Bu Blogda Ara

23 Ocak 2011 Pazar

ARENA BOMBASI


Uzun süredir üst üste ASY'de yaptığımız bütün maçlara parçalı forma ile çıkmıştık. 26 Eylül tarihinden bugüne oynadığımız tüm iç saha maçlarını home formamız ile oynadık. Modern zamanların rekoru olsa gerek, alışık değiliz bu kadar üst üste giyilmesine. Tabi ki bizi çok mutlu etmişti.

Ancak bu serinin bozulacağını biliyordum. Daha önce de bu korkumdan bahsetmiştim. ASY anısına tasarlanan çubuklu forma yeni iç saha formamız olacak ve parçalı serimiz bozulacak diyordum. Seri bugün itibari ile son buldu, ancak çubuklu forma ile değil, krem forma bozdu bu seriyi. Galatasaray ASY Kompleksi'nde yapacağı ilk resmi maçına dış saha forması olan krem forma ile çıkacak. Ne parçalı, ne de çubuklu giyecek. (Bari 2. home olan çubukluyu giyseydiniz.)

Sivasspor herhalde iç saha forması olan kırmızı-beyaz çubuklu formasını giyecek. Dış saha formasını giymek bize düşmüş. (Sivasspor'un düz beyaz forması var oysa ki) Bir garip forma sorunu ile başladık bakalım. ASY alışıktı böyle kepazeliklere, ASY Kompleksini de yavaş yavaş alıştırıyoruz.

8 yorum :

müşkülpesent dedi ki...

ulan staddaki ilk resmi maç bu ilk lig maçı tarihe öyle geçecek bu forma nedir ya.

şimdi 50 yıl sonra da derlerki bu formayı giymişiz hadi bu renk forma yapalım küfür etsem boşa gider. maça gidiyoruz gözümüz sarı kırmızı görsün diye.

N. Burak dedi ki...

bazı anadolu takımları deplasmana tek formayla gelebiliyor, bu yüzden olmuş olabilir. zaten yönetimin yeni stadla beraber satılması planlanan forma dışında başka bir forma giyilmesine izin vereceğini zannetmiyorum.

Mert dedi ki...

Bir bombada Ufuk'un Forma-Şort kombinasyonuydu??

http://img19.imageshack.us/img19/7206/fft11mf1324349.jpg

Selocan dedi ki...

@N. Burak

Abi o zaman bazı Anadolu takımları deplasmana deplasman formaları ile gitsinler.

@MertÇelik

Evet ilginç bir kombinasyondu ama kaleciler bazen böyle maymun olabiliyorlar takımların karşılıklı formaları yüzünden. Ona tahammül edebiliyorum :)

müşkülpesent dedi ki...

asıl bomba, sadece bileti olanların girebildiği bölgede tezgah açılıp 15 liraya korsan forma satılması ve buna da izin verilmesi.

bu da demek oluyor ki herşey modern stat yapmakla olmuyor kafa hala eski kafa etraf işportacı kaynıyor.

Selocan dedi ki...

Rezillik, fotoğraflayıp burada yazmak lazım bu konuyu.

N. Burak dedi ki...

bu maçı bilmiyorum ama açılış maçında o tezgahların birçoğu gsstore tırının çevresinde de vardı ve tırdan çok daha fazla ilgi görüyorlardı.

Emek Aslan dedi ki...

Arkadaşlar hatırlarsanız "Arslan" formanın lansman filminde aslanlar arenaya çıkıyordu. Şu ara da yine aslanın arenaya çıkışıyla ilgili türk telekom arena reklamı dönüyor tvlerde. İlk resmi maçta Arsla formanın giyilmesini bu pazarlama taktiğine bağlıyorum (ne kadar başarılı olduğu tartışılır tabi). Bence çubuklu forma hem ASY stadına saygı hem de TT Arenada başlangıçtı. Arslan-Arena temasını da bu şekilde hayata geçirmiş oldular sanırım. Sonraki maçlarda görelim bakalım neler olacak. Sevgiler hepinize..

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır