Bu Blogda Ara

5 Ocak 2011 Çarşamba

AVRUPA FATİHİ


Dünkü kadar heyecan verici olmasa da bu forma da bu blogda ilk defa görücüye çıkıyor. 1985-1986 sezonunda Galatasaray'ın Lodz ile oynadığı 1-0'ın rövanşında 2-1 yenilmesine karşın tur atladığı Kupa Galipleri Kupası maçında giyilmiş. Ligde giyilen versiyon'dan farklı olarak bu formanın daha derli toplu ve düz sarı renkte bir yakası var. Ayrıca formanın üzerindeki çubukların da dizilimi Lig versiyonundan farklı. Aşağıya lig versiyonunu da koyuyorum. Kıyaslayın. Deniz Bank reklamı da Avrupa standartına uygun ufaltılmış. Neden Avrupa Fatihi ? Çünkü forma, Fatih Terim'in kurduğu ve 84-86 yılları arasında Galatasaray'ın giydiği forma markası olan Fatih Marka.

Lig versiyon

Bütün formaları tekrar derleyip toparlayıp güzel fotoğraflar ile arşiv kısmını yenilemeye gidiyoruz. Birkaç eksiklik gözünüze çarparsa lütfen iletin.

5 yorum :

burranazzo dedi ki...

cok guzel forma gogus reklami da super.

yalniz gozume bi sey takildi.
bizim amblem yanlis galiba.

g kesilmiyor devam ediyor gibi...

boyle hiyarliklara hastayim.

2001-2002 Lotto Parçalı Home 2. Versiyonda da boyle bi hiyarlik vardi.

Zaten kime diyosun ki. Gecen senelerde cikan Metin Oktay ani kaskol, sweat gibi zamazingolarda bile yanlis basmislardi bizim amblemi. Sordugumda da o donem oyleymis amblem sanirim cevabi geldi. :)

sene 2011 oldu hala kurumsallasamadik :)

Selocan dedi ki...

Küfür et abi, ben öyle yapıyorum

burranazzo dedi ki...

aynen :)

Mustafa KANTARCI dedi ki...

bu formadan bulabilir miyiz acaba, bilgin var mı?

Selocan dedi ki...

Yok usta nereden bulacaksın. Anca dönemden futbolcu tanıdığın olacak, o da saklamış olacak falan. Yoksa zor. Ya da bir çılgın zamanında edinmişse satmaya kalkar, o da otomobil parasına.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır