Bu Blogda Ara

27 Ocak 2011 Perşembe

5 ŞUBAT MESELESİ

Fanatik yine Fanatikliğini yapmış. Geçen gün Footballove'dan Koray Fransa formasının çıkış tarihini Twitter'dan paylaştı herkese. Ancak paylaşırken Fransa demeyip, "yeni forma 5 Şubat'ta" yazınca Tribündergi bunu Galatasaray forması sanıp retweet yaptı. Ortalık karıştı. Koray düzeltti, Fransa forması 5 Şubatta çıkacak dedi. Tribündergi de sonra düzeltme yazısı yazdı Twitter da. Tabi olan tüm bu gelişmeler, düzeltmeler vs Fanatik gazetesini pek ilgilendirmemiş olacak ki 5 Şubatta yeni formalar satışa çıkacak yazısı gazetede haber olmuş.

Fransa formasının çıkış tarihi 5 Şubat. Adamlar yaklaşık 1 senedir bu formayı tasarlıyorlar vs... Biz ise daha 1 hafta önce anlaşmayı feshettik. Şöyle bir bakıyorum da, akıl var mantık var, 5 Şubat'ta nasıl çıkar yeni forma diye soruyorum kendime.

Tabi şu da var; Nike eğer bunu önceden kurup, örnek bir forma hazırlayıp yönetime gitmişse ve üretime bile hazırız demişse, bilemem. O zaman 5 Şubat'ta gayet tabi ki satışa çıkartılır. Ancak normal şartlarda Adidas ile bu sezon sonuna kadar devam edeceğiz ve bu kadar kısa sürede yeni bir forma tasarlanıp, üretilip, satışa çıkartılamaz.


9 yorum :

alaTURKa dedi ki...

ben öyle düşünmüyorum. 5 şubat gerçek tarih olabilir. nedne dersen adidaslar için sezon ortasında promosyona gitmezdi yönetim. açılış sayfasında promosyon resmi var bu da formaları acele tüketmek istemeleri anlamına gelebilir. zira bu tarz promosyonlar genelde sezon sonu oluyodu.

Selocan dedi ki...

Acele o kadar formayı tüketemezsin. Stokları azaltmak istedikleri doğru ama çok forma patlar ellerinde. Ayrıca Nike tek bir forma üretmiş habere göre. Tek bir formayla 3 ay top mu oynayacağız biz.

alaTURKa dedi ki...

bana kalırsa bu olay çok daha öncesinden belli bi olaydır yani nike ile anlaşmalar zira 1 saatte nike ile anlaşıp sözleşmeyi iptal ettemişlerdir. bizim haberimiz olana kadar en az 23 ay geçmiştir. o zaman içinde formalar çoktan tasarlanmıştır diye düşünüyorum.

Selocan dedi ki...

İşte onu bilemem. O zaman olabilir de böyle sezon ortası anlaşma feshedilir mi öyle bir durumda.

liverpoolandkop dedi ki...

@alaTURKa

Öyle 23 ay öncelerinden falan olsa yada geçtim 23 ayı hadi 3 ay önceden belli olsa, kulüp yeni stada yeni NİKE formalarıyla geçmez miydi?
Yeni stada yeni Adidas'larla geçip 1 ay bile olmadan o formayı neden eskiye ayırsın?

alaTURKa dedi ki...

pordonlarımı sunarım
2-3 ay demek istedim :/

Selocan dedi ki...

Gerek kalmadı zaten Fanatik kendi haberini düzeltti :)

alaTURKa dedi ki...

bi kerede haklı çıkma be selo :D
ne güzelde umutlanmıştım :D

alaTURKa dedi ki...

bu arada nike takımların logolarındada değişiklikler yapıyo yanı kullanılışında mesela manchester united in logosu umbroda tamamen dokuma iken nikede farklı olmuştu mesela hollanda forması iç saha farklı dış saha farklı. mesela türkiye forması, bayrak nike geçince dalgalı oldu. bence yeni çalışma yapılırken bunlarada dikkat edilmeli...

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır