Bu Blogda Ara

7 Ocak 2011 Cuma

175


Eğer hakikaten şu formaya 175 lira istiyorsanız size yazıklar olsun. Berbat kumaş kalitesi, 5 sene öncesinin forma teknolojisi ile üretilen formaya 175 lira istemek, milleti s.kmek demek. Başka da bir şey değil. Bir formaları kirletmediğiniz kalmıştı, aferin size.

Store bu formanın göğsünde TT Arena baskısı olmayanını da satacaktır. O muhtemelen diğerleri ile aynı fiyatta olur (92 lira). Kıçıkrırık bir TT Arena baskısı basıp, özel forma diye kakalayıp, fiyatı 2'ye katlamak bizim rezalet yönetimin aklına gelir bir tek. Maliyeti 15 lira bile olmayan formaları her sene 3-5 lira arttırmanız yetmezmiş gibi, üstüne 1 lira bile harcanmadan basılan TT Arena baskılı formayı 175 liraya satmak... Yazıklar olsun.

Defolun gidin de kurtulalım artık.

14 yorum :

KEREM dedi ki...

Sene başında düşünmeden gittim Parçalı aldım.Öğrenci halimle bunu da düşünmeden alacaktım 90-100Tl civarı olsaydı ama yazıklar olsun böyle yönetime!!!Avrupa'da elit takımların 1. kalite formaları bile bu kadar pahalı değil!!!!

Adsız dedi ki...

Bu formanın bir de "Ali Sami Yen'e veda" şeklinde olanı varmış, üstünde TT Arena amblemi de yok ve normal fiyattan satılıyormuş o forma. Forma+isim 108 lira oluyor yani.

TT Arena baskılı formaya 175 lira verip alan olacak mı acaba çok merak ediyorum..

Selocan dedi ki...

Evet normali de var da abi bu ne şimdi. Adam skindirik bir baskı basıyor 2 kat artıyor mu fiyatı formanın. Böyle adam kazıklamayı da görmedim ben açıkçası. Yap bütün formaları böyle, sat 95'ten

rtamer18 dedi ki...

Benden Hızlısın Abi Bende Fotoğrafları Koyup Yayinlicaktım Şimdi Carlosun Bacağını Geçirdiler Bize Ben Aslan ı aldım diye üzülüyordum bunu alırdım diyodum ama s.kici kulüp gene yapacağını yaptı geçirdi bize
http://defutbola.blogspot.com/2011/01/pazarstore.html
buda benim yazı

semih dedi ki...

bunlar katıksız şerefsiz, haysiyetsiz adamlar.

alın o ttarena işlemesini götünüze sokun.

ben şimdi şunu merak ediyorum -forma işinden bağımsız olarak-,

aslantepe açılışından sonra bakalım kaç galatasaraylı yelkenleri suya indirip de bu aciz herifleri baş tacı edecek? esas felaketimiz de o zaman başlayacak.

allah belanızı versin yönetim kere.

Taner357 dedi ki...

Ilginc ama gsstore'nin Almanya subesinde 49 euro yaziyor. Yani Türkiye fiyatindan bir 70 küsür lira daha ucuz. Henüz tüm bedenler yok ama 3XL beden bile ayni fiyatsa öyle kalir sanirim. Yok hani alacagimdan degil, paylasmak icin yazdim buraya :)

http://www.galatasaray-store.de/products/Brandneu/ORIGINAL-ADIDAS-UBUKLU-TRIKOT.html

Selocan dedi ki...

Abi yazıyı okuyun. TT Arena baskısı olan forma 175 lira. O sağ göğüsteki baskı olmayanı da satılacak. O 92 lira olacak. Bu baskı herhalde elmastan falan ondan bu kadar pahalı.

Taner357 dedi ki...

Haklisin hocam, kacirmisim o kismi adamlara söverken :)

Selocan dedi ki...

Ben çok sinirlendim bu işe. Ulan özel forma mı bu. Zaten var olan bir formaya 5'e 5 ebatında baskı yapmışsın bunun sana maliyeti ne olur. Millet özel forma diye bambaşka formalar yapıyor ne bileyim 150 ile sınırlı tutuyor da bu kadar pahalı olmuyor. Tabi onların kumaş kalitesini falan da geçtim. Ben bile almayabilirim bu sene forma falan.

Thiam Jaba dedi ki...

hayatımda 3 forma aldım, birincisi 92 yılındaki sarı show tv forması, belk 92 de değildir tam da bilmiyorum, gerçi o formayı da bulamıyorum. diğeri marshall formam, bir de metin oktay formam var. dicem odur ki hiç biri metin oktay parçalı forması etmez. bu 175 olayı zaten soygun, adamlar soyguncu. bariz soyguncu, galatasaray'ı kendi şirketleri gibi yönetmedikleri kesin.çünkü galatasaray'ı öyle yönetseler batarlardı. yazıklar olsun soyguncularımıza

KEREM dedi ki...

Açılış Maçına Özel Sınırlı Sayıda Forma 175 TL

15 Ocak 2011 tarihinde oynanacak Türk Telekom Arena açılış maçı olan Galatasaray – Ajax karşılaşmasına özel logolu formalar hazırlandı.

Adidas’la yapılan ortak çalışmayla 4. formamız olan 3 Çubuklu formamız hem Klasik Galatasaray logomuz hem de açılış maçına özel hazırlanan logonun yer aldığı özel bir tasarımla sınırlı sayıda üretildi.

Adidas'ın 2010 – 2011 sezonunda Galatasaray Futbol Takımı için uluslararası Adidas model ve teknolojilerini uygulayarak hazırladığı tüm formalarda olduğu gibi özel bir kumaş teknolojisi kullandığı bu forma, Adidas’ın ClimaCool® adını verdiği bu teknoloji ile spor sırasında vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak dayanıklılıklarını artırıyor.

Sınırlı sayıda üretilen ve Türk Telekom Arena açılış maçında futbol takımımız tarafından sadece o güne özel kullanılacak olan bu formanın yalnızca 250 adeti sadece www.gsstore.org resmi satış sitesi üzerinden 175.00 TL’ye satışa sunulmuştur.

Siz de bu özel formaya sahip olmak istiyorsanız. www.gsstore.org resmi satış sitemizi ziyaret edin.

http://www.galatasaray.org/gspazarlama/haber/8940.php

Selocan dedi ki...

Ben o sınırlı sayıda geiyklerini çok iyi biliyorum. Adamlar 5 sendir 1908 efendiler serisini güya satamadılar. Sadece 1908 adetti 3 senedir raflarda. Hala da yapılıyor satışı. Fiyatı da yarıya indi. Biz de sınırlı diye en başta alıp 2 katı parayı veren ilk skilenler olmuştuk.

KEREM dedi ki...

Her ne sebeple olursa olsun ufacık bir resim için 80TL fazladan veremem yani.Ki dediğin gibi olacak büyük ihtimal seneye yarı fiyatına..

Dil çıkaran oğlan dedi ki...

ya hepsini geçtim 92 değilde 175 e satıyosun ve 250 adet satıyosun toplamda 21 bin tl gibi fazla bi para ediyor. Allah aşkına bi insan çıkıp sölesin bana bu kulüp 21 bin tl ye muhtaçmı ya? Allah bin belasını versin bunların yolda görsem suratlarına tükürücem adamlar tam o. çocukları. Alıcaktım bu formayı bu kadar adi bi forma görmedim. Avrupa formalarını yapıp satmak akıllarına gelmiyo böyle ucuzca şerefsizce yollardan kazıklıyolar milleti. Yemin ederim takımdan soğudum artık yani.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır