Bu Blogda Ara

2 Ocak 2011 Pazar

9 AY ve 4'TE 4

Son formamızın da gerçek resminin ortaya çıkması ile birlikte blog ekibi olarak 9 aylık 2010-2011 formaları mesaimiz sona erdi. Bu 9 aylık serüveni kısaca özetleyelim bakalım;

İlk olarak 22 Mart tarihinde, yani formaların tanıtılmasından 4 ay kadar önce kaynağımızdan aldığımız bilgiler eşliğinde formalarımızın ana renklerini, ve genel şekillerinin nasıl olacağını yazmıştık. Krem formanın üzerinde Aslan deseni olacağını, çubuklu bir forma yapılacağını ve alternatif olarak somon rengi bir forma giyileceğini 4 ay önceden ilk defa biz duyurduk. O tarihten sonra tanıtıma kadar geçen sürede formaların detaylarını yine ilk defa bizden öğrendi forma meraklıları.

26 Mart günü sevgili Okan Öztoprak, aldığımız bilgilere göre ilk tasarımları yaptı. O güne ait tasarımlar, yani tanıtımdan 4 ay önceki tasarımlar şurada .

29 Mart günü çubuklu formanın ASY anısına çıkartılacağını ve o ilk giyilen formaya benzetileceğini duyurduk. Nisan Ayı'nı fazla bilgi vermeden geçirdik, sadece örnek tasarımlar ile tahminler yapmaya devam ettik.

4 Mayıs günü Milan'ın tanıtılan forması üzerinden, çubuklu formanın bu şekilde olabileceğini yazdık.

31 Mayıs günü 3rd formanın sırtında çerçeve olacağını duyurduk, 2 Haziran'da ise Galatlar çerçevesi olacağını yazdık.

3 Haziran günü tanıtımdan aşağı yukarı 2 ay önce Parçalı dışındaki formaların son tahmini çizimlerini yaptık. 3 Haziran günü yayınlanan tasarımlar için tıklayın. Bu tarihten sonra mercanın siyah şort ve çoraplı olacağını, siyah detaylar içerdiğini yazdık. Kremin de krem şortunun olacağını duyurduk.

14 Haziran günü Parçalı formanın kesinlikle değişmeyeceği haberini aldık. Ayrıca aynı gün somon formanın Galatasaray Logosu'nun yanında 2 Aslan figürünün olacağını yazdık.

18 Haziran günü artık tanıtımdan önce son kez kesinleşmiş bütün bilgiler ile Okan tekrar çizimler yaptı. 18 Haziran günü yapılan çizimler için tıklayın. Henüz formaların tanıtımına 1 ay 10 gün vardı. Aynı günlerde Çubuklu formanın 2. yarıda çıkartılacağını yazdık ve heyecanının kaçmaması adına o tarihten sonra çubuklu forma hakkındaki bilgi paylaşımını kestik.

Son olarak 26 Aralık günü aldığımız bilgiler sonucunda fotoğraf kesinliğinde olan çubuklu forma çizimini yayınladık. O günden 6 gün sonra Galatasaray dergisi çubuklu formanın resmini yayınladı.

Yaklaşık 9 ay önce başlayan serüvenin sonucu 4'te 4. Ekip, kaynaklar, tasarımcılar ve takipçilere ne kadar teşekkür etsem az. Bu yazı da, 1 yıl 7 aydır yayın yapan blog içinde yazılan tek kişisel yazım olarak kalsın arşivlerde.

8 yorum :

ahmetcan_48 dedi ki...

Nasıl yani? Bloğa bir daha yazı yazmayacak mısın başkanım. Şaka yapıyorsun herhalde :S

Selocan dedi ki...

Yok abi yani herhangi bir haber veya bilgi nteliği taşımayan kendi kişisel tek yazım bu bu kadar zamandır.

ahmetcan_48 dedi ki...

Aman abi ne bileyim "Servünenin sonucu" filan demişsin de korkutma bizi :)

burranazzo dedi ki...

alkis selo! ellerinize saglik...

victorieux dedi ki...

tebrikler.yeni sezonda da aynı performansı bekliyoruz:)

nikomedyan dedi ki...

emeğinize sağlık...

rtamer18 dedi ki...

önceden bilek inanılmaz bir duyguydu abi bugün birşeyin farkına vardımda 1 yıl 7 ay önceki forma bilgimle bugünkü forma bilgimin gerçek parçalı nedir ne değildir bilmiyodum ö dönem çubuklu severdim ki hala severim ama 4th çubukluyu severim home sevmem alternatif ne biliyim belki babamlada alakalıydı babam küçüklükten beri sadece sarı-kırmızı forma alır beyaz formada almazdı en sonunda bu sezon kendi paramla aslanı aldım eğer 1 yıl 7 ay önce bu blogu bulmasam morla mercanla dalga geçenlere katılcaktım daha uzununu benim blogta yazarım şimdilik sadece teşkkür

Selocan dedi ki...

Tekrar hepinize teşekkürler. Eğer kendi fikirlerimizi düşüncelerimizi anlatabildiysek ve bizim gibi düşünen insanları bir araya toplayabildiysek ufak da olsa fikirleri değiştirebildiysek ne mutlu bize.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır