükmüş. Ali Turan'a bu jesti için teşekkür edelim. Benim tahmin ettiğimden biraz farklı. Ben sadece çerçeve olacak diye düşünüyordum, ancak çerçevenin içini daha koyu bir somon rengi ile doldurmuşlar. Güzel de olmuş. Bir alt başlıkta da dedim, formayı gayet beğendim. Bir 3rd forma için oldukça güzel seçilmiş...

Formanın kapsamlı anlatımını, resmi tanıtımdan sonraya bırakalım. Şimdilik sadece resimlere bakın. Ancak forma üstünün, şort ve çoraplarla uyumu mükemmel ötesi...

15 yorum :

rtamer18 dedi ki...

habertürk'e baktım şimdide çerçeve sanki galatlar arması gibi değil daha çok kareye beniyor buda link:
http://galeri.haberturk.com/galeri/index/403180/1/19#galeri
en belli hali

rtamer18 dedi ki...

habertürk'e baktım şimdide çerçeve sanki galatlar arması gibi değil daha çok kareye beniyor buda link:
http://galeri.haberturk.com/galeri/index/403180/1/19#galeri
en belli hali

Sercan dedi ki...

evet
Ne galatöar nede efendiler logosu

Adsız dedi ki...

Selo farketmedin sanırım..
Krem renkli aslan figürlü forma da görünüyor.

9. fotoğraftı sanırım tam hatırlamıyorum, Aykut giymiş. Aslan silüetine kadar herşeyi görünüyor detaylı bakıldığında.. Blogta da yayınladım zaten :)

Arda1905 dedi ki...

bu hangi adidas designi?

Selocan dedi ki...

@tanjuyanar

Arjantin Dünya Kupası home forması kalıbı, yanlış görmediysem...

Selocan dedi ki...

@FCN

Aynı aslan desenli forma ile bir de kaleci forması yapmışlar herhalde. Tam göremiyorum. =) Ancak ilerleyen dakikalarda yazarım yine de ne olur ne olmaz diye. Teşekkür ederim haber için..

Adsız dedi ki...

@ Selo

Geçen sene Fener'in arma formada yaptığı gibi. Hatırlarsan arma formayı kalecileride giyiyordu, oyuncularda giyiyordu bazı maçlarda. Ayrıca çekimlerde dikkatini çektiyse Emirhan'ın giydiği füme renkli bir kaleci forması var.

Son derece hoş, zarif ve şık.

Unknown dedi ki...

fenerliler hemen bizle dalga geçmiş sitede pembe giydiler sonunda diye

Yıldırım dedi ki...

formaları detaylı ve büyük boyutta görmek isteyenler nette dolanmak yerine bir tane haberturk gazetesi alsınlar bence, poster yapmışlar formaları resmen.. numaralar için ayrılan yer galatlar logosu değil daha çok 99-00 çubuklu formanın çerçevesine benziyo.. Aykutun üstündeki forma gold renkli kaleci forması.. Şortunda yeni bi fontla 10 yazıyo (niyeyse, Arda da 1 giycek heralde bu sene:).. Şorttaki çizgilerde baskı değil dikişle işlenmiş..

Morphosis dedi ki...

fonlarda aynı farkettıysenız içi dolu hali gibi

Haketo Zaman dedi ki...

abi şortta sağ bacaktaki ince çizgi ve logonun üst baldırın ortasında bulunması da şortu almayı faz kılan etkenler heralde.

Dil çıkaran oğlan dedi ki...

fontlar ne geçen sene nede 365g24s de olan allstar resort tipi gözüküyo burda. werder bremen in nike e geçmeden önceki son senesindeki fontlar gibi.

http://images.diyarbakirspor.org/markus-rosenberg.jpg

rtamer18 dedi ki...

logonun yanındaki aslanlara ne oldu göremedim onları??

rtamer18 dedi ki...

pardon çerçeve galatlar dikkatli bakmak lazım sadece

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır